Hirdetés
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balákka
tag
Tökéletesen működik, normál tenyérbe jól illeszkedik, kicsit nehezebb az átlagnál.
Trust Bigfoot egérpadon használom, tökéletesen siklik.
Gyári elemekkel, intenzív - napi 6 óra - használattal már 3 hónapja megy úgy hogy sosem volt kikapcsolva.
Eddig sosem akadozott a vétel.Nekem nagyon jó tapasztalatom van ezzel az egérrel, örülök hogy emellett döntöttem.
7000 Ft-ért nagyon megérte nekem. -
b05styp
tag
Hali!
most vettem meg az ECO600at, de van vele gondom, nagyon sokszor "akadozik" a kurzor, zsír új energizer elemekkel. A mouse folyamat prioritását a feladatkezelőben valós idejűre állítottam, nem nagyon hatotta meg. vélemény ?
-
drpele
senior tag
Van valakinek tapasztalata ezzel a rágcsálóval? Kicsit félek a Gigabyte egerektől...
-
Tutu7030
veterán
Ha ez is olyan "minőségi" mint az M7600 akkor felejtős.
Gyakran másodpercekig nem reagál a mozgatásra/klikkre(több gépen/elemmel is próbálva).
Pedig formailag nagyon bejönne..Az M6800 görgő gombja meg a kattintásba rokkant bele pár hónap után.
-
TeeJay
félisten
Gigabyte GM-M7700 notiegeret vettem bele pedig két darab AAA méretű Sanyo Eneloop akkut. nos első feltöltés után használtam 2 hónapig az egeret úgy hogy sosem kapcsoltam ki majd 2hónap után bedobtam az IPC1L töltőbe és még 1,18 V-ról sütötte ki az akkut szóval kb. félig volt csak kimerülve...
nekem bőven elég ha 3hónapig kibír és csak utána kell újra tölteni az akkut benne -
ddekany
veterán
Ez a jó a marketing bullshitben, hogy bármi utánajárás nélkül virít. Mert ugyan mi értelme az elem élettartamát így megadni, hogy nem írják oda, hogy napi hány óra használatot feltételezve mennyi? Nyilván semmi, tehát olyan kevés napi használattal számoltak, ami már ciki lenne... (Nyilván hatótávolság is reális körülmények közt osztandó 1 + gyök(2)-vel, azaz a marketing nagyotmondási tényezővel.)
-
dankoi
csendes tag
Logitech MX705-öt tavaly január óta használom munkában, napi 8órában. Elem (2d AA Duracell, amit gyárilag adtak) kijelzés szerint még 80%-ig sem esett le a töltöttség. Szerintem simán bírni fogja a 3évet, de ha "csak" 2-2,5-et, akkor is tökéletes!
Ehhez képest ez csak szép próbálkozás (de becsülendő, jöhet még). -
Jó fazonja van kellemes lehet a fogása,de szerintem nem ez a legfőbb szempont egy egérnél,hogy meddig bírja az elemekkel.
-
banhammer
veterán
És mennyiért vesztegetik darabját az egérnek?
-
djculture
félisten
diabló kettő esetleg baldurs gate kattingató versenye alatt kikészülne 2-3 nap alatt az tuti.
-
DemonDani
addikt
ennyire nem kell sírni azért, ott is lehet olvasni nem? meg nem is fizet a ph neked, amugy meg simán látni hogy mennyire esik az egész szinvonala, lassan a logout cikkek komolyabbak, persze nem feltétlenül van ezekkel baj, én üdvözlmöm a dolgot, persze biztos kényelmesebb lenne minden egy helyen minőségben gyorsan.
-
szilagyiv
senior tag
Ez most milyen kezű egér? Pont fordított a gombok formavezetése mint a "megszokott".
1 évig úgy bírja ki, ha csak napi egy alkalommal nézed meg az emailjeidet kb. -
aDamker
aktív tag
A logitech M705-osre 3 evet irnak. Ahhoz kepest ez csak vizhordó...
-
Black Dragon
addikt
Szerintem ez az akksi tartam egy vicc. Biztos ahoz mérték, hogy mindenki naponta 2-3 órát használja...
-
S.J.M.
senior tag
Hát érdekes, nekem egy ilyen: [link] egerem van 2010.02.25.-én vettem és még mindig a 1db gyári Duracell elemmel megy, amit adtak hozzá. Pedig van használva hetente többször is, úgyhogy én lehet valami prototípust kaptam.
-
Devil Smile
őstag
)sszesenöt programozható gombja van, amikből kettő az oldalára került.
Összesen... -
vinibali
őstag
tuti kell neki majd vmi 10Ah-s zselés akksi
-
tomchy
tag
az áron kívül minden itt van. Áprilisi cikk...
-
GyulaiZ
csendes tag
Oké, hogy 1 év, de napi 10 perc használat mellett vagy több óra/nap?
Nem mind1. -
KYZRR
őstag
"..A vezeték nélküli készülék lézer szenzorral rendelkezik, melynek érzékenysége 800, 1200 és 1600 cpi közt..." Véletlen nem dpi akart lenni?
-
A Zéé
addikt
Ha úgy bírja egy évig, mint az én Microsoftom 10 hónapig, akkor 4-5 hetente lehet csereberélni benne az elemet.
-
ja azt a 10m hatótávolságot nyugodtan elkönyvelhetjük max 5m-re... Nekem is van egy ilyen 2,4GHz-es kütyüm, nem a legolcsóbb és friss elemekkel max 5-6m ami reális. Ja és az én egeremre is azt írták, hogy 10m-ig jó... Csak tapasztalatból írom...
Üdv,
Vik -
blackydan
senior tag
Pont mint a GM-M6980, bár az árra én is kíváncsi lennék.
-
Gude
senior tag
A legfontosabb információk maradtak ki
-
Devil Smile
őstag
Várható megjelenés... ára???
jónak tűnik, bár sajna sztm méretre ez is kicsi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Igazán energiatakarékos a gyártó új vezeték nélküli beviteli eszköze.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpársportok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook Flip S UX371 (i7 2.8Ghz, 16Gb Ram, 1TB SSD, 4k OLED Érintőkijelző, 2in1 Tablet-Laptop)
- Samsung UE65DU7172+1 év biztositás. euronics vásárlás.
- Apple iPad 9th gen (10.2" 2021, Asztroszürke) + Logitech Combo Touch
- ibasso DC Elite
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe + 500GB HDD magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest