- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
üdv,
Pár hete követem a topikot, már rendeltem is ezt-azt a ti ajánlásotokra vagy éppen jó tapasztalataitokra alapozva, ezúton is köszi!
Elnézve itt egyesek gyűjtőszenvedélyét, ez a történet jut eszembe. Ejj, ha ők is élhettek volna az Ebay, GB, stb. korában
No offense, én is ráléptem az útra -
tzimash
őstag
Befutott a Jackly 45 in 1 nekem is, picit jobbra számítottam, de 800ft-ot megért.
Más.
Aki a Banggood-on nem kapja meg a megosztás után az 5 coint, nézze meg a böngésző beállításait, nekem a felugró ablakok tiltása miatt nem történt semmi, amíg a BG-n nem engedélyeztem azt.Első pörgetés eredménye: Good Luck Next Time...
Bár mit is vártam, most regeltem BG-re[ Szerkesztve ]
-
tzimash
őstag
BG-s pörgetős játéknál más is tapasztalt olyat, hogy zsinórban 6x "Good Luck Next Time"-ot pörget?
Kezd idegesíteni -
tzimash
őstag
válasz spidersoft #58207 üzenetére
Szivacsot mikor rendelted?
Ettől az eladótól rendeltem 07.27-én 2x20db-ot. Tudom még időben van, de mégis... hozhatná már a postás[ Szerkesztve ]
-
tzimash
őstag
Ma érkezett:
Zseníliadrót 2 csomag, akkor még 0,97$/db áron. Kicsit szúrós a vége, de az itthon kaphatóaknak is. Másik veszélye lehet: hogy függőséget okoz (na nem rólam van szó) 08.02-i rendelés
A csodaszivacs is befutott, itt ajánlott eladótól (köszi). Igazán retkes dolgon még nem próbáltam, egy irodai szék műanyag háttámláján látszik, hogy megdörzsöltem vele, szebb lett a felülete, foltok, hajszálkarcok eltűntek róla. Kádon és mosdókagylón is próbáltam, itt sok pluszt nem vettem észre, sőt a sima szivacs+Cif kombó után fényesebb a felület. Az autó műszerfala, kormánya lesz majd az igazi vizsga a számára, úgy érzem. 07.27-én rendeltem. -
tzimash
őstag
Akik rendeltek ebből a blankolóból, azoknak elindult már kínából? 19-én rendeltem és még mindig csak "processing" a státusza.
-
tzimash
őstag
Megérkezett Sinceritytől a pendrive, 8 nap alatt ide ért
Természetesen minden OK vele.
A klubtagsághoz elengedhetetlen "szív" alakú kerékpár hátsó lámpa is befutott.
0,67$ volt, annyiért nem szabadott otthagyni -
tzimash
őstag
Fényszóró polírozó készletet rendelt már valaki?
pl ilyen 3M koppintást?[ Szerkesztve ]
-
tzimash
őstag
válasz Batib #109011 üzenetére
Én most a premier seeds-ről rendeltem chili magot. A chilis topikban ajánlják ezt az oldalt, elég jó kelési aránya van a magoknak. Gondolom akkor nem csak a chilinél van meg ez a minőség.
-
tzimash
őstag
válasz #peter #111633 üzenetére
Megjött ma a HXSJ X50 egér, 0,99 dollárt simán megért.
Ez az első kínai olcsó egerem, szerintem egész jó minőségű. Van egy 6k-s A4tech-em, egymás mellé téve nem sok különbség van, anyagminőség terén is csak egy hajszál különbség van az A4tech javára, viszont az alá még nem találtam normális egérpadot, a most rendelt meg megy az íróasztalon is akár, így most ez marad a gép mellett
Bár "gamer" egér, nem játékra vettem, csak szokásos otthoni használatra, böngészésre stb.
Ami meglepett, hogy nincs középső gombja (a görgőt nem lehet lenyomni), de azt amúgy sem használtam soha egyik egeremen sem, így nem fog hiányozni.
Win10 kb fél perc alatt felismerte, minden funkciója működik ahogy kell.
Bestbuy! Még eredeti áron is talán.Köszi a kupont bertokl!
-
tzimash
őstag
Január 7-én rendeltem Utorch asztali lámpát, látom azóta elfogyott... a rendelés állapota packed. Érdemes még várni rá vajon?
Aki rendelt még akkor, azoknak megjött már, vagy legalább úton van?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- BestBuy topik
- OpenWRT topic
- Gitáros topic
- Politika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- EA Sports WRC '23
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Hiányzik a gamer érzés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest