Hirdetés
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
A 250es is valóban fosatós tud lenni terepen, próbáltam, ezzel tisztába vagyok. Fentebb irtam, hogy a minimális suly és árkülönbség miatt venném inkább 750est, de lehet tényleg elég lesz a 250W-os is..
(Amúgy kiadhatna már a bafang beépitőbe is egy nyomatékszenzorosat a TSDZ2 ellen, integrált motorba van egy csomó nyomatékszenzorosuk, nem értem itt miért nem lépik meg ezt..)
szerk:
"mondjuk ha bafngos cucc jó, ahogy most utólag olvasom, akkor mást értünk terep alatt valószínűleg"- persze, hogy mást értünk alatta, mint irtam lájtos terepre, semmi ugratás vagy nagyobb emelkedők, csak lemenni az aszfaltról. Nyilván amire te használod arra már nem opció egy sárnehéz bafang, ott már gondolom minden dkg számit.. Mondjuk még igy is inkább hajlanék a nyomatékszenzoros felé, az jóval kultúráltabb.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest