- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
M^xx
aktív tag
Nagyon eladható ez a "panel" ha ez párosul egy 10 éves élettartammal hasonló tekergetéseknek kitéve, akkor még az ára sem lesz sok reklám célokra. El sem tudjuk képzelni mi mindent fog ez majd kiváltani az évek alatt, a jelenlegi reklámfelületek csak az emlékeinkbe fognak élni. Kíváncsi leszek mikor kezdik el szabotálni a fejlesztéseket a munkanélküli szint emelkedése miatt, amiről ez a termék tehet majd. Ez olyan mint a fogászat, egy iparág épül rá, nem fejlődhet úgy ahogy mi szeretnénk. Ha csak a reklámfelületeket nézem a papír beszerzésen legyen az újrahasznosított is a reklám kihelyezéséig vagy 10 ember munkája válna feleslegessé.
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
tntmax
aktív tag
Mimetikus polialloid, élő szövet a fémvázon.
-
bunevo
tag
válasz sz.balazs.95 #31 üzenetére
Az OLED-ben nincs folyadékkristály sem háttérvilágítás, éppen ezért lehet könnyen átlátszó is, mert saját fényt bocsát ki minden pixel.
Tényleg nem is tudom, hogyan csinálnak az átlátszó felületre feketét. Valaki tudja?[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz zetor2000 #30 üzenetére
vagy nem is kell lecsavarni. elég, ha változtatjuk a fényáteresztő képességét egy fekete képpel.
gondolom meg lehet oldani, hogy a folyadékkristály vagy átereszti a fényt, vagy nem.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
zetor2000
őstag
Motoros vásznak helyett is jó lehet... motoros kijelző...
Csak megnyomod a gombot a távvezérlőn, azt lecsavarodik a képernyőMögötte meg tudod használni a falat, hogy a Dali képedet se kelljen kidobni. Mert most egy 60" tv erősen foglalja a falat...
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
norbert1998
nagyúr
nagyon menő! kérdés, hogy otthoni használatra van-e egyáltalán helye? mert szerintem munkahelyeken ill. járművekbe lesz csak értelme ilyennek. attól függetlenül, persze, nagyon is jó dolog, hogy fejlesztgetnek és alkotgatnak
-
TK36
aktív tag
Jó ötlet, de...
Remélem majd az újrahasznosítását is megoldják ezeknek. -
Dr. Akula
félisten
Autóba jó lesz HUD-nak.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz macilaci78 #25 üzenetére
szerintem nem lenne kivitelezhetetlen, hogy a vároba, kávézókba, éttermekbe, stb. helyeken üzemeltessenek állomásokat, amivel Bluetooth LE (az alacsony fogyasztás miatt) segítségével lehetne frissíteni az újság tartalmát az aktuális hírekre.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
macilaci78
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #10 üzenetére
E-újság hamvába halt szerintem a széles sávú mobilnet és mindenhol előforduló wifi okán.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
mirtex
csendes tag
Nekem meg ez jut eszembe az átlátszó kijelzőről.
Siemens M35 -> Siemens ST60 -> Sony Ericsson W810 -> Sony Ericsson Aino -> Sony Ericsson Arc S -> Nexus 4 -> Nexus 5x -> HTC U11+ -> Pixel 6
-
macilaci78
nagyúr
Na, hajrá!
Már alig várom, hogy az íróasztal előtti ablak redőnye fölé még egy redőnydoboznak alakíthassak ki helyet egy 150cm széles OLED panelnak!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
atti_2010
nagyúr
Például félkör alakban meghajlított monitor ahelyett hogy 3 összeraknak és mindenhova belóg a káva, rengeteg helyre lehet használni a nagy kérdés hogy mennyi az annyi.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Rickazoid
addikt
Tehát 2017-re lesz 60", de hogy piacra mikor kerülnek felcsévélhető kijelzők, egyáltalán van-e tervben ilyen vagy csak mutogatják mit tudnak, arról mélyen hallgatnak. A fixen hajlításnak semmi értelme, az olyan, mintha nem is lenne. Majd ha egy felcsévélő házba szerelik a kijelzőt, akkor lesz ennek jövője. Rengeteg problémát megoldana okostelefon-tablet hibrideknél, hatalmas piaca lenne. Nagyobb méretben viszont egyre csökken az értelme, 60"-on már csak céleszközöknél van de csak olyan helyen, ahol kritikus a helytakarékosság. Az átlátszóság értelme viszont erősen megkérdőjelezhető. Átlátszó a fix kijelző legyen tükrökön és ablakokon.
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
xmaas
őstag
Baba nagyon, jol halad az LG egy ilyen 23-24" oled monitort biztos vennek en is nincs nagyobra szuksegem
-
MZperX75
addikt
Egy jó kabátot szeretnék varratni belőle
-
veterán
Ez nagyon buli csak minek feltekerni egy 60" kijelzöt?
duree54
-
ivana
Ármester
nem kéne több tonna papírt legyártani az újságokhoz, hanem ilyenen lehetne olvasni.
Arra van kitalálva az eink.
-
sz.balazs.95
veterán
nekem erről ez jutott eszembe: [link]
egyébként e-újságokat lehetne belőle készíteni, ha továbbfejlesztik. tök komoly lenne.
nem kéne több tonna papírt legyártani az újságokhoz, hanem ilyenen lehetne olvasni.
meg a plakátokhoz sem kellene papír, csak egy SD-kártya, amire rárakják a reklámot.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
vinibali
őstag
pár napja bekeveredtem a Media Marktba és megnéztem egy - a ph-n korábban is tesztelt - hajlított oled lg tvt. hát szép volt a kép meg a design, de nem ájultam el, pedig a gyári mindenkit elkápráztató videók mentek rajta
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
vaakuum
addikt
Autóban nagyon király lenne, rákötni egy olcsó infrakamerát, ami a szélvédő közepén lenne az alsó peremnél.
Az éjszakai vezetést is nagyban segíthetné, pláne, ha sikerülne úgy belőni a kamera pozíciót és a megjelenítési képet, hogy a tárgyakat a vezető nézőpontjából kb. egy helyre rakja ki a képen, mint ahol a vezető is látná.
Vagy hőkamerával, ami a gyalogosokat, élőlényeket kiemelné, így az autó mögül éppen kilógó gyalogost, vagyárokszélen a fűben macskát is időben észre lehetne venni.
Esetleg google maps az irányjelző nyilakkal... Parkolókamera képe....
Meg ezek mindenféle kombinációi.[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
atti_2010
nagyúr
Más helyeken is nagyon jól jöhet, repülőgépeken a szélvédőn megjeleníteni információkat de autóban is el tudom képzelni, tómegközlekedési eszközön reklámfelületnek az üvegre ragasztva rengeteg felhasználási területe lehet, a hajlékony is jól jöhet nem egyenes reklámfelületeken óriáskivetítőnek pláne ha olcsó lesz a gyártás.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
nagyúr
Pedig inkább abban van lehetőség, a haljíthatóságnak nincs sok értelme, amíg tényleg élbe nem lehet hajtani. De majd az is eljön talán.
Az átlátszónak viszont nagyon sok felhasználása lehet, pl. ablak, ami ha nincs ott senki, akkor csak ablak, de ha közel megy valaki, akkor információt mutat stb..Aki él és nem boldog, az téved!
-
€uro
őstag
"A koreai vállalat mérnökei régóta ígérgetik a hajlítható
és azOLED kijelzőket..."Gondolom az a két szó nem kell oda.
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
KAMELOT
titán
Nem sok értelme van ezeknek a kijelzőknek. Összehajthatós még talán egy pár helyen jól jöhet!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
atti_2010
nagyúr
Nagyon vágja az LG ezt az OLED témát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OpenMediaVault
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Posta, csomagküldés
- Wise (ex-TransferWise)
- Horgász topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest