Új hozzászólás Aktív témák
-
Valdez
őstag
Kicsit zavaró lesz ez így, az ember azt hihetné, hogy az AHVA is valamiféle VA származék lesz. Miért nem tudják simán IPS-nek írni? Van valami lényegi különbség, ami indokolná a más elnevezést?
-
AAAgold
senior tag
és 30hz-nél fognak többet tudni ezek a monitorok?
"Miért imádják az aranyat? Nem lehet megenni..."
-
adamka16
őstag
Jöjjenek, én várom
-
vittorio7
őstag
Azért illene, hogy 60Hz-s legyen.
-
Valdez
őstag
Jó lenne inkább ha már gyárilag 72hz-en jönnének, el kellene felejteni ezt a 60hz-et már.
-
AAAgold
senior tag
de itt már 4k panelek vannak és nem tudom, hogy műszakilag mennyire mások ezek
főleg ahogy látom, hogy az uhd monitoroknál és tv-knél azért nem teljesen magától értetődő a 60hz
hiszen ennyi erővel a 120hz is magától értetődő lehetne, vagy a 240hz
"Miért imádják az aranyat? Nem lehet megenni..."
-
dabadab
titán
-
Valdez
őstag
-
dabadab
titán
-
X Factor
addikt
Mióta vágyom egy 32"-os 2560*1440-es kijelzőre te jó ég. Végre meglenne oldva a film és a játék kérdés is kompromisszum nélkül.
Make things work
-
Peter789
senior tag
ez így nem teljesen igaz, magában a panelben is van sok félvezető és meg is szokták határozni a maximális pixel frekvenciát - ha ez alacsony, akkor tehetsz alá akármilyen tudású vezérlőt attól még a panel tudása korlátoz...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
McSico
senior tag
Ezekkel az "1000:1 kontrasztarány, 14 ms g2g válaszidő" értékekkel én nem dicsekednék a helyükbe...
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
Peter789
senior tag
kitúrtam az eredeti cikket is, és ott emlegetnek 120 és 144Hz-eket is, tehát nagy valószínűséggel egyik modell sem lesz olyan szinten buta, hogy rajta múljon a kész termék esetleges gyenge tudása...
természetesen mivel a panelt kizárólag natív felbontáson lehet meghajtani, ezért jelen esetben nincs is értelme más felbontásokról beszélni, az már csak a vezérlő "felelőssége"...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
-
shaft72
tag
Vajon hol gyártják le majd a monitorokat?
-
McSico
senior tag
(#27) madgie: Az a másik amitől a falra mászok.
(#30) ROBOTER: Nem voltam első helyezett a helyesírási versenyen, így nem tudhatok mindent.
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
dezz
nagyúr
A panel low-level elektronikája nem végez átméretezést, eleve 4K képet kell kapjon a main boardról.
(#25): Dabadab azért említette a kisebb felbontásokat, mert ahhoz, hogy pl. egy FHD-t 60Hz-en meg tudjon jeleníteni a monitor, amit a main board 4K-ra méretez a panel számára, tudnia kell fogadnia.
(#18) Valdez: Lenne realitása a 120 vagy 240 Hz-nek, ha nem olcsó folyadékkristály vegyületet használnának a monitorokban, ellentétben a komolyabb tévékkel. De szerintem is legalább egy 72-t tudniuk kellene már (hivatalosan is).
[ Szerkesztve ]
-
shaft72
tag
válasz szeksziboj #34 üzenetére
Úgy értem, a kijelzőket melyik gyártó és hol szereli be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest