- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz tatararpad #8 üzenetére
Tehát már messze nem vagy átlagfelhasználó akkor, mert ezt tényleg sokan használják, gyakorlatilag az autós kihangosítást minden ismerősöm, akinek van autója, sőt, a legtöbben már az okostelefon előtt is használták.
-
Narxis
nagyúr
válasz tatararpad #6 üzenetére
Én minden nap használom.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
FefeeX
veterán
válasz tatararpad #6 üzenetére
BT headset az autóban, BT kapcsolat az eszközök közt (pl Apple net megosztás az eszközök között külön gomb nélkül), autós kihangosítók, vezeték nélküli fülesek (ami felé tart most a világ, lásd Iphone7 és Galaxy S8 - ha a pletykákat nézzük egyelőre), telefon és okosóra csatlakozása...
-
atike
nagyúr
Dicséretes- Na de majd jönnek, hogy "minek a bluetooth, nem való semmire"...
-
TomMusic
őstag
a küldő fél megmondja mikor küld újra üzenetet, és a fogadó fél addig alvó módba helyezheti magát
Ha ez tényleg így van, akkor szerintem ez nagyon-nagyon jó funkció.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Yodafon
senior tag
2 Mbit/s Öhm... amennyire én tudom már a 3.0 is 3Mbit / sec-et támogatott.
I'm gangsta!
-
veterán
Jól hangzik Szerencsére az újabb BT verzióknál már nincs komolyabb gond a biztonsággal.
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Windows 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest