Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanchore
senior tag
Ennyit nem ér, max ha lenne rajta egy touch pad is.
Origin / Steam: Stanchore
-
waverider
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #7 üzenetére
numpad helyett egy logitech minőségű touchpad kellene rá és már venném is.
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
Knight666
aktív tag
-
törölt tag
-
banhammer
veterán
Elég durva az ára...
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
LaFleur
csendes tag
Szerintem még egy kis billentyűzet is jobb, minthogy pötyögjek egy érintőképernyőn...
-
bteebi
veterán
Jó lenne ez, de az árával nálam nagyon kihúzta a Logitech a gyufát . 30k egy billentyűzetért?
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
F34R
nagyúr
pff ennyiert biztos nem kellene ....
-
törölt tag
Nem tudom, nekem sincs ennyi fizetésem, mégsem az ára vág(na) földhöz, hanem az, hogy elhagyták a kiváló Nano egységet és helyette újra itt a Bluetooth, ami eddigi tapasztalataim szerint egy eszközzel sem képes elég stabilan tartani a kapcsolatot, nemhogy hárommal. A kompakt méret is fáj, a fényes műanyagborítást viszont végre hanyagolták.
Mindent összevetve a számomra releváns szempontok alapján majdnem eljutottak a - hibái ellenére máig etalonnak számító - diNovo Laser szintjére. Majdnem. Kár érte, mert a potenciál megvolt benne, de ez így nem más, mint egy Logitech által újragondolt Apple Wireless Keyboard.
Egyébként ha a Logitech oldalán ez 30990 forint, az azt jelenti, hogy a kiskerekben olyan 25 körül megáll majd, ld. K800.
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
nem írtam h a kisemberek miatt lett fentről lefele indult és az eredménye az lett h a gazdagok még gazdagabbak lettek a szegények meg még szegényebbek és mivel a kicsiket tönkretették ezért a kicsik... nem folytatom meg nem ide illik
[ Szerkesztve ]
don't tell me what i can't do!
-
Pug
veterán
válasz fatallerror #20 üzenetére
A válság nem a kisemberek miatt alakult ki
-
Prof01
veterán
Ez piszok sok érte...
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
noisia
aktív tag
32k? Az anyjuk denevérszagú p*cs*j*t, azt ....!
" ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
Prof
addikt
válasz fatallerror #14 üzenetére
Miért kellene egy minimálbéresnek megvenni a legjobb cuccokat?
Tudom Mo-n megy ez az "kivagyi módi", minimálbéres kölke is 150ezer forintnyi gunyában járkál, 200ezres telefonnal ami összesen félévi fizetése az anyjának. Meg többéves keresetükből vesznek az emberek a panel garzon előtt álló új autót részletre. De akkor se normális dolog.Ennnyi erővel mindenki akinek nincs ferrarija höböröghetne.
Ezek kérem luxuscikkek, az vegyen ilyet aki megengedheti magának a luxust ennyi.
-
micimacko
aktív tag
Miért ilyen kevés az akkuidő? A Bluetooth eszi ennyire az aksit? Csak mert a jelenlegi vezeték nélküli billentyűzetem (Logitech) simán bírja 6-7 hónapig, ha nem tovább....őszintén mondom nem is emlékszem, hogy mikor cseréltem benne legutoljára elemeket. Szóval ez a 10 nap nagyon kevés.
"Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság"
-
Tigerclaw
nagyúr
Ahhoz képes nagyon drága, hogy nagyon kicsi piaca lehet egy ilyennek. Tabletet használok kb. másfél éve, de nem érzem szükségességét egy billentyűzetnek ahhoz, sőt talán zavaró is lenne, hogy két felületen kellene vezérelnem a tabletet. Persze lehet hogy a W8-as tabletek ebben hozhatnak változást, ha a billentyűzet mellé jön egér is. (igaz, az már nem lesz tabletnek nevezhető)
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Ati1979
veterán
válasz TESCO-Zsömle #1 üzenetére
+1
Én is remélem, hogy lesz belőle magyar kiosztás!
-
Prof
addikt
válasz fatallerror #5 üzenetére
Ezeket nem magyar piacra fejlesztik, ha lenne 1-2millás havi fizud szerintem nem vágna földhöz.
-
fiATHaLON
őstag
Van ugyanez bézsben is?
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
Normál méretű billentyűzeten nem a shift alatt vannak a nyilak és nem ilyen kicsik. És igen. Normál méretű billentyűzeten van numpad.
Psych0: rendes gombokkal, cherry mx blue kapcsolókkal
Ilyen cucc létezik magyar kiosztásban? Esetleg háttérvilágítással?
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
DaveJr
őstag
Kép alapján csak a numpad hiányzik róla amúgy normál méretű.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
fatallerror
addikt
most már látom alap dolog h a normális billek 30 ezertől kezdődnek ahogy lassan az egerek is 20 ezertől...
don't tell me what i can't do!
-
DeFranco
nagyúr
Szeretem ezt a típust, ilyenem van, csak geniusban, a kétkedőknek tudom ajánlani. Könnyen szokható, és kényelmes.
-
Zirowe
nagyúr
Engem is egy hasonló teljes méretű érdekelne. :S
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
DaveJr
őstag
Logitech oldalán már fent van a forintos ára:
[link]Kár hogy ott sem írják a pontos méreteket...olcsóbban tök jó HTPC bill lehetne.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ebből nem akarnak egy teljes méretűt csinálni magyar kiosztással? Vevő lennék rá. Komolyan. Esetleg egy egeret is hozzá, hogy azt is kapcsolja!
DaveJr: Logitech oldalán a K800 is 31k...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest