Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
Tök ugyanígy vagyok/voltam vele én is: a QD-s játékok bejelentéséig nem is érdekelt az Epic Store, utána viszont nagyon gyorsan regisztráltam rá, a lényeg, hogy megjelennek az eddig PS-ex. játékok (a HR már csak 1 hét!
), most hogy gyakrabban jönnek az ingyen játékok az csak bónusz (sajnos az Edith Finch-ről meg a Thimbleweed Park-ról lemaradtam, pedig azok érdekeltek volna). Most, hogy 3 kliens vagy 4 fut a háttérben, tényleg mindegy...
-
Griff55
senior tag
Most a heavy rain és a beyond 2 souls címek kapcsán találkoztam először az epic games-szel. Mivel végre elérhetővé válik 2 ps exklúzív cím is, ezért már baromira nem érdekelt hogy melyik áruház kínálja, lényeg hogy megjelenik. Most a az epic games klienst meg egyszer felteszed és kész. Uplay, origin és steam mellett ez már oly mindegy .
-
SwaZy1337
tag
válasz
- = Zk = - #15 üzenetére
Szerintem mindig újat fognak kidobálni. (Max egyre megyünk majd vissza az időben és már a végén olyan retro játékokat kapunk, hogy ajjaj)
-
- = Zk = -
félisten
nincs is annyi játékuk, vagy körkörös lesz a leosztás?! körbe mennek ugyan azokon a címeken év végéig?!..
-
-
GodGamer5
addikt
Ez igazán jó hír. Valami AAA-s nevek is jöhetnének majd. Legalább alakul a Steam konkurenciája.
-
Wesder
titán
Ha szerinted az rendben van, hogy megjelenik a Metro Exodus úgy hogy Steam-ről még ke is kerül, mert "Epic exklúzív lesz egy évig", majd kevesebb mint 4 hónappal megjelenés utàn bekerült WinStore-ba június 9.-én, akkor nem szóltam semmit. Mondjuk engem nem érint, mert konzolra vettem a Gold Edition-t 5k-ért, csak maga ez a hozzààllàs bosszant.
-
Wesder
titán
válasz
- = Zk = - #5 üzenetére
MS fogott egy zsàk pénzt és hozzàvàgta a 4A Games-hez.
-
Wesder
titán
Az Exodus kikerülése az Epic exklúzívsàgból 4 hónap utàn szerintem örüljenek hogy még lesz aki akarja hasznàlni a boltjukat.
-
JordyG
tag
Na ja... Ránéztem mert kíváncsi voltam mikor indult... Az eddigi ingyenesek begyűjtve, de vásárláshoz nem hozott kedvet eddig az Epic. Így belőlem és sok hozzám hasonlóból nem fognak megélni.
Ahhoz, hogy elkötelezzem magam, ennél sokkal-sokkal többre volna szükség. Minimum annyira mint a konkurenciánál.
-
törölt tag
Elkezdtek izzadni, ahogy MS belépett a buliba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lexus, Toyota topik
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 12400F BOX + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 , 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Dell Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Razer Blade 15 Advanced Gamer laptop
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest