- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Mesterséges korlátozás az egész, Pc-n használhatsz kontrollert és egeret is, valamelyik játékhoz az egyik, míg másikhoz a másik jobb, megvan a szabadság. A konzoloknál viszont korlátoznak.
De egyébként teljesen mindegy hogy miként próbálod igazolni saját magad korlátozását, mivel egyre több játékban használhatsz egeret konzolon és tervben van az egér támogatása is.

Raysen: Babzsák mellé, kanepéra, stb is van olyan kiegészítő, amivel ott is megoldható az egérhasználat, nem jelent semmilyen kényelmetlenséget. Egyébként én nem feltétlen vagyok egyik pártján sem, a lényeg épp az, hogy meglegyen a szabadságunk, hogy mindenhol a legmegfelelőbb perifériát használhassuk. Én pl Pc-n is XboX kontrollert használok, ahol megfelelőbb.
-
COD ban pont az kontrolleresek vannak előnyben az aimassist miatt... sajnos. BO3 ban aláznak a PC-n kontrollerrel játszók.Persze kell azért gyakorlat is hozzá.Túl van tolva kissé.
DE nekem mindegy , én is várom az egér Bill támogatást xboxhz,azokhoz a játékokhoz amik igénylik ezt .Szerintem ez nagyon játékstílus függő. Vannak játékok amihez sokkal jobb a kontroller és fordítva is igaz.
pl stratégia stb,,, lehet nem fejleszteném már akkor a PC-t tovább, ha ez bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő