Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
Tök ugyanígy vagyok/voltam vele én is: a QD-s játékok bejelentéséig nem is érdekelt az Epic Store, utána viszont nagyon gyorsan regisztráltam rá, a lényeg, hogy megjelennek az eddig PS-ex. játékok (a HR már csak 1 hét!
), most hogy gyakrabban jönnek az ingyen játékok az csak bónusz (sajnos az Edith Finch-ről meg a Thimbleweed Park-ról lemaradtam, pedig azok érdekeltek volna). Most, hogy 3 kliens vagy 4 fut a háttérben, tényleg mindegy...
-
Griff55
senior tag
Most a heavy rain és a beyond 2 souls címek kapcsán találkoztam először az epic games-szel. Mivel végre elérhetővé válik 2 ps exklúzív cím is, ezért már baromira nem érdekelt hogy melyik áruház kínálja, lényeg hogy megjelenik. Most a az epic games klienst meg egyszer felteszed és kész. Uplay, origin és steam mellett ez már oly mindegy .
-
SwaZy1337
tag
válasz
- = Zk = - #15 üzenetére
Szerintem mindig újat fognak kidobálni. (Max egyre megyünk majd vissza az időben és már a végén olyan retro játékokat kapunk, hogy ajjaj)
-
- = Zk = -
félisten
nincs is annyi játékuk, vagy körkörös lesz a leosztás?! körbe mennek ugyan azokon a címeken év végéig?!..
-
-
GodGamer5
addikt
Ez igazán jó hír. Valami AAA-s nevek is jöhetnének majd. Legalább alakul a Steam konkurenciája.
-
Wesder
titán
Ha szerinted az rendben van, hogy megjelenik a Metro Exodus úgy hogy Steam-ről még ke is kerül, mert "Epic exklúzív lesz egy évig", majd kevesebb mint 4 hónappal megjelenés utàn bekerült WinStore-ba június 9.-én, akkor nem szóltam semmit. Mondjuk engem nem érint, mert konzolra vettem a Gold Edition-t 5k-ért, csak maga ez a hozzààllàs bosszant.
-
Wesder
titán
válasz
- = Zk = - #5 üzenetére
MS fogott egy zsàk pénzt és hozzàvàgta a 4A Games-hez.
-
Wesder
titán
Az Exodus kikerülése az Epic exklúzívsàgból 4 hónap utàn szerintem örüljenek hogy még lesz aki akarja hasznàlni a boltjukat.
-
JordyG
tag
Na ja... Ránéztem mert kíváncsi voltam mikor indult... Az eddigi ingyenesek begyűjtve, de vásárláshoz nem hozott kedvet eddig az Epic. Így belőlem és sok hozzám hasonlóból nem fognak megélni.
Ahhoz, hogy elkötelezzem magam, ennél sokkal-sokkal többre volna szükség. Minimum annyira mint a konkurenciánál.
-
törölt tag
Elkezdtek izzadni, ahogy MS belépett a buliba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Eddig kéthetente érkeztek az ajándékok, mostantól egészen év végéig minden héten gazdagabbak leszünk egy-egy programmal.
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest