Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foo
tag
az első a maga nemében zseniális darab volt, élmény volt vele játszani. évente egyszer-kétszer előveszem.
és igen, a második inkább csak egy közepesre sikerült "újra" lett, de a harmadik rész szerintem mind történetben, látványban a maga nemében egyedülálló játék.
és valaki írta fentebb, hogy csak egy csattanó a végén és attól kell pofára esni. nekem nem ez a véleményem. ennyire lebilincselő történettel és atmoszférával nem nagyon találkoztam. szerintem az egyik legjobb rész a három közül az Infinite, még a nyilvánvaló hibái ellenére is, pl néhol repetitív a játékmenet stb...
én nagyon örülnék a felújított pakknak + kiegészítőknek, szóval mindennek ami hozzáad a Bioshock világához. -
nonsen5e
veterán
Először is csak viccnek szántam, azért volt ott a
a végén. Mert ha megnézi az ember, akkor nehezen talál (van-e még egyáltalán olyan játékuk?) amiből nem készült legalább 1 remaster, de az átlag ennél sokkal több.
Másodszor kiadónak kiadó, de fejlesztő is egyben.
Kiadó az Dontnodnak (Life is Strange) meg a Collectibles keretében indie játékoknak.
Ezen felül teljesen a tulajdonába van az Eidos (SE Europe) és az által az IO Interactive meg a Crystal Dynamics. De, hogy ne lépjünk át a kontinensről, Japánban van "házon belül" nem egy csapatuk: [link], ahol azt is látni lehet, hogy felváltva készít mindegyik division remastert és új címet is.Végül: én sem szeretném őket évente látni, csak valahogy mindig úgy jön ki a lépés, hogy egy évben letudják az összes AAA címet, utána 3 évig semmi (bizonyos játékokat 10+ évig hegesztenek
) de érkezik 30 remaster.
-
[CsuCsu]
őstag
Square Enix eloszor is egy kiado. Es ez a minta teljesen normalis, hiszen a port pikk-pakk megvan egy kis, erre szakosodott csapattal. Nem kellenek tortenetirok stb. Kb hasonlitani az autogyarat a szerelomuhellyel. Mind meretben, mind koltsegvetesben. Ha apropenzbol megvan a port miert ne adja ki?
Remasternek megvan az az elonye is, hogy ha beleszamolja a jatekbol jovo cash flow-ba akkor esetleg magasabb osszeget iranyoznak elo a jatek fejlesztesere. Ergo jobb jatekot kapsz mar az elso kiadaskor.
Jon az uj Kingdom Hearts, Tomb Raider, Deus Ex stb. egyebkent. En ezeket a cimeket nem szeretnem evente latni, de 2 evente sem.
-
[CsuCsu]
őstag
1. Remaster csak egy port. Azoknak, akik nem jatszottak vele. Sokaknak XO/PS4 az elso konzoljuk, gamer PCje legtobb embernek nincs. Ez miert faj egyeseknek?
2. Kb. soha nem az eredeti fejlesztobrigad vegzi, ki van szervezve erre szakosodott csapatnak, max besegitenek itt-ott. Nem befolyasolja a kovetkezo reszek erkezeset.
-
TOM-202
senior tag
Ha PC-re kijönne dobozosban és nem egy konzolportot kapnánk én egészen biztosan megvenném. Nagyon tetszett az első és a mások rész is, a harmadik már kevésbe, de eltelt annyi idő hogy egy ilyen újrakiadás apropóján szívesen újrakezdeném.
-
boost
veterán
Minden remaster kiadásnál felmerül, hogy miért????
Mondjuk én azon a véleményen vagyok, hogy mindenki a pénztárcájával szavaz, eddig egyiket se volt kötelező megvenni. Én örülök a PS3-»PS4 remaster kiadásoknak is, meg a multiplatformoknak is. Sok akkori cím, köztük ez is kimaradt, mert épp vele eggyütt más, akkor nekem érdekesebb játék jött ki. Most ezeket is tudom pótolni, anélkül, hogy külön gémer PC-t, vagy több konzolgenerációt kellene tartanom. A teszteken úgy is kiderül, hogy a jó grafika mellett a játékmenet is elég friss maradt -e. Ha nem, akkor a remaster kiadást sem veszem meg.
-
b.
félisten
Az a gond, hogy mind3 játék amit felsoroltál, only playstation. A Bioshock pedig nem az. Elérhető 3 platformon így is, sőt MAC osx ra is megjelent. Persze csinálják, engem nem zavar , nem lesz tőle kevesebb a gépem, ( x one) csak inkább jobban örülnék, ha 2 évvel a megjelenés után inkább új részekről szólna a fáma, nem pedig a remasteredekről.
Amúgy szerintem xboxon novembertől megoldják a visszafelé kompatibilitást, azon a platformon - ha elérhető lesz- főleg nem sok értelme van, mint ahogy ps3 nál sem lenne, ha lenne visszafele kompatibilitás. Inkább azt oldanák meg és akkor végképp nem lenne szükség remastered játékokra, valamint kibővülne úgy a konzolra elérhető játékok száma, hogy simán megérné az árát egy-egy gép, sőt akár 2 konkurens gép is egy nappaliban(Amúgy annak örülnék a legjobban, ha System shock folytatódna végre,)
-
DeFranco
nagyúr
igen, ez nagyon szép, de minek? mit tesz hozzá a játékhoz? az ötletet a sztorit a hangulatot nem befolyásolja, nem lesz tőle mélyebb az immerzió, egyszerűen csak több és korszerűbb lesz az "effekt".
viszont az eredeti egyáltalán nem idejétmúlt annyira még, hogy az befolyásolná a játékélményt. a doom idejétmúlt annyira, talán a quake 3 is, de a bioshock még egyáltalán nem. jó az úgy ahogy van.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Raysen623 #10 üzenetére
Amelyik platformra nem volt elérhető oda csak nyugodtan Jöjjön. Nem értem miért gond ez. Nem mindenki játszott vele még. Nagyon jó példa erre a Last of us, God of war meg most az uncharted első 3 része. Akiknek ezelőtt kimaradt most be tudják pótolni. Tényleg nem értem mi a baj ezzel. Gondoljunk azokra is akik esetleg hasonló cipőben járnak. Arról nem is beszélve hogy valószínűleg ha az eladások száma nem olyan lenne nem jönne Ennyi remastered kiadás.
-
nonsen5e
veterán
Egy pillanatig sem vitattam, hogy sok értelme van, PC-re kiadni meg még annyi sem lenne, ezért is nem úgy tűnik, hogy oda ki fogják adni. Annak a 2 tucat fős társaságnak vannak tervezve ezek a csomagok, akiknek nincs prev-gen konzoljuk vagy egy középszar számítógépük.
Effektíve 0 pénzből a sok profit reménye az értelme ezeknek a csomagoknak (a kiadók felől nézve).
Semmi értelme megvenni annak, akinek már megvan bármilyen platformon. -
Raysen623
addikt
Lassan azt a kérdést kell feltennünk magunknak melyik játékból nem volt még felújított vagy remastered változat. Nem értem miért akarnak minden héten új játékot kiadni?!
-
b.
félisten
Ez mind igaz,de a grafika is szép volt és mai napig szép. Nem hinném, hogy ezekhez a dolgokhoz ( ami miatt zseniális lett a Bioshock)egy remastered tudna annyit hozzátenni, hogy megérje újból megvenni.( főleg figyelembe véve ezen konzolgeneráció nem túl négyléptékű grafikai tudását. Nem lenne nehéz kimaxolni.)
-
nonsen5e
veterán
válasz
Fitzgerald #5 üzenetére
Ez is egy vélemény.
Rég nem láttam olyan erős atmoszférával rendelkező játékot, mint a Bioshock Infinite.
A grafikai stílus, a hangulat, a kor, annak a zenéi, a kis apróságok, mint ahogy interakcióba lép Elizabeth a játékossal meg a környezetével..
Játékmenetre egy átlagos lövölde érdekes fegyverekkel meg pár plusz varázslattal, de a nagybetűs hangulat számomra elvitte a hátán az egészet. -
Fitzgerald
veterán
"Volt annyira jó a Bioshock sorozat, hogy érdemes legyen beszerezni új konzolokra is"
Ha a sorozat nem is, az első játék mindent vitt. A másodiknál elmaradt a wow-effekt, a harmadikkal pedig konkrétan hülyére vettek mindannyiunkat, és azt hitték, a durva mindfuck a végén majd elviszi a hátán az egészet. Én ezért akkor adnék pénzt, ha az első kettő kapna egy komoly grafikai ráncfelvarrást, a harmadik játékot meg konkrétan újra elkészítenék, hogy azt kapjuk, amit a 2010-es E3-on mutogattak. Mert hogy annak a negyedét sem kaptuk végül.
-
Scholes9
nagyúr
Nálam első napos vétel lenne.
-
Bingisz
addikt
Felújítva jöjjön PC-re is.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!