Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Billentyűzet gondom van
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Én sem sufnigsm-ről beszéltem.
Meg miaz, hogy a P kifutott és így fair? Két telefont hasonlítunk össze a jelenlegi(!) árazását. Amíg mindkettőt lehet kapni újonnan / boltban / szolgáltatónál, addig tökmindegy melyik futott és hova.
De legalább nyugodt szívvel linkelem be a Telenoros árlistát amire alapozva mondtam amit mondtam, mert semmivel sem lesz hiteltelenebb, mint amit te linkeltél. Csupán nézőpont kérdése. [link]
Ugye, ha visszaolvasod a kezdeteket azt írtam, hogy a Telenornál vállalkozói előfizetésre, 2 év hűséggel.
" Sony Xperia P bruttó ár 39.900 Ft"
"Nokia Lumia 820 bruttó ár 74.990 Ft"Meglehet nézni. Nem duplája, de majdnem.
@#830) Sofian :
Oh én megengedem, használd egészséggel. De amint az a többiek hsz-éből is kiderül a túlnyomó többségnek erre vagy nincs szüksége vagy nem tudja 100%-ig kihasználni lefedettség miatt.
Ezért is mondtam, hogy a szubjektív egy telefon megítélése. Mivel ha neked kell, neked nyilván értékesebb az LTE képes telefon. Viszont a túlnyomó többségnek épp az előzőekből adódóan az LTE képesség semmiféle plusz nem jelent, max jobban fogy az akksi - ahogy ezt szintén az előbb írták.Tessék, itt a T-s LTE lefedettségi térkép: [link] Aki nem itt él vagy dolgozik, azoknak pontosan nulla az értéke az LTE-nek.
Szvsz előbb a 3G-t kéne 100% közelire megoldani mindegyik szolgáltatónál és akkor lehet menőzni az LTE-vel...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár a cég idén nem készült hivatalos élő streammel, helyszíni források alapján megpróbáljuk már az esemény összefoglalni, hogy milyen is az új iPhone.
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mini-ITX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest