- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Miért, azt honnan tudja az egyszeri user, hogy milyen új funkciókat hoz az új Windows, vagy hogy mit tud az x böngésző legújabb verziója? Írnak róla a neten...
Amennyi VGA-s cikk van itt a PH!-n, erről is írhattak volna egy hírt, nem csak a szokásos mi a baj az OpenGl-el témát lehetne feszegetni.
-
Rimuru
veterán
Igen sajnos láttam mikor 8.1-el vacakoltam. Viszont volt egy olyan probléma amit nem tudtam megoldani [link] (sajnos nem találtam meg a linkelt logot). A lényeg hogy ami választ kaptam rá azt mind megtaláltam google segítségével de nem változott a helyzet. Igazából bíztam a rendszerben hogy nem lesz semmi probléma hát lett. A vicc az hogy nem is nagyon használtam volt hogy csak azért indítottam el hogy frissítsem.
(#174) emvy : Manjaron tudsz válogatni pár kernel közül [link].
-
Nem is beszelve arrol, hogy
[...@atomanti ~]$ uname -srv
Linux 3.16.7.3-1-MANJARO #1 SMP PREEMPT Fri Dec 19 18:34:00 UTC 2014
...@atomanti ~]$ date
Fri Jan 16 14:35:52 CET 2015Szoval az elegge up-to-date rolling release distroban meg 3.16 van, tehat az, hogy a 3.18-ban majd tuti jo lesz, az hm, nem tul jo erv..
-
PetX
aktív tag
1. Nem értem mi köze van a Win support szövegednek, ahhoz amit leírtam. Történetesen, hogy manuális telepítésnél mennyivel egyszerűbb feltenni egy VGA drivert Win alatt [nekem]. (természetesen ez lehet az én Linux tudásom eredménye is)
2. A negyedik kijelentésed már üti az elsőt. Mégis csak vannak kivételek???
3. "Ha a telepítő nem ismeri, akkor felteszi az általánosat, majd telepítés után felmegy a Windows Update-re és felteszi a megfelelőt."
Ha a win nem ismeri fel akkor nem rak fel semmit, maradjunk ennyiben. (sárga kérdőjel rémlik eszközkezelőben?) Ez pont azért van amit leírtál "nem ismeri".... várja a drivert vagy azt, hogy netes keresésre hivatkozva azt mondja nem talált drivert hozzá.Amúgy életembe nem találkoztam még olyan hardver problémával, amit a win (update) internetes keresése megoldott volna, ezt tartom egészen Win95-ig visszamenőleg
-
Apollyon
Korrektor
Semmilyen registry barmoló cuccot nem használtam, csak felraktam az egyik kedvenc játékomat. ME1-2-3. mivel nincs elég hely a partíción, ezért egyszerre mindig csak egy rész van fent. Most épp a 2 van fent, ami azt jelenti hogy csak egy telepítés és utána uninstall volt. Már ettől lassabb az egész rendszer, pedig semmi más nincs telepítve. Amikor még win volt a főrendszerem, már akkor is portable programokat használtam, mert a sok telepítgetés belassította a rendszert.
Az SSD aztán a megoldás, ez is egy tipikus windows effekt, hogy ugyanahhoz a feladathoz (OS alapszintű használata) is sokkal erősebb konfiguráció kell.. Persze linuxra is jól jön az SSD, hogy fél perc helyett 5-6 másodperc után jöjjön be a desktop.
Egyébként azért mert valaki linux user, még nem jelenti azt hogy nem ért a windows alapszintű használatához, sőt. Főleg, ha azt nézzük hogy már szinte a kezdetek óta MS termékeken oktatják a diákokat a suliban. Szóval örülök, hogy már eljutottál odáig hogy használod az uninstall funkciót, viszont ez nem oldja meg azt a alapproblémát hogy idővel lassul a win, amellett hogy az alap 20GB telepítés egyre csak hízik.
Úgyhogy ennyit a FUD-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- SSD kibeszélő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest