Új hozzászólás Aktív témák
-
lacus83
senior tag
válasz
NandorHUN #633 üzenetére
Az ilyen és hasonló hszek után nekem nincs kérdésem. [link] és pl. [link]
Az alul feszelem mert figyelek rá dolgokat meg el lehet felejteni.
Túlhúzzák hogy minél többet hozzon,ez nem kérdés.
Szerintetek a gyári túl húzott bányász kártyákra miért fél év gar van?Oké bányász úgy van vele vga kimentes kártyát vesz,ha bedől a biznyisz akkor el tudja adni a kártyáit.
De milyet is?Memória húzott kártyákat,közel maxon pörgetett ventikkel .
Ismerős még az a szó hogy Artifakt?Én kérek elnézést,de ne avassuk már szenté a bányászokat.
Hajtja a kártyát amíg bírja,ha kifagy persze visszább veszi.De mivel Ő nem játszik,csak számoltat vele,lehet még működik majd ha fagyogat is,de grafikus terhelésnél (játék) tuti hibázni fog.
Szóval vegyen majd használt bányász kártyát aki akar,de akkor se kéne ha feléért adja.
1 .mert tuti ki van hajtva az élete,ugye kell az a plusz 1 vagy kettő Mh/s
2. mert a nagyker és kisker sem hülye,ha már tele lesz a hócipője a sok gariztatással ami neki plusz költség lehet pont a te használtan vásárolt kártyádra mondja : Hello,gar nincs mert nem rendeltés szerint használtad
De lehetne még sorolni nap estig.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Házimozi haladó szinten
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest