- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGaIn
senior tag
Szóval ez is olyan lesz gyerekek mint a GDPR, néhol nem történik semmi az első perig... valahol utána sem... A cégek küldenek majd minden felhasználónak egy nyilatkozatot hogy áthárítják a felelősséget a felhasználóra--- vagy elektronikus formába aláírtnak veled egy szerződést hogy átvállalod a felelősséget. Jogi csűrcsavarral megoldják majd hogy ne legyen abszurd helyzet. Eltelt egy év és kisvállakozók és más cégek 90% szarik a GDPR-ra is... kitettek egy nyilatkozatot azt kampó. Egy komoly átfogó adatbiztonsági ellenőrzésen tuti megbukhatnak.
Nyugalom emberek nincs világvége és 2021ben sem lesz... mint ahogy eddig sem volt a GDPR elleni is ment a károgás aztán szépen mindenki elfelejtette, csak még egy plusz felugró ablak ami a fenének sem hiányzik , már a cookiek elfogadás is zavaró... (persze szükséges) De most komolyan van egyáltalán ember aki végig olvas minden tájékoztatót amit az arcába tolnak ?
Szerintem ez simán járható út. Oké hogy alapesetben a szolgáltató felel... DE nincs benn a törvényben hogy felhasználó "önként " a szolgáltatáshoz való hozzáférésért cserébe nem vállalhatja át egy szerződéssel... Már pedig ezt könnyű megoldani csak írtok egy szerződést szigszám stb stb hogy én Kis Pista büntetőjogi felelősségem teljes tudatában vállalom hogy amit ide feltöltök az jogtiszta... ha nem kérem engem keresnek a tecsövet felmentem minden jogi felelősség alól... hely, aláírás dátum...
És meg van oldva tecső, mint Pilátus mossa kezeit...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest