Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Otthoni időjárás-állomás
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
Tök ugyanígy vagyok/voltam vele én is: a QD-s játékok bejelentéséig nem is érdekelt az Epic Store, utána viszont nagyon gyorsan regisztráltam rá, a lényeg, hogy megjelennek az eddig PS-ex. játékok (a HR már csak 1 hét!
), most hogy gyakrabban jönnek az ingyen játékok az csak bónusz (sajnos az Edith Finch-ről meg a Thimbleweed Park-ról lemaradtam, pedig azok érdekeltek volna). Most, hogy 3 kliens vagy 4 fut a háttérben, tényleg mindegy...
-
Griff55
senior tag
Most a heavy rain és a beyond 2 souls címek kapcsán találkoztam először az epic games-szel. Mivel végre elérhetővé válik 2 ps exklúzív cím is, ezért már baromira nem érdekelt hogy melyik áruház kínálja, lényeg hogy megjelenik. Most a az epic games klienst meg egyszer felteszed és kész. Uplay, origin és steam mellett ez már oly mindegy .
-
SwaZy1337
tag
válasz
- = Zk = - #15 üzenetére
Szerintem mindig újat fognak kidobálni. (Max egyre megyünk majd vissza az időben és már a végén olyan retro játékokat kapunk, hogy ajjaj)
-
- = Zk = -
félisten
nincs is annyi játékuk, vagy körkörös lesz a leosztás?! körbe mennek ugyan azokon a címeken év végéig?!..
-
-
GodGamer5
addikt
Ez igazán jó hír. Valami AAA-s nevek is jöhetnének majd. Legalább alakul a Steam konkurenciája.
-
Wesder
titán
Ha szerinted az rendben van, hogy megjelenik a Metro Exodus úgy hogy Steam-ről még ke is kerül, mert "Epic exklúzív lesz egy évig", majd kevesebb mint 4 hónappal megjelenés utàn bekerült WinStore-ba június 9.-én, akkor nem szóltam semmit. Mondjuk engem nem érint, mert konzolra vettem a Gold Edition-t 5k-ért, csak maga ez a hozzààllàs bosszant.
-
Wesder
titán
válasz
- = Zk = - #5 üzenetére
MS fogott egy zsàk pénzt és hozzàvàgta a 4A Games-hez.
-
Wesder
titán
Az Exodus kikerülése az Epic exklúzívsàgból 4 hónap utàn szerintem örüljenek hogy még lesz aki akarja hasznàlni a boltjukat.
-
JordyG
tag
Na ja... Ránéztem mert kíváncsi voltam mikor indult... Az eddigi ingyenesek begyűjtve, de vásárláshoz nem hozott kedvet eddig az Epic. Így belőlem és sok hozzám hasonlóból nem fognak megélni.
Ahhoz, hogy elkötelezzem magam, ennél sokkal-sokkal többre volna szükség. Minimum annyira mint a konkurenciánál.
-
törölt tag
Elkezdtek izzadni, ahogy MS belépett a buliba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Eddig kéthetente érkeztek az ajándékok, mostantól egészen év végéig minden héten gazdagabbak leszünk egy-egy programmal.
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Horgász topik
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- További aktív témák...
- ThinkPad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 2db TOSHIBA Performance X300 4TB 7200rpm/128MB buffer
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest