Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
válasz
Dark Archon #422 üzenetére
"Sajnos csak úgy, mint az AMD, te sem szolgálsz konkrét bizonyítékokkal, ha kifogytál az észérvekből, akkor mindenki más értelmetlen hülyeség, igaz?
"
Érdekes, úgy tapasztaltam egyedül én voltam rá hajlandó hogy mérjek is in-game és azt felmutassam, és nem gugliból linkeljek be x-y oldal grafikonját. Míg ti csak "az Intel jobb mert az Intel" meg mert "a barátom haverjának az élettársa azt mondta hogy az jobb".
Egyszerűen működöm: amit a saját szememmel látok, azt elhiszem. Látom azt, hogy a linkelt grafikonon az én konfigom jóval gyengébben szerepel, mint nálam. >>> conclusion
Látom azt, hogy a konfigom jobban teljesít, mint a konkurens procis >>> conclusion. -
Laja333
őstag
válasz
Ugye tisztában vagy vele, hogy pont a jövőben lesz jobb az FX mint a 3770k/4770k?
Tehát ha az említett játékok dx12 vagy mantle-ön fognak futni, akkor a mostani előnyét is elveszti az intel. Ráadásul ha kilépnek a dx11 szabta határokból (amiben most van a Mantle, teszt jelleggel) akkor a jobb processzor mag skálázódás miatt jobban is jársz egy 6-8 magossal, mint a 4 magossal. És akkor vehetsz FX-et, vagy lga-2011-et.
Ha később esetleg nem lenne elég dx12 vagy mantle mellett, nem kell hopp 1 Ghz, elég csak ~300-400 Mhz.
Én elhiszem hogy a régebbi játékokban jobb az Intel... Mert jobb. De azokban is bőven 60 fölött megy az FX is. A most kiadott, jobban sikerült játékokban már nincs akkora különbség (még mindig 60+).
8350-el nekem sem kell nézni hányas pályára megyek, i5-el már meggondolnám, vagy egy képminőség downgrade-et. -
deja vu
addikt
válasz
+1
Többen R9 290x-et használnak a több mint 3 éves i5 2500K-val és teljesen jól megy minden. Nincs ilyen amd proci ami ennyi ideig kiszolgálta volna a felső kategóriás kártyákat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Megnéztük, hogy mire képes jelenleg a gyakorlatban a papíron egyébként rendkívül ígéretes AMD API.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest