Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Ny
senior tag
A vivante részesedését nem hiszem el.
-
ermisukrám
tag
az a baj hogy ezzel sok olyan gelyet/térséget/országot diszkriminálnak akinek jó ha a 4-5 megabites le és 512kbites fel internetes elérésű szolgáltatása megvan (asszinkron) /felhasználó. (pl Magyarországon sok helyen). Sem válaszidő, sem semmilyen szinten nem használható a cucc.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
ermisukrám #15 üzenetére
Nem kérdés az. Ez már eldöntött tény. Az NV még saját motort is ír rá. Ők egy olyan problémára kínálnak majd megoldást, ami a multi játékoknál sok limitet felold. Majd beszámolok erről részletesen, ha többet beszélnek erről, azaz ha eljön az ideje, de annyit mondhatok, hogy megtalálták azt a pontot, ahol a felhőt nem csak a PC kiváltására lehet használni, hanem valóban értelme van annak, hogy az a program a felhőben fut. A felhős játéknak egy ilyesmi innovációra van szüksége. Már a Sony és az MS is több dolgot a felhőben számoltat majd, sőt a BF4-ben is a távoli szerverek számolják az óceán mozgását. Innen kis lépés mindent átrakni a felhőbe, de nagy előrelépés a játékmenet területén.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
MCBASSTION #1 üzenetére
Azt nem tudom. Én arra utaltam, hogy a Kepler csak a Loganban lesz benne, tehát ma még nem tudták átmenteni a PC-s technológiát. A mostani ULP GeForce annyira őskövület, hogy a többiek csupán technológiai előnyből lenyomják. Nem kicsit, nagyon.
De nyilván látszik a Kepleren, hogy mindent feláldoztak benne, ami ahhoz szükséges, hogy le lehessen skálázni telefonokba, miközben az AMD ezt számításba sem vette, így beleépítettek mindent, ami egy új generációs technikába szükséges. Innen a hovatovább kérdéses. Az AMD nyilván megy egyenesen, hiszen megmondták, hogy nem érdekeltek az okostelefonok piacán, a tabletbe meg jóval nagyobb a powerbudget. Az NV is valszeg eldöntötte már, hogy a Tegrát vagy a GeForce-t választja, csak még nem kötötték az orrunkra. Nekik reálisan a felhő lehet jó irány.
-
ermisukrám
tag
válasz
marcell991 #12 üzenetére
nem értem pl hogy az NV miért nem áll össze a VIA-val, hiszen lenne saját CPU/APU rendszere egy csapásra (na jó ez barokkos túlzás mert mire kifejlesztenének valamit a la AMD az jó pár évig tartana). Miért kell erőlködni ezzel a TEGRA vonallal, hiszen olyan sok szereplős ez a piaci szegmens, hogy itt nem tud labdába rúgni akármilyen hardvert is csinál...
-
marcell991
tag
válasz
ermisukrám #10 üzenetére
Ha megnézed, a Tegra nincs valami jó helyzetben. Az Imagination-nek ott van az Apple, mint fő felhasználó, a Qualcomm SoC-k versenyképesek és a rádiótechnológiákban is nagyon jók, az ARM főleg a kínai gyártóknak jöhet jól, mert kész CPU-GPU dizájnt vehetnek, ráadásul sok Samsung-ban is Mali GPU van, a Vivante pedig szintén a kínai SoC-gyártóknak lehet jó válaszás, mert olcsó és moduláris, így igényre szabható. Ezek a cégek le tudják fedni a teljes piacot, ráadásul az ULP Geforce előző generációs fejlesztés, az Nvidia-nak nagyon jó rendszerrel kell előállnia ahhoz, hogy versenyképes maradjon.
-
MCBASSTION
aktív tag
válasz
ermisukrám #10 üzenetére
igy van, csak kezd rosszul allni a szenaja
-
ermisukrám
tag
válasz
MCBASSTION #1 üzenetére
már miért tenné? ha jól tudom még mindíg ő a legnagyobb diszkrét VGA GPU gyártó.
-
Lomha 8V
addikt
Tényleg, milyen értelmetlen ez a kis diagram.
-
salaud
aktív tag
Biztos én vagyok a hülye, de de ha 66,4% 37,6%-a hogyan jött ki nagyobbra, mint 100% 32,3%-a?
Ez nem államháztartási hiány számolás, maradjunk a mateknál. -
Thrawn
félisten
válasz
MCBASSTION #1 üzenetére
Ez a kérdés hogyan merült fel egy beágyazott GPU-król szóló hír után?
-
MCBASSTION
aktív tag
"míg az utóbbi vállalat nem tudta még átmenteni a PC-s VGA-iből a megfelelő technológiákat, így a visszaesés várható volt"
te tudsz vmit Abu... NV ki fog szallni a desktop piacrol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A növekedés 2011-hez képest 81%, emellett az ARM és a Qualcomm is erősödött az Imagination kárára.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest