- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Beszereztem én is egyet a 8 cm-es példányból, és a hozzá szilikon rögzítőkből is egy csomagot. A rögzítők jók, egyszerű kezelni, és szerintem a keménysége pont jó. Rugalmas, de azért jól tart. A csomagolás csillagos ötös, egyszerű, de nagyon elegáns.
A venti nem rossz, tényleg teljesen csendes, ez a jó oldala, de a teljesítményéről nem tudom, mennyire mondhatok jókat. 1500 körül forog az alaplap szerint, hátra fúj ki a gépből, de a kezemet odatéve csak egy jelzés szintű légáramot érzek.

Ebben az elrendezésben van hátul betéve, annyi a különbség, hogy most már 50 (CPU) és 40 (HDD) fok van belül, mert a szobában melegebb van annál, mint amikor a kép készült
. A processzor hőmérséklete nem változott, a winchester viszont hűvösebb lett 2 fokkal.A hozzáértők megcáfolhatnak, de én arra számítottam, hogy a processzor hűtését is fogja segíteni.
Várom a hozzászólásokat arról is, hogy ez kb. normális, vagy átrendezéssel, más megoldással lehet-e még javítani a hűtésen, mert szerintem a venti jó, és szeretném 70%-ról 100%-ra javítani az értékelését

Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elektromos autók - motorok
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. A processzor hőmérséklete nem változott, a winchester viszont hűvösebb lett 2 fokkal.