- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen egeret válasszak?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
macika69
tag
A hasonlót kár, hogy nem tetted idézőjelbe. Sajnos manapság az elvárás az, hogy szinte mindent (DivX, AVI, FLAC, DLNA, Wi-Fi, stb) játsszon egy ilyen kategóriájú készülék, de üzletpolitikailag meg ki van ám találva. Vagyis ezen a szinten már igen csak megkérik az árát.
"Meg kellene hallgatnom, hogy szépségéről nyilatkozni tudjak." A kettőnek mi köze egymáshoz?
[ Szerkesztve ]
-
BatchMan
senior tag
Vettem a fiamnak egy hasonló Sony tornyot 18eFt-ért. Az szól valahogy, a zsebrádiónál azért klasszissal jobban. Ennek a Yamahának 10x jobban kell szólnia, ha már 10x annyiba kerül!
Be kell valljam, nem tudok úgy ránézni erre a kütyüre, hogy ne gondoljak az árára. Meg kellene hallgatnom, hogy szépségéről nyilatkozni tudjak.
Fenn csücsült a holló a dús hársfa ágán,
csőrében jó nagy sajt, fogyasztásra várván.
Arra kószált búsan a ravaszdi róka,
Ki nem jutott sajthoz fagyosszentek óta.
Hogy a fára nézett, elszállt komor kedve,
felujjongva tört fel mohó gyomornedve.
És szólt álnok bájjal: - Tollad ó be ékes,
hogy madárkirály légy, régen esedékes!
/Romhányi/ -
eclipse006
őstag
Ez már tényleg újabb széria, jóval. Az MX-20as gyári dobozai jól meg vannak építve, némi csillapító anyagot is raktak a dobozba.
Kétségkívül jól néznek ki a Yamaha cuccok, csak nem ez a legfőbb szempont. Nem tudom, hogy az újabb szériában van-e pezsgő szín, vagy feketét, vagy ezüstöt láttam idáig. Régebbi Denon-ok is jól néznek ki pezsgő színben.[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
MaUser
addikt
válasz eclipse006 #21 üzenetére
Ez már fiatalabb, UX-G68. Anno a nem "wood cone"-os JVC-k közül ez volt a teteje, ennek ellenére a hangfal kidolgozása kb. mint egy olcsóbb pc speaker. Azoknak a hangja nagyon nem tetszett, a Yamaha/Teac meg "picit" drága lett volna. Azóta volt már nálam egy kb. háromszor ennyibe kerülő, gyönyörű pezsgő Yamaha MCR tesztelésre és bár jobban szólt, de valahogy nem éreztem az ingerenciát, hogy most ezt rakjam el a padlásra és 150eFt-ért vegyek egy picivel jobb hangot (és sokkal szebb kinézetet). Újonnan persze nem lenne kérdés, hogy Yamaha, kizárólag pezsgő színben, ha még egyáltalán gyártják ilyen színben.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
eclipse006
őstag
Melyik JVC típus ha szabad kérdeznem? Csak azért érdekel, mert járt már nálam MX-S20-is ami a szüleimnél szolgáltatja most a muzsikát, illetve MX-66 ami pedig nővéremnél van. Egyik sem mai darab, korrektül vannak megépítve, minőségi alkatrészekkel. Ezeket inkább odatenném a Yamaha mellé tesztelni, mint akár egy külön komponensekből álló rendszert.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
MaUser
addikt
A méret itt sem minden. Egy hálószobában/konyhában ezek nagyon korrekten tudnak szólni. Hátsó reflex portos szinte az összes, a lényeg hogy mögötte fal legyen és ne mondjuk csempe/zárt polc, stb, valamint tudj játszani a faltól való távolsággal. Halóban egy anno csúcs JVC teszi a dolgát, teljesen jól, nem hiányzik hozzá nagyon mély, sőt inkább sok is.Nyilván ha elhelyezésnél nincs ilyen lehetőség akkor zártat kell keresni, ott meg nyilván a méret sokkal fontosabb.
Btw, ha keresel mérésket, még a legapróbb is megugorja az eredeti "hifi" szintjét.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
hibavissza
veterán
-
kromatika
veterán
jól néz ki.ha kellemes lessz az ára,akkor sikeres lehet.
-
BatchMan
senior tag
Szemre annyi látszik, hogy kicsi a hangláda, tehát Hi-Fi fogalmát fizikailag kizárja. Yamaháék jól szoktak párosítani, így várhatóan a zajforrás sem veri a high-end fogalmát. Konyhába viszont éppen keresek valami hasonlót, remélem árban nem szálltak el. Mert Yamaháék jót szoktak csinálni, a méret lehetőségeit korrektül kihasználják.
Múltkor kerestem használható hangládát Hi-Fihez, de előtte beégettem régi Videoton hangládák hangját a fülembe. Ki volt szakadva a mélysugárzó, úgy polcoltam alá. Meghallgattam a 50-100 eFt-os kategóriát, de közelébe nem voltak. Méretük és állapotuk miatt a Vidik kiköltözésre voltak ítélve, de megsirattam őket. Ha ráérek, esetleg megjavíttatom őket, mert a kompromisszum az kompromisszum maradt...
-
-
dabadab
titán
válasz eclipse006 #12 üzenetére
Az összes ilyen hírnél ez van, itt mindenki képről megmondja, hogy hogy szól, meg azt is, hogy ezeréves szoci rettenetek mennyivel jobban szólnak nála.
DRM is theft
-
hibavissza
veterán
mkv? divix? xvid? h265? mJPG?
flac? ez valami barlanglakónak készült? és ha már ilyen borsos az ára akkor még két kérdés: sacd? dvd-a?[ Szerkesztve ]
-
MaUser
addikt
Sony szórakozott azzal az írt DVD-k olvashatatlansága kedvéért a DVD lejátszónál 2000 körül, hogy annyira szűkre vette a kalibrálást, hogy néhány lejátszás után nem ment számos gyári lemez sem. Szerencsére service menu-ből lehetett újrakalibrálást kérni. Aztán ha az ember egy írt lemezt kalibrált, akkor onnantól kezdve ment azokkal is.
-
dabadab
titán
Az irt (es foleg az ujrairt) CD-ken a pitek sokkal rosszabb minoseguek, mint a nyomott CD-ken, igy nem az van, hogy direkt letiltjak, hogy ne tudjak ezt olvasni, hanem az, hogy erre kulon fel kell kesziteni az optikat (mondjuk az is igaz, hogy ez utoljara 15 evvel ezelott volt komolyabban tema, azota mar alap, hogy ezt tudjak).
DRM is theft
-
ironthehorse
csendes tag
ára? min. 3-400 euró, ahogy az szokás manapság ezekre a tökalsókra...
-
CoDWaW07
őstag
Egész kellemesnek tűnik a hangprojektor(ok) után, bár árat is jó lenne tudni
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
paperboy
senior tag
Hírtelen azthittem gépházat csináltak...
-
dontdoit
tag
Aztán a régi 30 éves VIDEOTON RA 6363+ VIDEOTON DC 2050 mégis össze vissza csapja, főleg ha bakelitet hallgatok. ÉS került kb lemezjátszóval együtt 20 ezerbe.
Nem beszélgetni akarok. Üzletelni. Mennyi? Annyi! Telefonszám? Mikor, hol? És kész is az üzlet.
-
peter9228
aktív tag
Így elsőre egész jónak tűnik, remélem az ára is jó lesz.