- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
senior tag
csak a HD hangátvitel nem működik vele kb 5 verzió óta nálam.
-
Raysen623
addikt
Én meg adok egy jó nagy +1-et a Redeon szoftver kinézetére és kezelhetőségére. Minden a helyén volt, könnyen elérhető és jól kezelhető. 4K-ban használtam az RX480-at és nem voltak nagyok a betűk. Milyen Windows-t használsz? W10 esetén nézted a Display settings-et?
Nekem egyébként egy HDMI problémám volt, de simán tudtam együtt élni a dologgal.Nvidia control panel katasztrófális szerintem, mintha visszamennék az időben 20 évet. Az Experience sokkal jobb lenne, de ott nem érem el a kártya beállításokat. Lehetne minden egy helyen.
-
ttt
senior tag
Akkor én adok egy -1-t; nekem sem tetszik. 4K-s monitoromon kifejezetten batárul néz ki. Nagy kockák, belőlük kilógó szövegek (eddig nem találtam meg hol lehetne betűméretet állítani, lehet-e egyáltalán) Számomra teljesen felesleges játék logolás.
Erősen ösztökélnem kell magam, hogy maradjon. Tudom, hogy ez marad az irány, így kénytelen vagyok ezt elviselni, míg AMD kártyám van. -
troviko
senior tag
Szerintem ennek a szoftvernek már a kialakítása (elrendezés, GUI, hívja ki hogy akarja) is rettenetes. Rettenetesen zavaró a mindenhova becsipogó kretén feliratai is. 3 éve egyre rosszabb és rosszabb szoftverekkel jön ki az AMD, egyik sem kézreálló, logikus, könnyen kezelhető, és ahogy olvasom/tapasztalom nem is túl stabil. 10 év Radeonozás után úgy érzem ideje visszaváltani Geforec-ra.
-
ttt
senior tag
Az is vicces, hogy a tanácsadójuk lehúzza a gépem olyan játékoknál, ami 100-140 fps-el megy 4k-ban.....
És továbbra is fűti a driverük a gpu-t.
Gyenge ez még AMD, de nagyon. (Pont az az érzés jött vissza, mint mikor megvettem ezt a kártyát - rx480 - és fél évig lóf.sz volt a driver, majd jó lett, aztán egy frissítés tönkre b.szta a hangot és újabb 9 hónap kellett amire kijavították. (Még mielőtt jön valamelyik tyúdor, hogy a gépem szar; jegyzett hibajegy volt náluk 9 hónapig, csak b.sztak rá)
Én szurkolok nekik, mert több ilyen-olyan alkatrészem is van/volt tőlük, de a szoftverest rész is gatyába kellene rázni, nem pedig hetente kiadni valamit, ami másik *2 csesz el -
Én ac originst játszottam kontrollerrel ugyanígy freesync+Vsync és instant csinálta a dolgokat. Pedig vezeték nélkül használtam a kontrollert. Nem tudom minek a függvénye, lehet játékfüggő is a dolog. De pl pubg-t is ilyen sync használattal játszottam és ott se éreztem input lagot.
-
törölt tag
Ezzel is eldobálja a szinkront, viszont végigzongoráztam a beállításokat, és a chill fps limit nem megy, ezért túlmegy a freesync range-en. Szóval jó eséllyel az előző driverrel is volt freesync, csak a chill része nem működött, amivel range-en belül tartottam az fps-t.
-
törölt tag
Az előzővel megszűnt a freesync Division 2 alatt, az azt megelőzővel a Fortnite fagyott betöltéskor. Bár fortnite-hoz hozzá kell fűznöm, hogy ott egy játék patch után kezdte a fagyást, de csak a driver csere oldotta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 20.1.4-es szoftvercsomag hibajavításokat és új, vagy frissített játékprofilokat tartalmaz.
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest