- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Dell asztali gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
de az invitel területeken lehet t-home-ot is kötni. és bár sokan szidják, nekem eddig nem volt vele bajom (persze néha műszaki hibák). a minimum sebesség most 5Mb/s, és ezt folyamatosan tartja. persze, nálam kábel van. a micro nem tudom, hogy bírja.
de időnként érdemes a szolgáltatókra ránézni, mert az új csomagok bevezetésénél változhatnak (nőhetnek) pl. a sebességek. de a régi szerződéseknél nem emelik automatikusan, még a "hűségidő" lejárta után sem. új szerződést kell kötni, akkor a pl. t-com egyből emeli. de új szerződést (csak a netre "hűségidőt") akkor is lehet kötni, ha nem járt le a régi, csak pl. emelték a sávszélt. én már kétszer csináltam így 1 éven belül. így lett 1Mb/s-ből 5.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Huawei abban reménykedik, hogy technológiájuk útmutató lesz a jövőre.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 25
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- GTA VI
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest