Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
lexandro
tag
Csinalgassak csak az ilyet. Hamarosan desktop replacement lesz ezekbol a vasakbol
Robi
-
törölt tag
sztem ez nem nagy szám,két mag pffff.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz DemonDani #11 üzenetére
De ha kicsúsznak a szezonból, ez a TSMC-l bármikor előfordulhat, akkor a 32-l tud kaszálni a Sam', azután nyáron-ősszel jöhet a 28-s ráncfelvarrás náluk is - addigra talán a tajvaniaknak is összejöhet/meglesz az...
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
DemonDani
addikt
Elsőként készített 32 nm-es SoC-ot a Samsung
és lehet hogy utolsóként is? többiek inkább a TSMCnél készitik java részt, és ott 28 nm lesz
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
leonejoci2
tag
Hát barátom a régi telókban nem volt ilyen kemény vas mint a maiakban!Képernyő kezelésre megy a legtöbb szufla az akksiból.Ha belegondolsz egy régi (pl.Ericcson 628) telónak mi gondja lehetett a megjelenítéssel?És ez csak egy szempont.Itt van a Wi-Fi,Operációs rendszerek meg egyéb nyalánkságok, amik eszik még az akkut.Nem is sorolom tovább....
De ha csak a felét bírnék a mai akksik a régieknek már jól járnánk.
Uppolnám azért a hozzászólásod,mert elgondolkodtató egyébként!Ne verj át, mert én sem teszem!Előreutalás ill. előre postázás csak annak akivel már bizniszeltem!
-
#Morcosmedve
veterán
tudom én, de reálisan az nem ér többet mivel...mind1 nem kéne az akksival sporolni...
© asszongya'hogy
-
rankesz
veterán
válasz #Morcosmedve #6 üzenetére
Már a galaxy s 2-ben is 1650.es akksi van, és van ennél nagyobb gyári is ha jól tudom.
-
nagyúr
válasz #Morcosmedve #6 üzenetére
Ha megfigyeled minden telóba ilyen lósz@r akksikat raknak. Simán tudnának többet is kihozni belőlük. Hol vannak azok az időszakok amikor a régi telók elmentek 1-2 hetet normális(telefonálás,sms) használat mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
tyűha, a samu nem sz@rozik...
Remélem ez nekünk felhasználóknak lesz jó...[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz #Morcosmedve #2 üzenetére
2-3 watt között lehet a max.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
alcsa
senior tag
Félelmetes, hogy milyen teljesítményű okos-telefonok jönnek ki a gyárból. Lassan szégyellem a notebookom teljesítményét egy ilyen mellett.
-
#Morcosmedve
veterán
fogyasztás?
© asszongya'hogy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Külpolitika
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Formula-1
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- DIGI Mobil
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest