- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ismerős, igaz én szoftveresen átugrottam. Anno dell poweredge server és a csodás sas i5r vezérlője. Azok a szemetek letiltották a write cache-t, amitől aztán olyan csiga tempójúak voltak random írás/olvasásnál még a 15k-s sas vinyók is, hogy a hajam téptem. Kis talpalás, utánajárás, hogy akkor mit lehet tenni. Válasz: csak tiltva lehet, mert hogy azon nincs battery backup és adatok veszhetnek. De mondom van apc, akkor sem! Viszont potom 200k-ért tudnak adni jobb sas raid vezérlőt. Mondom kösz. A vége az lett, hogy egy pre relase raid matató szoftverükre sikerült szert tennem egy eldugott fórumról, amiből aztán ezt engedélyezni tudtam és láss csodát, táltos paripa lett. Értem én az üzlet politikát, de ennyire nem kéne a gyártóknak görénykedni...
izé
Új hozzászólás Aktív témák
ph Pedig sokan ezért várták az AMD HEDT platformját, mivel az Intel ezért a funkcióért további pénzt kér a hardver megvásárlása mellé.
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SK Hynix 16GB / 32GB DDR5 5600MHz Laptop RAM!
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Fury 16GB DDR4 2666MHz CL16 RAM memória modul
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Gigabyte GA-H77-DS3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- Hibátlan - CRUCIAL Ballistix Sport 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz CL16 RAM memória kit
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest