Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Csak tudod az a baj, hogy nagyon nehéz okosnak lenni, mert bár teljes mértékben igazat adok neked, hogy sorozatban jobban ki lehetne dolgozni a történetet, csakhogy azt viszont már nem lehet képernyőre vinni, hogy a 47-es megy és minden részben megöl valakit. Pontosabban meglehet, de ezt a sok Hitman témában laikus full hidegen hagyná. Muszáj belepréseljenek valakit, aki nyomoz ellene, valami pluszt "kell" beletegyenek, hogy a mi "hősünk" ellen cselekedjenek. Ahogy történt ez a két filmben is, mert mindig valami szájb@b@szott krimit kanyarintanak belőle, pedig nem kellene! És tutira biztos vagyok, hogy most is ezt a koncepciót fogják követni. Neadj isten még egy nőt is beletesznek mellék szerelemszálként is, mert csak. Az a baj, hogy bármi sorozatot megnézel, a fő történeten kívül mind ugyan az a sablonos sz@r ugyan olyan beállítottságokkal. Kell szerelem, kell izgalom, kell a sok hülye amcsi poén stb stb.
Ennek a portnak merőben el kéne térjen az eddigi alkotásoktól, de nem fog, ezért kár erőltetni.
-
Hiába a több tízmilliós büdzsé, ha nevetségesen gyenge történetet kanyarítanak köré, megváltoztatva az eredetit (holott amúgy az alap Hitman történet nagyon jó alapot nyújt), mindenképpen klasszikus akciófilm-klisékkel megerőszakolva azt.
Ha belegondolsz, az alap Hitman történetek pont, hogy jobban kidolgozható sorozatban, egy-egy epizódban kifejtve egy-egy orgyilkosságot, amit Agent 47 követ el. Ha hűek maradnak az alap koncepcióhoz, amit a játék hoz, és kellően látványosra csinálják meg, akár még üthet is...
-
wolfman
veterán
Hát én már látatlanban is temetem ezt a dolgot. Ha filmben több milliós büdzséből nem tudtak nézhető cuccot összevarázsolni, akkor egy átlagosan gyengébb sorozat formában biztos tudnak? Aha, biztos. NEM!
-
NandorHUN
addikt
Sajnos ezekből nem sok jó szokott kisülni.
-
Wesder
titán
válasz
Juhaszatti #5 üzenetére
Az Absolution-t is kijátszottam, egyszerűen fergeteges, csak valsmièrt elfeledtem, hogy az is megvolt.
-
Boby8709
csendes tag
Remélem élvezhetőre sikeredik a sorozat, nem úgy mint 2015-ös 47-es ügynök film volt.
A 2007-es A bérgyilkos nekem mondjuk tetszett. Nyilván a játékot meg sem közelítette, mint ahogy a játékból készült filmeknél ez szinte magától értetődő, de lehet hogy csak mi gamerek vagyunk túl elfogultak az általunk szeretett játékok irányába. -
-
Wesder
titán
Egyedül a Blood Money-t játszottam vègig, de ettől függeglenül nagyon várós
-
AGE-T
őstag
Kb. elég lenne feldolgozni az elmúlt évek anyagát, máris kész lenne pár évad. Remélem jól sikerül karaktert választani, kék szemű kopasz bérgyilkos arcot nehéz lesz megtalálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest