Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marseille199
senior tag
Én már csak azt érném meg egyszer, hogy a hasonló cikkek alá ne ömöljön jó magyar szokás szerint a mocsok.
Fáj, hogy ilyen drága?Irigykedsz rá? Vagy a harmadik világot támogatná inkább a pénzből? És ha azt is teszi egyébként emellett?
Ne nézd akkor, ne kövesd, meg ne szólj hozzá tudatlanságból. A használhatatlan kacat kifejezés is erős, hiszen, mint leírták előttem már többen is, ez nem egy "használtam én is analóg gépeket" kategória, hanem egy nagyformátumú, svájci műszaki fényképezőgép. Pont olyan, mint amit ma is igen sokan használnak. Talán nem véletlenül. Ha mond neked valami a gigapixel szó, akkor már lehet érted. Csak itt nem kell 100x képből összerakni, mert alapból tudja. Az meg, hogy ez a jó öreg AA bácsié volt, csak dob az értékén. Ennyi. Egy fotórovatban talán elfér egy ilyen cikk, külföldi oldalakon nem ömlik a szemét az ilyenek alá.."Amikor a kép életlen, a gondolat éles, és amikor a kép éles, a gondolat eltávolodik a fókuszponttól." - Hiroshi Sugimoto
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...