- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz Feruendios #65 üzenetére
Nagyon viccesnek képzelheted magad, de a hozzászólásom kiforgatása mellett szerintem ez csak az igénytelenség megnyilvánulása.
Nekem már több évtizede is ott állt a TV mellett a két hangdoboz, erősítővel meghajtva, mert a TV saját dobozhangját soha nem bírtam.
Simán el tudnám képzelni, hogy a hangszórók csak egy opció lenne egy TV mellé, amit nem vásárol meg, aki nem akar. Nem mintha pár olcsó hangszóró és végfok akkora tétel lenne a TV-ben, vagy szükségmegoldásként el is fér benne, de nagyon erőlködni nem kellene ezzel.
Aki nem akar egyéb hangrendszert, az is nyertese lehetne a különálló opcionális hangszóróknak, mert mégiscsak jobb hangot hallana.
Aki meg kicsit is ad magára, meg sem venné az ilyen kacatokat. De ez persze csak elmélet, a világ nem erre halad, az anyagtakarékosság, a zöldebb megoldások sem olyan fontosak, a gyártók is nyilván az igénytelen többség kiszolgálására állnak be.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
A készüléken Android 6.0 fut, de nem az Android TV okostévé rendszer, hanem a mobilos verzió.
Tehát valamilyen okosságot csak muszáj volt beletenni, a piac igényei miatt.
Csak ami érdekes, hogy ilyen fórumokon gyakran megjegyzik, elég lenne egy hangszórók nélküli buta eszköz (nekem is), mégis mi vagyunk a kisebbség, akiknek a véleménye nem számít. Vagy nem kifizetődő.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Milyen routert?
- Horgász topik
- Path of Exile 2
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...