Egyszerre három eszközhöz kapcsolódhat a Logitech Illuminated K810 billentyűzet

Hirdetés

A Logitech bemutatta legújabb, kompakt méretű, vezeték nélküli, hordozható Illuminated billentyűzetét, amely állításuk szerint a Bluetooth interfész révén minden manapság széles körben elterjedt mobil eszközzel használható, futtasson Windows, Android vagy iOS rendszert. A meglehetősen vékony, szálcsiszolt alumíniumból készített K810 különlegessége persze nem ebben rejlik, hanem abban, hogy az említett vezeték nélküli kapcsolatot egyszerre három eszközzel képes fenntartani.


[+]

A párosításokat követően három - akár különböző típusú - termékhez használható felváltva, az ezek közti váltást pedig a felső sorban elhelyezett gombokkal lehet megoldani. Az éppen aktív Bluetooth összeköttetést a gombok felett elhelyezett LED-ek jelzik, de nem csak ezek az egyetlen világító elemek a billentyűzeten. A lézergravírozott gombok automatikus fényerőszabályzással ellátott háttérvilágítással rendelkeznek, amit egy közelségérzékelővel egészítettek ki, így a felhasználó távollétében energiatakarékossági okokból a világítás automatikusan kikapcsol.

Az energiaellátásról egy teljes feltöltéssel 10 napig tud a beépített akkumulátor gondoskodni, utána pedig USB porton keresztül újratölthető. A töltöttség aktuális szintjéről egy LED folyamatosan tájékoztatja használóját, ezzel elkerülhető a váratlan lemerülés.

A Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 októberben érkezik az európai piacra, de már idehaza is előrendelhető. Sajnos a gyártó újdonsága nem éppen olcsó, 30990 Ft-ot kell érte letennünk az asztalra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés