Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Az Acer is azt csinálja amit a Samsung, kitölti az űrt 7 és 10" között.
A hardvert meg nem nehéz kitalálni, a szokásos Honeycomb sztenderd. -
gerilee
aktív tag
Hmmm... Ez a design olyan ismerős... Mintha már láttam volna valahol..
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
leslieke
Jómunkásember
Egy nagy kijelző az egész.. mekkora per lesz ebből.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Cyberpunk
félisten
Hát nekem az A100/500 design jobban tetszett ennél a teljesen standard designél.
Sokkal nagyobb nem lehet a Playbook-omnál méretre még ezért okésnak tűnik. És talán az akku problémát is megoldották nálam az A100 leszerepelt ez miatt. De végül is nem bántam meg a Playbook magasan veri az androidos tableteket. Még így kissé bugosan is, és kevés alkalmazással is.Hope was the right choice, and it always will be.
-
leonejoci2
tag
Szééép,szééép......
Hardware forrás esetleg?Tudunk róla valamit már?Ne verj át, mert én sem teszem!Előreutalás ill. előre postázás csak annak akivel már bizniszeltem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest