Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSico
senior tag
Fehérek a számjegyek. Tehát mindhárom színt használja. És még eddig nem tapasztaltam semmi eltérést.
Szerintem ez a beégés dolog lehet egy kicsit felkapott dolog. Mert oké a kék hamarabb veszít a fényéből, de szerintem normál használat mellett évekre lenne szükség, hogy észrevehető legyen TV-zés vagy filmezés közben. Na meg ugye folyamatosan fejlesztik a kéket, az is lehet hogy az élettartamát már sikerült annyira megnövelni, hogy közel annyi ideig bírja, mint a másik két szín."Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
McSico
senior tag
Válasz időben még elvileg a plazmát is lefőzi, mert ott a foszfor miatt van utóragyogás. Mondjuk gyakorlatilag így is köröket ver az LCD-re.
Viszont ami érdekelne, hogy honnan gondolják egyesek, hogy az OLED be tud égni? Ezt valaki vázolja már fel.
Mert most ha a telefonom (N8) kijelzőjéből indulok ki, amin állandóan kint van az óra, ha le van zárva a képernyő, akkor ugye azon az órát mutató számjegy, egy óra hosszán át nem változik. Még sincs beégve, nincs ott a nyoma , meg se semmi."Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
McSico
senior tag
Ez az! Csak indulna már meg végre ez az OLED kijelző áradat. Mert akár tetszik, akár nem az LCD-k ideje már rég lejárt. Igaz ellátják mindenféle fantázia névvel, de már nem tudna újat mutatni.
Úgyhogy hajrá OLED!!!"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest