Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
Szép ötlet a kezdeményezés, sok sikert a megvalósítás(ok)hoz!
Nyáron én is gondolkoztam valami saját gépházon, ami masszív, halk, rezgéscsillapított, jól szellőzzön és tágas legyen belül. Rozsdamentes acélból akartam csinálni a házat. A nagy súly miatt (kb 2-4 mm-es acéllemezek) kerekeket álmodtam a ház alá, hogy könnyen lehessen mozgatni, és fekvő kialakításon gondolkodtam, hogy a meleg levegő könnyebben távozzon. A felső "oldallap" rácsos lett volna, esetleg egy halk 12-es ventivel, hátul szintén 12-es venti, illetve a vinyók előtt is. A belső méretei jó nagyok voltak, már nem emléxem konkrétan mekkora volt, de a magasság (álló háznál: szélesség) kb 220 mm körül volt. Egyéb méretei kb CM Stacker/Chieftec nagy toronyház szinten mozogtak, így egy 8800GTX vagy X2-es Radeon is lazán elfért.
Még valami: a felső "oldallapra" megálmodtam két fogantyút, mint a hangtechnikánál a rackbe szerehető nehezebb cuccoknál, ilyen fémfogantyúkAztán a nagy gépház építésből nem lett semmi, mivel vettem egy laptopot...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok! Pár éve belekezdtem egy számítógépház tervezésbe. A cél egy szép, csendes, komfortos és...
- Yettel topik
- Politika
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 12T - egytucat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Bontatlan Lenovo Thinkpad x13 gen 2 Ryzen 5 pro 5650U 16GB RAM 256 SSD
- Új, bontatlan! Xiaomi Sound Outdoor (30 W) - 2 év garancia!
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest