- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
25 ezret még csak-csak kiadnék egy tápért de 40-et már aligha.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
törölt tag
Szép hogy Enermax SAJÁT béllel nyitott a kisebb fogyasztású konfigok felé.
385-ös, igy modernizálva nekem szimpatikus. Nem zavar ha nem moduláris,úgy is kigyomlálom a -számomra- felesleges dolgokat a kábelkorbácsból
-
mepet
addikt
Lassan akkor lesz kínálat tápokból, hogy ember legyen a talpán, aki tud választani...
-
tornas
őstag
Egy másik teszt az 550 W-os enermax-ról (ETA550AWT):
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
coll3ctor
tag
Jónak tűnnek,főleg hogy így alul vannak "számozva",385-ös 32A-ral?Más (neves) gyártó simán ráírná hogy 450W.
A moduláris kábelezés csak fölöslegesen drágítaná. -
Dassler
őstag
nem SATA periféria csatiból sztem sok a 4-5 db egy mai tápnál, ma már szinte minden külső periféria sata (ODD, HDD, rack) max 1-2 kontrol panel vagy venti, ill. moddingos dolog számára hasznos. Bár az Enermax nyilván alaposabb piackutatást végzet, mint én
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
ricshard444
veterán
Nemrosszak,de szerencsere egy darabig nem kell tapot cserelnem.
Vannak dolgok...
-
KMT
addikt
Hát ez első ránézésre nem sokban tér el a Pro82+-tól.
-
zoli03
őstag
-
sgamez
tag
-
Indy69
aktív tag
Ezt komolyan kérdezed ,mert nekem volt már néhány nem noname tápom 250-750W ig és nem kommersz házakban (CM centurion,HAF932-912,COSMOS stb de táp hangot nem hallottam soha
Ha nem terheled maxra nem hallod ezért érdemes a konfig fogyasztásához képest kicsit túl méretezni kb 30-40% és nincs hang.[ Szerkesztve ]
-
MMIX
addikt
Nem mind 135 mm a Triathlorokban A 385 és az 550W-osban 120 mm van. (ED122512H a típusa). A gyártó oldalán kellene megnézni.
Triathlor 550W tesztben van zaj mérés, azonos tesztoldali zajméréssel lehet összehasonlítani.
Maximum olyan hangos, mint egy Sharkoon WPM 600W minimuma.
[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
De, redundáns szervertápoknál
Van néhány gyártó, akik tényleg minőségi és halk darabokat készítenek, ott ha odaírják, tényleg úgy is van. Pl. itt az Enermax a cikkben, vagy ott a SeaSonic is. De ezek nem olcsóak (igaz mostanában még drágábbak, mint valaha. Anno 6-7 éve még 20k-ért vettem a Seasonic S12-600-ast, azóta 3 konfigot szolgált ki semmi gond nélkül, a lehető legnagyobb csendben -- eleinte a fülemet kellett odadugnom, hogy tényleg megy-e, nem ragadt-e be a venti, annyira gyanúsan halk volt). A gagyik árával pedig végképp hiába hasonlítgatod.
Frenk: van moduláris kábelezésű is, akkor te vedd azt. Csak az x k-val drágább, valamint a csatlakozóknál nagyobb a kh lehetősége, stb. Hadd legyen már választék.
---
Csak bronz? Azért többet vártam. Enermax árazását ismerve olcsó sem lesz.
SFX tápoknál is nagy a csend, pedig ott is várnék valami pezsgést, látva a mITX-ek egyre nagyobb térhódítását.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Madn!ght
addikt
Melyik gyártó ventije van ezekben?
-
Archer
őstag
A "valódi" Enermax (nem matricázott oem) mindig is drága volt, ez is az lesz. 20 alatt nem igen lesz még a legkisebb sem. Nyilván a nevet is meg kell fizetni de valóban az elsők között van minden téren. Saját fejlesztés, saját venti, japán kondik +a hosszú idő alatt felépített brand. Ennyi az ára.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
ftc
nagyúr
Na ebben milyen belső lesz?
-
Csabroncka
addikt
Pedig az Enermax hosszú évek óta a minőségi prémiumtápok gyártója.
Ezzel persze nem pl: a Corsair, vagy Zalman ellen beszélnék, igaz utóbbi egyre csak lefelé csúszik.
Nekem korábban Zalman 500HP-m volt, amit egy Liberty Ec.II váltott.
De röviden összefoglalva a jól sikerült modellekben benne van az anyag!"in medias res"
-
MMIX
addikt
Árak: Enermaxos forrás: Price, the new power supplies are still classified under the Modu82 +, which means that the prices vary between 60 and 140 euros. When the customer arrives Triathlor power supply expected in the third quarter of 2012.
-
Destructo
senior tag
385 ös 450 es árára kíváncsi leszek. Van elképzelésem mit hajtatnék velük!
-
lujó55
addikt
válasz Csabroncka #10 üzenetére
30k?
-
Csabroncka
addikt
Enermax = minőség (elfogultság nélkül!)
Remélhetőleg kerül belőlük PH!-ra darabokban is és a belsejük többet elárul.
Árcédula szempontjából az "elérhető" 25.000-30.000 kategóriát saccolnám így elsőre!
"in medias res"
-
FRENK1988
veterán
Mire jó még ez a fix kábelezés? Miért nem lehetne már modulásris?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
-
lujó55
addikt
Ha te mondod elhiszem.
(vicc nékül!) még soha nem volt enermax cuccom, nincs mihez hasonlítanom, de valahogy mindegyik ezt mondja. egy HTPC-ben meg nem mindegy. most itt van végre egy viszonylag kicsi (385W) táp ami normális hatásfokot hoz. egy komoly teszt jó lenne, ne csak a gyártó marketingje győzzön meg.(#2) QwErTy42: látom komolyan kérdezed, feltehetően szakértő vagy. mivel én ezt nem tudom megválaszolni, szabad a gazda, adhatod a listát. de ki ne maradjon egy se
[ Szerkesztve ]
-
Ennek a cikknek leginkább úgy lenne értelme(a teljesítmény adatokon túl),ha tudnánk mennyiért kaphatunk egy bronz minősítésű enermaxot.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
aktív tag
fogyasztást kínál?
Peace is a lie, there is only passion...
-
lujó55
addikt
szinte nem láttam még egyetlen tápot sem ami a "gyártó szerint" ne lenne halk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest