Hirdetés

Aktív témák

• Pug

veterán

Sajnálom az áldozatokat, gyomorforgató dolog a népirtás.....
    csak valahogy az az igazán szomorú, hogy nincsenek ugyan ilyen lelkes kutatói mondjuk más II. VH-s emberiség elleni bűntetteknek, jaaa hogy azok nem minősülnek annak mert a győztes fél keze alatt zajlottak ( Hirosima, Nagasaki, Drezda porig bombázása 3 nap alatt)
    Szóval tényleg szörnyű dolgok ezek az emberiség elleni bűntettek, csak lehet fontosabb lenne azzal foglalkozni, hogy ne forduljanak elő többet, de gondolom Guantanamo (érdemes az első képen elolvasni a tábla alján lévő feliratot: "Honor Bound ti Defend freedom", sokkoló az abszurditása és a párhuzama is egy másik felirattal <azok kedvéért akiknek nem ugrana be mire gondolok: Arbeit macht frei> , két olyan "szlogen" melyek a szabadságról szólnak, csak éppen morbid módon éppen az ellenkezőjéről tesznek a használói tanúbizonyságot) nem számít koncentrációs tábornak a közvélemény szemében, vajon miért....

szerintem ezen érdemesebb elgondolkodni, mint a zsidó holokauszt tagadását szankcionáló törvénnyel dobálózni (ami tegyük hozzá ugyan olyan olyan primitív és abszurd, mint maga a holokauszttagadás)...... :U

Azt hiszem a hozzászólásomban senkit se bántottam meg, nem vitattam a zsidó holokauszt tragédiáját, csak jó lenne, ha néha nagy életigazságok, meg elcsépelt frázisok beböfögése helyett gondolkoznánk is ;)

Aktív témák