Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A legjobb dolog az volt mindig is, mint régen! Leszarni! Ha a trollokkal nem foglalkoznának, ha a flamebe nem keverednének emberek, ha a fényképet feltöltő és ezzel szórakozó egyénekkel a kutya sem foglalkozna, már rég nem érné meg ezt csinálni!
Ez tipikusan olyan, mint az óvodában meg az iskolában. Piszkálják egymást! Csak jelenleg más eszközökkel. Ott is ugyanúgy az a cél, hogy a másik rinyáljon. Ha pedig rinyál azzal csak adja a lovat a zrikáló fél alá!
Okos enged elv erősen érvényesül.Nyilván ettől még jogsértések történnek. Ahhoz meg nem ülnek a ló közepén, hogy megtudják oldani.
Van egy (szerintem) igen jó cikk a Nők Lapján.
http://www.nlcafe.hu/ezvan/20140522/csaladon-beluli-eroszak-jelzorendszer-bantalmazas-/
Itt leírják mondhatni részletesen, hogy mekkora problémák vannak. Ez szerintem sokkal fontosabb dolog - nem csak jogilag, hanem érzelmileg is -, mint az, hogy egyes unatkozó hülye gyerekek ide-oda feltöltenek fotót, kiírnak neveket és voltaképp önmagukat szórakoztatják!
A családon belüli dolgokra sokkal nagyobb gondot fordíthatna a KIM! -
bambano
titán
"kötelezzék az IP cím(ek) kiadására. Onnantól gyorsan meglesz a rosszakaró.": álmodozz csak.
(#63) CineDOG1: "Van ahol elég ha az egyik gyerek szóban fenyegeti meg a másik gyereket" valóban van ilyen, olyan is van, ahol egy 6 évest szexuális zaklatásért büntetnek, csak mert hozzáért a társához játék közben, de nekünk nem az idiótákat kellene példának venni, hanem a normálisakat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest