- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok!
Régi ecigimet , ami pont ilyen [link] szeretném lecserélni újra amibe liquid is mehet majd, meg patron is. Olyan 10e ftra gondoltam körülbelül, milyet ajánlanátok és honnan ? Tőlem lehet külföldi webshop is ha kedvezőbbek az árak kint, bár magyarnak azért jobban örülnék, mert amilyen a szerencsém tuti nem működne amit kintről rendelek... Bátyámnak vmi ilyesmi van [link] Valszeg nem ez mert ilyen feliratra nem emlékszem, de tök így néz ki felirat nélkül, és a gombot kell nyomni mikor szívod. Azért szeretném lecserélni, mert kipróbáltam és jobb szívni, jobb az íze, és több füstöt is képez.
A válaszokat előre is köszi
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
Köszi, úgynézki maradok inkább a magyarországi vásárlásnál, ha bmi van ide egyszerübb visszajuttatni, bátyámét is vissza kellett vinni, cserélték is neki. [link] Róla mik a vélemények ? Aztán a liquid majd jöhet külföldről, ha az is olcsóbb kint, annak nem lehet garis baja.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz kisgyerek85 #10386 üzenetére
Most így újra belegondolva lehet, hogy kinti vásárlás lesz. Olvastam vhol, hogy vannak gagyi aksik is, nem azért olcsóbbak ennyivel mert nem frankók? [link] [link] Ezeket néztem egyenlőre ki, de ahogy nézem ezeknek a porlasztóiban hosszabb az üvegszál, mint amit videókban láttam. Igazság szerint életemben nem rendeltem semmit külföldről, hogy működik a fizetés? Előre kell utalni, vagy napi árfolyamon majd Ft-al fizetek a futárnak ? Ezek vannak olyan készülékek , mint az a 13ezres magyar amit fentebb linkeltem ?
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz T.Robin #10389 üzenetére
Köszi neked is a választ, akkor valszeg tényleg kinti rendelés lesz ha megbízhatóak. Mennyi a max rendelési összeg amit még nem vámolnak meg azt tudja vki ? 12 kor utazok el horgászni 7végére, de jöv 7en lesz majd sok kérdésem a lötyikről is. Pl. 11mg-os patront szívtam esmoker cigihez, lötyinél hogy van ez az erősség? amit néztem liquideket nem nagyon láttam erősséget, csak ml-t, és ízesítést a leírásban.
Köszi előre is mindenkinek.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
Grat, én ennyire hosszan nem megyek bele, de hasonló az én sztorim is azzal a különbséggel, hogy én eldöntöttem előre, hogy szilveszter után leszokok. 1-én maradt még egy nyitott doboz cigim azt este 7ig elpöfékeltem, és 2013.jan.1. 19:00-tól 1 szálat sem szívtam, és nem is fogok, mert nem is hiányszik. Egyáltalán nem volt nehéz letenni pedig 15 éve cigiztem, és az utsó 3-4 évben megvolt a napi 2 doboz kb... Kvhoz hiányzott reggelente nagyon, de maga a nikotin nekem sem csak a megszokás, meg a kézmozdulat ahogy rágyújtok. 80-82 kiló között mozogtam mikor még cigiztem, ez sajnos felugrott 8-89re pedig nem eszek többet, és nem is mozgok kevesebbet.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz baderoli #10606 üzenetére
Sztem itt nincs akkora különbség, hogy megérje, ekkora összegnél ha minden igaz rájöhet a vám meg az áfa is nem? akkor már drágább is szinte. + várhatsz rá esetleg 2-3 hetet, plusz gari sincs, illetve nehézkes intézkedni, ha esetleg van akkor is. Amúgy én is a fenti boltból rendeltem itaste v3at iclear 16al, pont tegnap du. jött meg.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok! Ugyebár az Itaste-n ha egyszerre lenyomva tartjuk a + és a - gombolt , akkor kiírja a kazán ellenállását stb. Nah most nekem 2.1 ohmos iclear van rajta. Eddig naggyából eltalálta 2.1-2.2-t szokott írni. Most fogta magát megváltozott az íze, füstje teljesen más szívni. megnyomom a +, -t egyszerre, és most 4.2 ohmot ír. Mitől változhat így meg magától? mit kell ilyenkor csinálni ?
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz Attis Radeon #10803 üzenetére
1 hetes kazán, bár eléggé be voltam rugva 7végén lehet sikerült elégetni. Most kimostam a felső üvegszál fekete volt középen, ahol hozzáért a fűtőszálhoz., azt kivágtam, a felső üvegszál így rövidebb lesz, az alsó pedig megmaradt hosszúnak, most szárad , aztán megnézem maradt-e 4.2 kedd óta van csak meg az itaste, első liquidesem, szal nem értek még hozzá.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz Attis Radeon #10807 üzenetére
Köszi nézegettem már őket. 4,1 ohmot ír most az itaste, szal nem oldotta meg a mosás.
Szerk.: Amúgy ez az üvegszál elégés azért van mert magas Vn vagy Wn használtam? esetleg nem jutott elég liquid az üvegszálra amikor szívtam? vagy is-is ?
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz Attis Radeon #10810 üzenetére
Van itthon új porlasztó vettem hozzá, de most nem karom kicserélni, mert holnap jön új lötyi, az más ízú lesz, nem akarom a mostanival összelötyizni. Mindenesetre szeretnék majd venni 1 nagyobb tankot, valszeg kanger protank lesz az alsó üvegszálas, mindig bele fog érni a lötyibe.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz Rico33 #10988 üzenetére
Nem általánosítottam csak megjegyeztem, látom a külföldről rendelő hszeket, hogy szinte mindenkinek rendben jön meg minden. De az 1-2000 ft nekem nem ért meg 2-3 hét várakozást, és a gari hiányát. mert rendben, hogy most egyből jelezted valszeg küldenek majd újjat, akkor már 1 hónapnál jársz jóesetben, + ha mondjuk 1 hónap múlva halna be , akkor sztem már nem is foglalkoznának vele.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
Pont itaste v3at vettem itthon 9kért az szinte ugyanannyi fasttechről is, jó vmivel jobb ajánlat mert 5 iclear 16 kazán jár hozzá, de kinek kell annyi. fél év garit kaptam rá és nem kellett várnom 2-3 hetet.
Szerk.: amúgy kazánokat majd szándékozom onnan rendelni, de magát a készüléket nem akartam.
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
-
Cha-b
senior tag
-
Cha-b
senior tag
nem kell, kintről is látszik rámész mondjuk, hogy RY4, akkor ott látod 1,5, 5, 10, 30, 100ml , és akkor mondjuk 5ös vagy 10 ml-esnél rányomsz hogy választékunk, (mivel csak próba gondolom több kicsit fogsz rendelni, hogy megtaláld az ízedet) és azon belül tudsz választani 0-18 mg-ig.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
-
Cha-b
senior tag
Amúgy én is 0ást szívtam, és nem is hiányzott a nic, csak a TH miatt mentem vissza a 6osra, mert az kevés volt. Az létezik, hogy ugyanannak a liquidnek a nullása intenzívebb és jobb íze volt vmivel? mint a nikotinosnak ? vagy csak bemagyarázom magamnak ?
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz #78693120 #11198 üzenetére
Sziasztok!
Iclear16nál, hogyha úgy időzítem a tisztitást, hogy lefekvés elött párszor kimosom, aztán új vízben hagyom ázni reggelig az okozhat neki vmi problémát ? Előző mosásnál bmennyiszer mostam ki éreztem a liquid illatát, azért kérdezem. Bár haverom nem érezte, szal valszeg jó a szaglásom. Mindenesetre lehet baja 1 éjszakai fűrdőzéstől az üvegszálnak, vagy esetleg a fűtőszálnak ? A sok ázástól az üvegszál nem fog esetleg szálakra bomlani ?
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz DCI_market #11874 üzenetére
Én is Itaste-t ajánlanék.
Ha nem akarsz 3 hetet várni akkor itthon is megveheted. 9 illetve 8kért. + Iclear 16 vagy BCCmini
Ez is még bőven a kereteden belül van és nem kell heteket várni + van 1 év garid.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz DCI_market #11877 üzenetére
Ő rá gondolsz? [link]
Én itt vettem ebből lejön 10% ha vagy regelve ecigifórumon, szal 9k.
Szerk.: Megérni persze nem éri meg mert drágább, viszont van rá garid ami lehet másnak számít, és nincs 3 hetes átfutási idő.
Igaz, most megnéztem a számlát 6 hónap garit kaptam rá.
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
nem sajna, én is olyat akartam, de aztán megvettem ezt a kamáleont. Én is ódzkodtam tőle elöször, de élőben nem vészes nem csillognak azok a csillámok annyira. Féltem hogy csajos lesz, de nem az. Amikor vettem érdeklődtem, hogy lesz-e más színben azt mondták fehér majd lesz már elvileg várják , csak nem akartam már annyit várni, mert elszívtam volna addig 3 v3 aksi árát sima cigivel... kérdezz rájuk mikorra várják a többi szint, ha egyáltalán jön, mert elvileg 2-3 hetet mondtak szal itt kéne lennie.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok!
Az iclear 16om sajna leesett és eltörött. Bátyám adott egy kazánt amit anno az ego készletéhez kapott, de ő sem használja mert más patront használ. Nah most ennek nem tudom mi lehet a neve, vmi gagyi, ha jól látom nem is szétszedhető, olyan fura íze van. Hamar éget ahol sztem még nem kéne, és mintha az üvegszálnak is szar íze lenne. Lehet ezzel kezdeni vmit amíg nem veszek új kazánt? Vagy ez ilyen és ilyen is marad ?
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz TazLeacher #12373 üzenetére
első blikkre az lehet amit vazzz linkelt alattad.
csináltam egy képet nemtudom mennyi látszik belőle, mert telós kép.Szerk.: de hogy mosom át, ha nem lehet szétszedni ? csak engedem bele a vizet aztán annyi ? Meg úgy égetem ki, hogy az a műanyag sapka rajtavan az üvegszálon és a tekerésen ?
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz TazLeacher #12376 üzenetére
Rendben akkor nekiugrok, de elég szar az iclearhez képest.
Jöv héten veszek új patront, BCC mini a jobb vagy a mini nova ?
kanger protank mini még nem nagyon kapható itthon? vagy csak én nem találtam ?Iclear16 testet lehet külön venni ami eltörött? [link] ez gondolom még véletlenül sem kompatibilis az iclear16 részeivel? Ránézésre ugyan olyannak tűnik.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz BandiHUN #12381 üzenetére
Szia
Néztem ezt is, de ez "Ha túl szellősnek találja az egyik lukat fedje le ragasztószalaggal vagy törjön bele egy fa fogvájót." kicsit elbizonytalanított, ha már sufnitunningolni kell első használat elött, akkor ott vmi nem jó. Mivel csak ez az 1 iclearem volt, ami eltörött, ezért maradni fog az itthoni vásárlás mert nem fogok 3 hetet ezzel a fent említett patronnal élni az biztos. Ezt (iclear16) majd még azért megpróbálom megragasztani, vagy testet venni hozzá, hogy megmaradjon tartaléknek.Te ilyet használsz? Amúgy egy ilyen üveg cucc, nem sérülékenyebb-törékenyebb mint egy plexi ? Gondolom ez "újdonság" lehet , mert nem nagyon hallottam még róla.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
ez tény, gondoltam majd lassacskán összegyűlnek a különbözők, és majd csak porlasztót kell hozzájuk venni, vagy kipróbálni a tekerést. Nem akartam egyszerre 3-4 fajtát venni, elöször ennyit költeni, mert ez az első lötyis cigim itaste vv v3 , és nem tudtam mennyire fog bevállni.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz BandiHUN #12385 üzenetére
Nah most ezzel a davide mini glassomizer -el elbizonytalanítottál, eddig BCC minit akartam, de első blikkre szimpi ez a davide is. Amiket youtubeon láttam vidiket, ott dicsérték, már amennyire értettem... viszont ecigiforumon vki mőanyag mellékízről, vki más sokslukknál égett ízről ír, és mivel eléggé új dolog lehet sok véleményt nem nagyon találni, szal nemtudom mennyire általánosak ezek.
Az árral nincs bajom, sztem nem drága 2 pótkazánnal. eliquidonlineshop -ból szoktam liquidet rendelni ami éppen aktuális, mert azt is most akartam, ott 3499 Ft [link] , csak ne olvastam volna ezt az égett, meg műanyag ízt, mert ez az ár nekem rendben van.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz TazLeacher #12411 üzenetére
Nah de gondolom, akkor minden új kazánnál el kell ezt játszani? mert szinte csak annak lehetne mellékíze, vagy esetleg a tömítőgyűrüknek is ? Ez nem jó hír
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz BandiHUN #12414 üzenetére
Valószínüleg ilyen lesz akkor, mert tényleg szimpi. milyen vastag üveg van ezekben? Ha egy iszogatásnál esetleg kicsit erősebben rakom le véletlenül az asztalra nem fog eltörni egyből ? vagy ha vminek nekikoppan? Mert egy üveg gondolom nem olyan strapabíró mint egy plexi, és ez esetben ez is egy lényeges pont.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz TazLeacher #12416 üzenetére
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Alszok még rá 1et, de valószínüleg ő lesz a következő választottam.CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok!
Kicsit visszatérve a Davide Mini Glassomizer -re , bár már biztos unjátok...
Szóval egy ilyen alsó fűtőszálas cuccli tud annyi gőzt csinálni mint egy dual coil?
Mert józan paraszti ésszel azt gondolná az ember, hogy dupla annyi üvegszál több liquidet tud felszívni, a dupla annyi tekerés többet porlaszt el egyszerre ergo több a gőz. Nem lesz ez visszalépés füstmennyiségben mondjuk egy iclear16 hoz képest ? Nekem a füstmennyiség és az ízvisszaadás elölrébb van a szempontoknál mint mondjuk a TH.CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz BandiHUN #12426 üzenetére
Nah most már teljesen összekavarodtam, hogy melyik legyen. Igazán nagy rálátásom sincs ezekre a dolgokra, mert eddig csak iclear16ot használtam az bejött, meg most ezt a "fost" amit egy ego készlethez adtak anno bátyámnak, de ez vmi förtelem. semmi ízvisszaadás, nagyon sok levegőt szív mellé az ember, legalábbis nekem sok, éget is, meg vmi nagyon műízt is érzek, mosás után is.
CSAKAKISPEST!!!!
Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Notebook hibák
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest