Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
ha neked a DRM-ellenességből az jön le, hogy "követeljük, hogy lehessen lopni", akkor valamit nagyon félreértesz.
Egyébként meg totál felesleges iszonyat durva védelmeket építeni a szoftverekbe, mert max. annyit érnek el, hogy néhány nappal tovább nem törik fel (vagy még ennyit sem), de akik legálisan megvették, azok szopnak vele. Én például megvettem egy ubisoftos játékot, ami azt a rettenet uplayt követelte meg, és emiatt szoptam, mert nem működött a szerverük - akkor döntöttem el, hogy többet tőlük nem veszek olyat, amiben ez benne van. Tehát ennyit ér, vesztettek néhány jövőbeli eladást a rohadék másolásvédelmükkel. Aki meg letöltötte, röhögve játszott simán. Maguk alatt vágják a fát. -
Bull1
aktív tag
Ingyenes játékok kellenek. Lásd TERA, szép játék, leköti az embert, az ilyesmiben van potenciál. Másik része a dolognak h hiába van warez, a nagy gyártók (AMD, Intel, NV) érdekeltek a hw eladásban, ergó a szoftver warezolása sem feltétlen jelent hátrányt. Diablo 3 meg gagyi rókabőr lett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Windows 11
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest