- Házimozi belépő szinten
- AI a játékokban és azon túl
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz Feruendios #65 üzenetére
Nagyon viccesnek képzelheted magad, de a hozzászólásom kiforgatása mellett szerintem ez csak az igénytelenség megnyilvánulása.
Nekem már több évtizede is ott állt a TV mellett a két hangdoboz, erősítővel meghajtva, mert a TV saját dobozhangját soha nem bírtam.
Simán el tudnám képzelni, hogy a hangszórók csak egy opció lenne egy TV mellé, amit nem vásárol meg, aki nem akar. Nem mintha pár olcsó hangszóró és végfok akkora tétel lenne a TV-ben, vagy szükségmegoldásként el is fér benne, de nagyon erőlködni nem kellene ezzel.
Aki nem akar egyéb hangrendszert, az is nyertese lehetne a különálló opcionális hangszóróknak, mert mégiscsak jobb hangot hallana.
Aki meg kicsit is ad magára, meg sem venné az ilyen kacatokat. De ez persze csak elmélet, a világ nem erre halad, az anyagtakarékosság, a zöldebb megoldások sem olyan fontosak, a gyártók is nyilván az igénytelen többség kiszolgálására állnak be.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Ed_007
aktív tag
válasz Georgexy_hun #72 üzenetére
Hol?
-
StLui
veterán
mondjuk szerintem inkább csak lehet annak gondolni, se szmájli se semmi utalás az iróniára, hogy valójában minek szánták eredetileg, az ki tudja? Csak aki írta, ő meg már nem vallja be ha nem az volt akkor sem.
Mondjuk az is szép lenne, hogy ez tegye boldoggá a hetemet
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
tecsu
addikt
Brit tudósok által legdepresszívebbnek elnevezett nap (kár)örömétől jól indult a heted, de kiderült, hogy hiába örültél, hiszen irónia volt. Az milyen érzés?
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
StLui
veterán
Nagyon sokan már csak monitorként használják a tévét, set-top box-ról, egyéb lejátszókról, pc-ről, konzolokról kapj a jelet általában hdmi-n keresztül, hangszórót viszont nem tudom hányan váltják ki külsővel, nekem rá van kötve az erősítő, de ritkán kapcsolom be ha a tévét használom (akármilyen forrással is) vetítőnél meg csak erősítőn egy persze a hang, de ott nincs más választásom
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
törölt tag
Csak ha a forasztópáka is akciós mellé!
-
BBorg
tag
Vajon 20-30 MB-os RAW képfájlokat, illetve JPG-ket milyen gyorsan lehet rajta pörgetni külső tárolóról? (egyes TV-ken ez nagyon lassú) Azt is jó lenne tudni, hogy mennyire körülményes benne a nézet nagyítás, levágás (szintén vannak elrettentő példák). Angol nyelvű tesztet próbáltam keresni, de nem találtam.
-
Ren Hoek
veterán
válasz PrinceHerceg #62 üzenetére
Csak irónia volt
Arcátlanul áraz a Samsung... azokat sajnálom akiket megvezetnek a Q betűvel, vagy a promóterek hazugsággal ráveszik a boltban.
[ Szerkesztve ]
-
Gulyopapa
addikt
Én épp most nėzem The Crown-t “4K”-ban és gyönyörű
-
törölt tag
válasz Zsmester89 #59 üzenetére
Ismerem az oldalt. Ha megnézed a REAL4K oszlopot, főleg a régebbi filmeknél, a VFX sok helyen 2K. Én ezeket sem nevezném 4K -nak.
-
törölt tag
válasz Zsmester89 #57 üzenetére
UHD filmek 2/3 -a upscale. 15mbites streamek is vicc kategória. Szóval tartalomra még jócskán van kifogás.
-
Zsmester89
őstag
válasz [CS]Blade2 #51 üzenetére
"150GB/1,5 óra dukálna" mivel a tömörítési eljárás is új, így közel fele akkorák tudnak lenni a filmek, azonos minőség mellett (+ H.265-be 8K is tömöríthető).
-----
Az "N" virágboltban végignézve látszik, hogy egy BD film extrák nélkül kb. 30-35gb - 2 hangsávval, míg az UHD filmek ugyan így lecsupaszítva 50-60gb...amiből heti kb 10-20 film kerül fel mostanában.
El is érkeztünk tartalom terén oda:
- Netflix és társai teli uhd tartalommal
- Lemezen is rengeteg UHD van jelen - ebből kifolyólag online virágboltokban is rengeteg ilyen tartalom van
- Youtube is rendesen tele van már velük
Tartalomra már nem lehet kifogás...--de, aki tv műsort néz az esetek többségében, annak felesleges. Igaz mióta külön háztartásban élek (7 éve), nincs tv adás, még bekötve sem...nem is hiányzik az internet világában,
pedig már a 3. tv-m koptatom (most Lg oled).[ Szerkesztve ]
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Én azért kíváncsi vagyok miben más egy MI.-s felskálázás.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz [CS]Blade2 #53 üzenetére
Előbb kell elterjednie a 4K-s készülékeknek, hogy ezzel a nyomásgyakorlással születhessenek jó tartalmak. Ilyen szempontból egyetértek azzal a hsz-el amire reagáltál.
Mivel már a kérdés eldőlt, "csak" 4K tévét lehet kapni...ezért írtam, hogy nem érdemes bosszankodni a tartalmakon. Vagy van, vagy nincs, teljesen mindegy, mert 4K tvn kell nézni majd. Viszont a 4K-nak nem csak a tartalom miatt van jelentősége, hanem mert 1.8 méter alatt nézve kijön a hatás, főleg ha monitorként is használnád.Aki vett, érdekes módon soha nem hallottam panaszkodni a tartalomra aki meg nem, az majd vesz később. Bőven ráér.
-
[CS]Blade2
addikt
Van értelme erről beszélni, rendbe tenni a dolgot. Egyébként meg tudnák játszani, hogy megkapjuk a fullHD minőséget 4K-ban, aztán ahogy jól esik a tartalomgyártóknak a 8K-nál is valami 1440p-n is megjeleníthető tartalmat.
Már az szomorú, hogy nem a minőségi tartalommal fog elterjedni a készülék, hanem mert csak 4K-st gyártanak.
Ami mondjuk még bele is férne, mert itt van egy rövid zár, amit az origón is leírnak a 8K-ról, hogy a készüléket nem veszik olyan ütemben, ha nincs hozzá tartalom, a tartalomgyártó meg nem vesz 8K-ban drága kamerával, ha a vevőknek csak fullHD vagy 4K megjelenítője van, és akkor a dolog körbeér.Egyébként én nem tértem ki az előbb a készülék témára. Pusztán a tartalom képi minőségére.
A minőség szempontjából az sem utolsó szempont, hogy nagyon sokan megelégszenek a konvertált DVDrip által nyújtott minőséggel, szóval nem csak a tartalomgyártó sz*rik a képminőségre.
-
Ren Hoek
veterán
válasz [CS]Blade2 #51 üzenetére
Értelmetlen erről beszélni, mert nem lehet FHD TV-ket kapni lassan. OLED-ből igaz lett a hír, én nem láttam már FHD modellt. Jelenleg is 2015-ös elektronikás modellek vannak.
Ha új TV-t akarsz venni, akkor 4K-t tudsz. Pont.
Ez független a tartalomtól... de egyre több lesz, és el fog terjedni viharos sebességgel, ahogy az FHD is anno.[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Gulyopapa #47 üzenetére
Szerintem nagyon kevés a 4K tartalom, számomra elenyésző. Még a fullHD tartalommal sem vagyok elégedett.
A youtube-on én egy 2160p-s videót sem láttam, max. 1440p-s felbontásúakat hoz fel. A youtube 4K az 1440p, persze lehet, hogy hivatalosan az 1440p már 4K, és csak nekem kicsi a felbontása.A többi anyag nagy része felkonvertált, felskálázott, vagy olyan régi 10+ éves anyag van lehozva 4K felbontásra, ami nem hozza ki a több pixel előnyét.
Persze a fullHD-t felkonvertálják 4K felbontásra, csak úgy, hogy minden 2x2 pixel ugyanolyan színű, esetleg szoftveresen javítanak rajta, de az a "sz*rból várat" történet, mert a részlet konkrétan nincs ott a felvételen.
Vannak olyan anyagok, amiből van 1080p-s és 2160p-s, és a 2160p-n ott vannak a részletek, de nagyon butítottnak tűnik mind a kettő, mert a 2160p-s minősége kb. egyforma a legdurvább 1080p-s bluray minőséggel. Persze hivatalosan 4K-s, megvannak a pixelek, de csak annyi részletességgel van feltöltve, ami kb. a fullHD kimaxolása lenne. 4x annyi a pixel, de csak mondjuk 2%-al jobb a minősége.Szerintem 50GB az a méret, ami egy 1,5 órás vagy 100 perces filmet ki tud szolgálni 1080p-ben. Ez alapján a hangsávok változatlansága miatt azt mondanám, hogy 4x akkora videóanyaghoz legalább 150GB/1,5 óra dukálna a hangsávokkal, egyebekkel, hogy ott legyen az a részlet.*
Gondolom a netflix-en meg a youtubeon, meg innen-onnan nem ilyen 4K-s anyag jön.*: jó példa erre amit az origón most lehoztak a 8K-ra, hogy a háttérben a ház kis ablakán nagyítóval 15cm-ről benézve ott kellene, hogy legyen az asztal, míg full HD-n csak pár pixel van, így nincs asztal.
Az a helyzet, hogy a legtöbb 4K-s anyagon nincs ott az asztal. 50 szürke pixel helyett 200 szürke pixel van, de nincs ott az asztal.
A fő probléma, hogy minőséget nem tudjuk jellemezni a felbontással, de még a bitrate-al sem, mert csinálok olyan videót, hogy 320x200-as tartalom felkonvertálva úgy, hogy 150GB legyen 2160p-s felbontással, és akkor mindkettő megvan, mégis egy kalap sz*r sem látszik.Persze, ha csak azt várjuk el, hogy meglegyen a 4K-nyi pixel, de a jobb minőséget nem, akkor van elég anyag, meg tudunk is csinálni.
-
troviko
senior tag
Ha lenne ennyiért egy ilyen tudású LG, meg is venném.
https://www.oldtech.hu/
-
bteebi
veterán
válasz tupacamaru #44 üzenetére
Nem, elvileg tényleg elég Angliába menni érte. (Én nem voltam elég figyelmes .) De nem árt sietni, még mielőtt majd rákerülne az EU-s vám .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Gulyopapa
addikt
Az oled még mindig prémium kategória, ennek megfelelően drága is. Qled és társai gyenge próbálkozások, köze nincs az oledhez. Egy 55”-os jó oled 350-ért igenis best buy lenne. Én egy éve dupla ennyiért vettem az enyémet. A tartalmakról: egyre több 4K tartalom van, idén megtöbbszöröződött a számuk, plusz itt van a Netflix és az Amazon, mindkettő teli 4K címekkel ( mindkettőre elő vagyok fizetve, tehát nem a szomszédtól hallottam ). You tube teli van 4K tartalmakkal, szinte már minden blogger 4K-t használ. Plusz van aki 4-ban videóz, mint én is, már vagy 2 éve, szóval aki azt mondja hogy nincs rá tartalom, annak fingja sincs az egész tèmáról. Még valami: mivel szinte már nem is lehet csak 4K tv-ket venni ezért a tartalomgyártók is rá vannak kényszerítve hogy legyen egy nagy 4K bumm és elkezdjenek 4K-ban sugározni. Akinek meg nem kell, az ne vegye meg. Ha lesz 8k, nekem az is kell majd
Röviden ennyi -
apalfi77
újonc
Okosrendszerről annyit hogy most is olyan tv-m van ideig óráig érdekes de kb 2 éve el se indítottam.
-
apalfi77
újonc
Ez mind szép és jó, de tartalom hílyán nem ér semmit, tv adás nincs még szinte fhd se, évente megjelenik 3 film amit érdemes lenne megnézni. Mindenesetre tényleg gyönyörű a képe az oled tv-nek, de mit nézzek rajta?
-
tupacamaru
veterán
Elég angliába kiutaznia ezért a TV-ért, vagy én értek félre valamit?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
válasz Zsmester89 #41 üzenetére
Ha Game módba rakod a TV-t máskülönben laggol.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Zsmester89
őstag
válasz NateDogHUN #31 üzenetére
Én arra használom az LG-t, napi 15-18 órában megy, semmi gond nincs vele. Szerencsére alacsony az input lag is.
-
bteebi
veterán
Én nem akarom túlragozni az elektronika szerepét, nyilván a panel a legfontosabb. Szar panelből jó elektronikával se lehet igazán jó képet csinálni, jó panellel meg a rosszabb elektronika se lesz feltétlenül rossz. Azt mondjuk nem tudom, hogy mennyivel másabb ilyen téren az LCD és az OLED, már hogy relatíve mennyire fontos az elektronika minősége az OLED-nél az LCD-hez képest. A panel minőség viszont tényleg érdekes kérdés, de annyira nagyon nem félnék attól se. De majd kiderül, úgyis teszteli majd néhány oldal, hozzánk meg amúgy se fog eljutni a készülék .
És ne fikázzuk már annyira az LCD-t, nem rossz az, hiába van tőle jobb. Továbbra sincs, és nem is volt korábban se ultimate, minden szempontból tökéletes technológia, a plazma és az OLED se az. A plazma jó (jobb) volt, de annak se csak előnyei voltak. Az OLED is jobb, és remélhetőleg ténylegesen meg fog ragadni a konzumer piacon, és nem csak egy néhány éves sztori lesz, mint a plazma...
#39: Sajnos tovább fogják még majd azt pörgetni... Szerintem legalább 5 éve van még az LCD-nek.
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz Cingáriusz #38 üzenetére
Miért mennének le? Így is megveszik prémiumban. 500 körül, durván nőnek az eladások is, Samsung QLED-et elpusztították. Sajnos nincs okuk árat csökkenteni, főleg hogy LG LCD-k vannak még a piacon 100-350 között, amikből még 1-2 évig biztosan szeretnének pörgetni.
-
őstag
Nem tudnak egyelőre komolyabban lemenni árban.
-
Ren Hoek
veterán
Szerintem elég erőteljesen fel van fújva az elektronika szerepe az OLED-nél. Ne felejtsük, hogy az LCD-nél a szarból kell várat építeni... de még ott is nagyon sok múlik a panel minőségén. Itt egy eleve jó alaptechnológiához kell elektronikát építeni. Láttunk már tűrhető noname TV-ket, és a probléma főleg a panel minőségével volt. Bár azért a WOLED-nél lehetnek buktatók a vezérlésben. Attól is függ, az LG mennyi iránymutatást ad, mennyire fejtik vissza a kínaiak a technikát... de alapvetően ha van egy 4K 120 Hz-es panel végtelen kontraszttal, amin a pixelhibák sem láthatóak kb.
Itt tényleg csak a minősége a kérdés inkább. Mi az ami nem fér bele az LG TV-kbe és odavetik koloncnak.
Illetve, hogy vajon a panellel együtt jár a nyitófeszültség mérős kompenzáló?[ Szerkesztve ]
-
bteebi
veterán
Szállítás, EU-s vámok, disztribútorok, szervizhálózat, szabadalmi problémák, ellenérdek (LG-Samu lobbi pl.). Összejön az, hogy vagy ne feltétlenül érje meg nekik pl. Magyarországon is forgalmazniuk, vagy akár jogilag nem is tehetik, mert mondjuk olyan szerződést kötöttek az LG-vel a valamivel olcsóbb panelekért, hogy Ázsián/Kínán kívül nem árulhatják a TV-iket. És persze akár szabadalmakat is sérthetnek, ami ugye nem mindenhol probléma . Meg szerintem viszonylag kicsi igény lenne Európában a "gagyi OLED-re". A nyugatiak megveszik a normális, drágább modelleket is, a Balkán (beleértve minket is) meg marginális piac. Aki meg nagyon akarja, az megoldja okosba' így is, úgy is. Mondjuk kiutazik repülővel Pekingbe, és poggyászként hazahoz 3 ilyet, és aszondja, hogy nothing to declare . Csak aztán össze ne törjék a repéri csomagszállítók, mert egy 55"-os TV aligha lehetne kézipoggyász - se a fej fölötti csomagtárolóban nem férne el, se az ülés alatt.
#9: Pedig ez OLED-nek - sajnos avagy sem - igenis olcsónak minősül. Ettől jóval drágábban is lehet kapni LCD-ket, amik sok szempontból jóval rosszabbak az OLED-nél. Persze erről a modellről még szinte semmit sem tudunk pár nagyon alap paraméteren kívül.
#12: Ha nem selejt paneleket tesznek bele (azt meg azért nem hinném...), akkor olyan nagyon szar szerintem nem lehet. Ez gyakorlatilag az Edge LED LCD árkategória, ami olyan is. A hangja szerintem nem érdekel senkit, a tunerje olyan nagyon béna nem lehet, az Android se nagyon hat meg, de amúgy is úgy okosítja fel mindenki magának, ahogy csak akarja. Az elektronika persze nagyon fontos egy TV-nél, de a kontrasztja így is, úgy is mindenképp sokkal jobb lesz, mint bármelyik LCD-nek. Színek, mozgásmegjelenítés... jobb esetben majd kiderül. Erre valók a tesztek .
#17: Szerintem várd meg a 88"-osokat jövőre, azok tutira még drágábbak lesznek .
[ Szerkesztve ]
-
Barnuss
tag
Olcsóó.. vicces
-
veterán
Jól néz ki!
Sok HDD egyben, olcsón ---> https://hardverapro.hu/apro/sata_hdd-k_2_5_es_3_5/hsz_1-50.html
-
Ijk
nagyúr
Addig nem lesz olcsó amíg nem tudnak nagy mennyiségben panelt gyártani, lcd mennyiségben. Egy gyártó van, gondolom ezeknek a márkáknak odaadják a silányabb paneleket, amit a sony, panasonic minőségügye nem venne át. Namost nyilván nem nézhetetlenek ezek, csak mondjuk kicsit erősebb lesz a banding. Akit nem zavar vagy nincs 600k-ja 55”-os tv-re az megveszi ezt. De az áraknak még 2-3 panelgyártó tenne jót.
Qled árak meg vicc kategória, igaz a 200k-s lcd-k meg házimozira alkalmatlanok, olyan ocsmány a képük.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
kolopele
nagyúr
válasz NateDogHUN #31 üzenetére
Én nem tartom jó ötletnek, még én sem használom pedig nem egyszerű OLED tévém van. PC - hez monitor, konzolokhoz viszont nagyon jó, oda érdemes.
-
NateDogHUN
tag
Pchez monitor helyett egy ilyen? Játékra?
http://www.natedog.hu
-
GoldhandRent
őstag
válasz hypno skate #28 üzenetére
pedig elég lenne "csak a panel".. úgyis a médialejátszóban (legyen az DVD/BluRay, konzol, PC, SetUp/SetTop box, stb) történik a varázslat
-
-
hypno skate
senior tag
Ha a panelen dőlne el minden, akkor nem lenne ekkora szórás az árakban.
De mindannyian tudjuk, hogy egy tv sokkal több mint egy megjelenítő panel.A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
Ren Hoek
veterán
Ahhoz képest brutál olcsó, amennyi mondjuk 1-2 éve volt az 55 col 4K LG
Sőt, egyes LCD modellek 4-500-ért kerülnek piacra, nem beszélve a Samsung QLED...
Ehhez képest olcsó...
LG panel van benne, szóval sokkal nem lehet rosszabb annál. Megjeleníti a képpontokat[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
345.000 forint olcsónak számít? Jó, rendben.
-
törölt tag
A többi 55"-os 4K OLED-hez képest olcsó. Csak ennyi pénzért megveszik, aztán kiderül, hogy egy gagyi (amire szerintem nagy esély van), na a végén az az igazán drága.
(#15) Zsmester89: 4K LG OLED szinte gyakrabban van már 500 alatt, mint fölött. Most épp a Mediában hirdetik 484 ezerért az 55C7V-t.
[ Szerkesztve ]
-
Wuzy
tag
Akkor már rá dobok még egy százast és veszek Samsung Q szériás tv-t.
Az jobb technológia időt állobb és több garanciát vállal a Samsung....[ Szerkesztve ]
RTFM
-
Zsmester89
őstag
Frankó mozgásmegjelenítéssel ez egy nagyon jó vételű oled lenne/lesz. Amúgy 400k alatt instabuy a mostani 55" uhd lg oledek 500k alatt insták...szóval az ár kérdése a mihez viszonyítás alapján fekszik. Oledet-oledhez, lcdt-lcdhez, ahogy minőségben is ég és föld a kettő.
-
kolopele
nagyúr
Nagyon olcsó, gondolom olyan is.
-
Inzl
csendes tag
Na ez nálam már közelíti az instant get kategóriát. DHL meg kihozza gondolom
Nekem kezet csókolnak a csajok a kocsmában B+!
-
Gomezz
senior tag
Nekem, mást jelent az "egészen olcsó"! Mondjuk 200e alatt.
Ez max a nem kurva drága csak simán drága kategória. -
wolfman
veterán
De érted, országon belül olcsóbb a szállítás, de külföldre ettől függetlenül adhatnák drágábban. De ezekben az esetekben nem szállítanak külföldre vagy EU-ba, rögtön sokkal jobb áron van egy termék. Telefonoknál is láttam már ilyet, meg tévéknél is.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
-
wolfman
veterán
Ez mondjuk érdekes. Amikor egy ilyen hír jön, hogy valami készülékből kijön egy olcsóbb variáns, akkor az valamiért nem nagyon jut ki az adott országból, vagy az EU legtöbb országába nem jut el.
Van ere valami törvény vagy jogszabály, hogy olcsóbban tudnak adni valamit, ha azt nem terjesztik világszerte?„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
törölt tag
És akkor még meg kell felezni ezt az árat és pont megfelelő lesz belépő modelnek.
-
Kernel
nagyúr
A készüléken Android 6.0 fut, de nem az Android TV okostévé rendszer, hanem a mobilos verzió.
Tehát valamilyen okosságot csak muszáj volt beletenni, a piac igényei miatt.
Csak ami érdekes, hogy ilyen fórumokon gyakran megjegyzik, elég lenne egy hangszórók nélküli buta eszköz (nekem is), mégis mi vagyunk a kisebbség, akiknek a véleménye nem számít. Vagy nem kifizetődő.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
veterán
Végre megérkezett az olcsóbb variáció, kár , hogy kis hazánkba ez sohasem fog eljutni.
duree54
-
Dave567
addikt
Nagyon érdekes.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Gitáros topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...