- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
25 ezret még csak-csak kiadnék egy tápért de 40-et már aligha.
-
törölt tag
Szép hogy Enermax SAJÁT béllel nyitott a kisebb fogyasztású konfigok felé.
385-ös, igy modernizálva nekem szimpatikus. Nem zavar ha nem moduláris,úgy is kigyomlálom a -számomra- felesleges dolgokat a kábelkorbácsból
-
mepet
addikt
Lassan akkor lesz kínálat tápokból, hogy ember legyen a talpán, aki tud választani...
-
tornas
őstag
Egy másik teszt az 550 W-os enermax-ról (ETA550AWT):
-
coll3ctor
tag
Jónak tűnnek,főleg hogy így alul vannak "számozva",385-ös 32A-ral?Más (neves) gyártó simán ráírná hogy 450W.
A moduláris kábelezés csak fölöslegesen drágítaná. -
Dassler
őstag
nem SATA periféria csatiból sztem sok a 4-5 db egy mai tápnál, ma már szinte minden külső periféria sata (ODD, HDD, rack) max 1-2 kontrol panel vagy venti, ill. moddingos dolog számára hasznos. Bár az Enermax nyilván alaposabb piackutatást végzet, mint én
-
Nemrosszak,de szerencsere egy darabig nem kell tapot cserelnem.
-
KMT
addikt
Hát ez első ránézésre nem sokban tér el a Pro82+-tól.
-
zoli03
őstag
-
-
Indy69
aktív tag
Ezt komolyan kérdezed ,mert nekem volt már néhány nem noname tápom 250-750W ig és nem kommersz házakban (CM centurion,HAF932-912,COSMOS stb de táp hangot nem hallottam soha
Ha nem terheled maxra nem hallod ezért érdemes a konfig fogyasztásához képest kicsit túl méretezni kb 30-40% és nincs hang. -
MMIX
addikt
Nem mind 135 mm a Triathlorokban A 385 és az 550W-osban 120 mm van. (ED122512H a típusa). A gyártó oldalán kellene megnézni.
Triathlor 550W tesztben van zaj mérés, azonos tesztoldali zajméréssel lehet összehasonlítani.
Maximum olyan hangos, mint egy Sharkoon WPM 600W minimuma.
-
.mf
veterán
De, redundáns szervertápoknál
Van néhány gyártó, akik tényleg minőségi és halk darabokat készítenek, ott ha odaírják, tényleg úgy is van. Pl. itt az Enermax a cikkben, vagy ott a SeaSonic is. De ezek nem olcsóak (igaz mostanában még drágábbak, mint valaha. Anno 6-7 éve még 20k-ért vettem a Seasonic S12-600-ast, azóta 3 konfigot szolgált ki semmi gond nélkül, a lehető legnagyobb csendben -- eleinte a fülemet kellett odadugnom, hogy tényleg megy-e, nem ragadt-e be a venti, annyira gyanúsan halk volt). A gagyik árával pedig végképp hiába hasonlítgatod.
Frenk: van moduláris kábelezésű is, akkor te vedd azt. Csak az x k-val drágább, valamint a csatlakozóknál nagyobb a kh lehetősége, stb. Hadd legyen már választék.
---
Csak bronz? Azért többet vártam. Enermax árazását ismerve olcsó sem lesz.
SFX tápoknál is nagy a csend, pedig ott is várnék valami pezsgést, látva a mITX-ek egyre nagyobb térhódítását. -
Madn!ght
addikt
Melyik gyártó ventije van ezekben?
-
Archer
őstag
A "valódi" Enermax (nem matricázott oem) mindig is drága volt, ez is az lesz. 20 alatt nem igen lesz még a legkisebb sem. Nyilván a nevet is meg kell fizetni de valóban az elsők között van minden téren. Saját fejlesztés, saját venti, japán kondik +a hosszú idő alatt felépített brand. Ennyi az ára.
-
ftc
nagyúr
Na ebben milyen belső lesz?
-
Csabroncka
addikt
Pedig az Enermax hosszú évek óta a minőségi prémiumtápok gyártója.
Ezzel persze nem pl: a Corsair, vagy Zalman ellen beszélnék, igaz utóbbi egyre csak lefelé csúszik.
Nekem korábban Zalman 500HP-m volt, amit egy Liberty Ec.II váltott.
De röviden összefoglalva a jól sikerült modellekben benne van az anyag! -
MMIX
addikt
Árak: Enermaxos forrás: Price, the new power supplies are still classified under the Modu82 +, which means that the prices vary between 60 and 140 euros. When the customer arrives Triathlor power supply expected in the third quarter of 2012.
-
Destructo
senior tag
385 ös 450 es árára kíváncsi leszek. Van elképzelésem mit hajtatnék velük!
-
lujó55
addikt
válasz
Csabroncka #10 üzenetére
30k?
-
Csabroncka
addikt
Enermax = minőség (elfogultság nélkül!)
Remélhetőleg kerül belőlük PH!-ra darabokban is és a belsejük többet elárul.
Árcédula szempontjából az "elérhető" 25.000-30.000 kategóriát saccolnám így elsőre!
-
FRENK1988
veterán
Mire jó még ez a fix kábelezés? Miért nem lehetne már modulásris?
-
lujó55
addikt
Ha te mondod elhiszem.
(vicc nékül!) még soha nem volt enermax cuccom, nincs mihez hasonlítanom, de valahogy mindegyik ezt mondja. egy HTPC-ben meg nem mindegy. most itt van végre egy viszonylag kicsi (385W) táp ami normális hatásfokot hoz. egy komoly teszt jó lenne, ne csak a gyártó marketingje győzzön meg.(#2) QwErTy42: látom komolyan kérdezed, feltehetően szakértő vagy. mivel én ezt nem tudom megválaszolni, szabad a gazda, adhatod a listát. de ki ne maradjon egy se
-
Normi™
őstag
Ennek a cikknek leginkább úgy lenne értelme(a teljesítmény adatokon túl),ha tudnánk mennyiért kaphatunk egy bronz minősítésű enermaxot.
-
fogyasztást kínál?
-
lujó55
addikt
szinte nem láttam még egyetlen tápot sem ami a "gyártó szerint" ne lenne halk.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Hálózati / IP kamera
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) 2,5év garancia
- ID-Cooling FX360 INF WHITE univerzális CPU vízhűtés fehér garanciával
- 3 hónapos Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum +21 hónap garancia!!!
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- Noctua NH-U12S chromax black + NF-F12 PWM chromax black + NA-SRC7 + NA-SYC1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest