- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ismerős, igaz én szoftveresen átugrottam. Anno dell poweredge server és a csodás sas i5r vezérlője. Azok a szemetek letiltották a write cache-t, amitől aztán olyan csiga tempójúak voltak random írás/olvasásnál még a 15k-s sas vinyók is, hogy a hajam téptem. Kis talpalás, utánajárás, hogy akkor mit lehet tenni. Válasz: csak tiltva lehet, mert hogy azon nincs battery backup és adatok veszhetnek. De mondom van apc, akkor sem! Viszont potom 200k-ért tudnak adni jobb sas raid vezérlőt. Mondom kösz. A vége az lett, hogy egy pre relase raid matató szoftverükre sikerült szert tennem egy eldugott fórumról, amiből aztán ezt engedélyezni tudtam és láss csodát, táltos paripa lett. Értem én az üzlet politikát, de ennyire nem kéne a gyártóknak görénykedni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest