Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kernel

nagyúr

válasz Feruendios #65 üzenetére

Nagyon viccesnek képzelheted magad, de a hozzászólásom kiforgatása mellett szerintem ez csak az igénytelenség megnyilvánulása.

Nekem már több évtizede is ott állt a TV mellett a két hangdoboz, erősítővel meghajtva, mert a TV saját dobozhangját soha nem bírtam.

Simán el tudnám képzelni, hogy a hangszórók csak egy opció lenne egy TV mellé, amit nem vásárol meg, aki nem akar. Nem mintha pár olcsó hangszóró és végfok akkora tétel lenne a TV-ben, vagy szükségmegoldásként el is fér benne, de nagyon erőlködni nem kellene ezzel.

Aki nem akar egyéb hangrendszert, az is nyertese lehetne a különálló opcionális hangszóróknak, mert mégiscsak jobb hangot hallana.

Aki meg kicsit is ad magára, meg sem venné az ilyen kacatokat. De ez persze csak elmélet, a világ nem erre halad, az anyagtakarékosság, a zöldebb megoldások sem olyan fontosak, a gyártók is nyilván az igénytelen többség kiszolgálására állnak be.

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

• Kernel

nagyúr

A készüléken Android 6.0 fut, de nem az Android TV okostévé rendszer, hanem a mobilos verzió.

Tehát valamilyen okosságot csak muszáj volt beletenni, a piac igényei miatt.

Csak ami érdekes, hogy ilyen fórumokon gyakran megjegyzik, elég lenne egy hangszórók nélküli buta eszköz (nekem is), mégis mi vagyunk a kisebbség, akiknek a véleménye nem számít. Vagy nem kifizetődő.

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák