Új hozzászólás Aktív témák

• SaGaIn

senior tag

válasz dabadab #104 üzenetére

Szóval ez is olyan lesz gyerekek mint a GDPR, néhol nem történik semmi az első perig... valahol utána sem... A cégek küldenek majd minden felhasználónak egy nyilatkozatot hogy áthárítják a felelősséget a felhasználóra--- vagy elektronikus formába aláírtnak veled egy szerződést hogy átvállalod a felelősséget. Jogi csűrcsavarral megoldják majd hogy ne legyen abszurd helyzet. Eltelt egy év és kisvállakozók és más cégek 90% szarik a GDPR-ra is... kitettek egy nyilatkozatot azt kampó. Egy komoly átfogó adatbiztonsági ellenőrzésen tuti megbukhatnak.

Nyugalom emberek nincs világvége és 2021ben sem lesz... mint ahogy eddig sem volt a GDPR elleni is ment a károgás aztán szépen mindenki elfelejtette, csak még egy plusz felugró ablak ami a fenének sem hiányzik , már a cookiek elfogadás is zavaró... (persze szükséges) De most komolyan van egyáltalán ember aki végig olvas minden tájékoztatót amit az arcába tolnak ?

Szerintem ez simán járható út. Oké hogy alapesetben a szolgáltató felel... DE nincs benn a törvényben hogy felhasználó "önként " a szolgáltatáshoz való hozzáférésért cserébe nem vállalhatja át egy szerződéssel... Már pedig ezt könnyű megoldani csak írtok egy szerződést szigszám stb stb hogy én Kis Pista büntetőjogi felelősségem teljes tudatában vállalom hogy amit ide feltöltök az jogtiszta... ha nem kérem engem keresnek a tecsövet felmentem minden jogi felelősség alól... hely, aláírás dátum...
    És meg van oldva tecső, mint Pilátus mossa kezeit...

Új hozzászólás Aktív témák