Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse92
tag
válasz
marositech #11 üzenetére
Az komoly.. nem is tudtam hogy 1 személy fejleszti.. azt meg főleg nem hogy Magyar..
egyébként jelentettem a hibát neki. találtam egy komolyabb hibát is a programban.. azt is jelentettem.. nagyon profi kis progi jó ha minden hiba javítva van benne
-
eclipse92
tag
válasz
marositech #9 üzenetére
Jaa hogy az a srác a AIDA (vagy Everest?) egyik fejlesztője?
jó tudni.. ennyire azért nem ismerem a progit..csak néha használom rendszer diagnosztizálásra
Lehet írok neki.. nem jutalom miatt.. mert hát nem sok vizet zavar ez..főleg ennél a kis alsó kategóriás pentium procinál nem nagy cucc.. de ha javítja az csak jó
-
eclipse92
tag
válasz
marositech #7 üzenetére
Öhm milyen jutalomra célzol ? vagy most nem értem ezt mire írtad..
-
eclipse92
tag
válasz
marositech #4 üzenetére
Ezek szerint azt nem..de látja a L3-at.. bár az kérdés hogy használja-e.. BIOS-ban nincs letiltva.. opció sincs rá mondjuk hogy lelehetne..
Morgyi:
én is csak azért furcsállottam mert Intelnél ilyet még nem láttam
nézek egy CPU-Z-t is akkor..de valószínűleg megy az..csak hülyeséget ír tényleg az AIDA
Köszi szépen a segítséget!
Szerk:
CPU-Z nem ír semmi rendellenest.. írja az L3-at is rendesen..akkor nincs gond.. megnyugodtam
-
eclipse92
tag
Open
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Borderlands 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest