Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyz2005
csendes tag
Már 2009 közepén járunk. A JavaFX eljutott az 1.2-es szintre a SilverLight a 3-asra és a Flex a 4-es béta 1-ig.
A SilverLight-ról szólva hát Microsoft termék vita nincs,ergo nem árt,ha van egy ASP.NET hostod. A Flex annyival jobb,hogy az ASP.NET-en felül támogatja a PHP,CF(ha már egyszer Adobe) és a J2EE.
Amivel egyértelműen a JavaFX előtt halad a Microsoft és Adobe az a GUI fejlesztés.A Microsoftnak ott van a Blend 3 az Adobénak a Flash Catalyst béta és hol marad a Java? Hát ott,hogy a GUI-val ott kell szöszölni,amíg lehet,hogy a 2 konkurenciával a GUI megalkotása 2-3 óra.
A Flexnél nem ismertem az 1-es változatot,de a 2-est már igen hát már abba is volt vizuális lehetőség,ergo már ott sem kellett az-hogy egy egyszerű példával éljek-,hogy egy gombot kódsorral kelljen elhelyeznem,elég volt ott is csak,hogy ráhúztam a "vászonra" és módosítottam az adatait az IDE-n,ahogy az már régen megszokható volt számomra.
A véleményem az,hogy amíg ezt nem oldják meg addig nem is fogok a JavaFX-el foglalkozni,inkább használom a Flex-et ActionScripttel vagy a Silverlight-ot C#-al vagy Delphi Prism-mel,minthogy egy kinézetet is fel kelljen kódolnom.
Lehet,hogy valaki eszméletlenül szeret gépelni,de én nem tartozom közéjük.Nem friss dolog ez,hogy a komponenseket csak ide-oda huzogattad és az IDE-n módosítottad a méreteit és egyéb paramétereit,hát akkor miért nem csinálta ezt így meg a Sun már az első kiadásnál úgy ahogy a MS vagy az Adobe.Ezt szeretném kijelenteni,hogy ez csak az én egyéni véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte RTX 2070 8GB / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Manli RTX 3070 8GB - 13 hónap garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Gainward RTX 2060 Pegasus 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest