Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

Csak nem ok valami. Tegnap egész nap mentem vele, egy road gap után amit rosszul ugrottam és nagyobb ütést kapott lentről a bringa, kikapcsolt, aztán a következőt sem ugrottam jól, ott meg újra indult, aztán még ugrottam de már nem ficázott. Este lemostam, utána elindítottam, és ment. Ma reggel nem indult be, aztán fél úton újra megpróbáltam és megint bekapcsolt rá 4 percre pedig menet közben kikapcsolt a rásegítést 2 mp-re majd újra indult. Haza érve tolom fel az emeletre akartam volna walk assist-ot erre kikapcsolt, majd megpróbált újra indulni v 3-4x egymás után miközben toltam.

Itthon hanyatt vágtam megnéztem az összes csatlakozást, de egyik sem tűnik úgy hogy akár csak egy picit kijött volna, sem az a 2 ami az akkuba csatlakozik sem az a 3 ami a motorba. Felállítottam, nem akart bekapcsolni 4x próbáltam, csak végig zongorázta az összes ledet majd kikapcsolt. Rádugtam töltőre, bekapcsolt. Mivel azt olvastam hogy csak akkor frissítsek firmware-t ha gond van, most ráküldtem az újat, szerencsére felment minden gond nélkül.
    Akksi 14 ciklusnál van 96%, motor 360km, amit viszont pont most vettem észre a vásárlás utáni teszter adatait böngészve, hogy akkor kb 3 hete mikor vettem, a mini remote aksija 24% volt, igaz hidegebb volt, de most meg 32%on áll, ami pár napja megint más volt már nem emlékszem pontosan.
    Illetve hogy mikor bekapcsolom a bringát és ha egyből csatlakozom az appra, és a connected devices menühöz megyek akkor ott azt írja hogy a mini remote nincs csatlakoztatva, egészen addig amíg meg nem nyomom, akkor actív lesz az is. Nem tudom hogy ez így normális, vagy azért csinálja, mert gyenge az elem.

Mindenesetre holnap megyek és veszek egy elemet bele, viszont félek a cseréltől, mert nem tudom pontosan mi a menete a párosításnak, ha nem sikerül akkor este nem tudok vele menni vadulni, pedig ma egész nap pályát takarítottam :)) ... elkerülném a szerviz látogatást egy ilyen banális dolog miatt. [Bosch] oldalán csak sima cserét mutat, de olyat is láttam hogy párosítani kell. Nekem néha, főleg mikor kikapcsolt állapotban van a bringa és megnyomom a mini remote-ot, pirosan villog, ami remélem normális, mivel hogy nincs csatlakozva a bringához, de lehet hogy ez már a haldokló aksit jelezte?

OMG, ebben a vezérlőben is van aksi? azt hittem ez a nagy akkutól kap táplálást.

Új hozzászólás Aktív témák