Hirdetés
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krogoth
senior tag
Ilyenekre ő a szokásos eladó: sinceritytrading
-
Dr.NX
addikt
"Material: Metal Bass & Alloy"
F*ck yeah! \m/Én most rendeltem ezt:
HQ-Hand-Spinner-Tri-Fidget-Ceramic-Bearings
Gondolom a leírás ellenére akkor ez is fém csapágyas lesz, az látszik ránézésre?
Akkor viszont nyugodt szívvel fogom visszakérni a fél pénzem.
Tud valaki esetleg ilyen formát kerámia csapággyal, ami biztosan az?Elfogadom a sütiket.
-
mobilizmo
addikt
Szerintem ez a videó elég félrevezető lehet. Új csapágyak esetén szerintem a megmunkálás, összeszerelés minősége inkább határozza meg azt a tulajdonságot, ami alapján valamelyik sokkal hosszabb ideig pörög. Az anyag minősége meg azt, hogy ennek a tulajdonságnak a "jóságát" milyen hosszú ideig tudja egy szint felett tartani.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
vasi89
addikt
Azt nem értem, hogy ennyi pénzért már annyira drága h kerámia csapágyasnak kellene lennie? Én nem igazán értem ezt a cuccot de a drágább 5dolláros is csak 1300ft. És mint fentebb írták, egy jobbfajta csapágy kerül csak ennyibe. Ez nem bántás csak azért 1300ft nem olyan sok.
-
BiP
nagyúr
Most no offense, tényleg a kíváncsiság hajt (én már 30felett korosabb vagyok annál, hogy erre rákattanjak) de mi a jó ebben? Tudom, ez most a legújabb mánia, mint anno nekünk volt más, de mit lehet vele csinálni, azon túl, hogy forog?
Ill. amire nem bírtam rájönni: Miért 3 ágú, és miért van a végeiben is csapágy, amikor úgyis csak a középsőnél van forgatva?
[ Szerkesztve ]
-
pajszer91
tag
Szia
Nekem is ilyen power bank 2 van feketében, én meg vagyok vele elégedve, egy S6 Edge-hez használom, 30 cm-es kábelt adtak hozzá,esetleg érdemesebb pl. Banggoodról rendelni, mert ők tuti eredetit küldenek, bár én ebayről is eredetit kaptam. Áfát csak 22€ felett kell fizetni.[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
-
veterán
Gyerekkoromban gyújtózsinórt úgy csináltunk, hogy kálium nitrátot feloldottunk vízben, teljesen tömény oldatot készítve, vagyis annyit rakva a vízbe, amennyit feloldott.
Aztán a kapható legvastagabb spárgát beleáztattuk az oldatba, sőt még forraltuk is egy csomót, hogy minél töményebb legyen.
Utána a madzagot kiszárítottuk. Ha meggyújtottuk, akkor kb. 1 perc per méter sebességgel eléggé megbízhatóan végigégett a madzag.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
haten
tag
De ha nem akarsz magad vacakolni, akkor használj csillagszórót. Én mindig azt használok. 30-40 másodperc alatt ég végig, ha kevesebb idő kell, akkor közelebb kötöd. Petárdához is kiválló újévkor. A kirakott petérdára rádrótozod keresztbe, meggyújtod, és van időd bemenni a szobába és onnan figyelni a pukkanást.
-
Beni2360
félisten
Mert nagyon messziről jön Item location:
City of Industry, California, United States innen általában van szállítási költség.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
zoltan6
őstag
akkor itt kiválasztod hogy 1 remote 2 controller,és azt veszed.
[link]
A távirányítót rá tudod programozni,akár egyszerre,meg külön-külön is vezérelheted,későbbiekben bővítheted is,mert 4 csatornás a távirányitó(#88787) CHIPman
infrás semmire nem való,samsung,meg lg tv-k távirányítói előszeretettel bezavarják.[ Szerkesztve ]
-
Mosqu!to
addikt
Ez fake, a 2 képeivel van.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
trebrona
nagyúr
válasz Yasuo #119449 üzenetére
Másodikat használom, nagyon szeretem, kényelmesen megoldható az egykezes behelyezés és kivétel. Stabilan áll, nálam elég vastagok a lamellák, így biztosan nem sérülnek. Ahogyan múltkor már írtam, negatívumként azt tudom felhozni, hogy üresen telefon nélkül zörög rosszabb minőségű utakon.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Zeki
nagyúr
válasz Yasuo #119449 üzenetére
Még nincs ilyenem, de itt olcsóbb az ugreen telefontartó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás!Gamer PC! R9 5900X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest