- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- IR fotózás/Infra fotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hangtalan nootbook
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Elektronikus Számlacsomagot nézd itt (pdf) (10ponton van)
Ami talán előnye hogy netbankon keresztül, bankon belül 0Ft az utalás, bankon kívül 123Ft és nincs plusz adó
Kerestem volna én mondjuk a K&H-nál ennél jobbat de nincs, mert én nem kapok munkabér utalást(kp kapom), nincs csoportos befizetésem, tehát nekem csak kell hogy legyen egy bakáratya miatt, de kártyával se sokat fizetek
(#34) KubanitoS
Ja igen nekem is van kártya díj valami 3500Ft körül, Visa Electron még nem volt olyan nettes hely ahol nem lett volna jó
-
bul07
nagyúr
Ne is mond
Engem a Erste bezárás érintett nagyon rosszul
25Km volt azt bezárták így mehettek 70Km a fiókig, ahol tisztelet a kivételnek bunkó dámák dolgoznak (5ből 1 normális)Csak azért maradok mert régi számla, 650Ft/hó, úgy hogy semmi nem érkezik rá, nem fizetek semmit róla
Édesanyámnak is ott van, valami 350Ft/hó
Na meg van egy TBSZ is, azt meg nem akarom megszüntetni a kamatadó kedvezmény miatt -
bul07
nagyúr
válasz
Feketelaszlo #26 üzenetére
Én erre reagáltam
A banki szabályozás nem engedi meg, hogy akármekkora hitelkockázatot vállaljanak - sőt,Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet
[link]A teljes kárérték túlnyomó részét – csaknem 19 milliárd forintot – a takarékszövetkezet rossz hitelezési gyakorlata által okozott vagyoni hátrány teszi ki. Az eljárás során megállapították, hogy a pénzintézet 119 esetben nyújtott kölcsönt hitelképtelen gazdasági társaságok részére megfelelő fedezet nélkül.
-
bul07
nagyúr
válasz
Feketelaszlo #22 üzenetére
Persze mint a becsődölt takaréknál, ott se hiteleztek össze vissza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Renault, Dacia topik
- Linux haladóknak
- iPhone topik
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest