Hirdetés
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Én 45 elmúltam, általános iskolában mindenkinek volt csapágya, nem ilyen mint ezek a spinnerek, hanem ki milyet tudott kérni, kapni, imádtam a hangját. Jól kipucoltuk, beáztattuk műszerolajba, aztán megpörgettük és élveztük a hangját Lehet inkább a te generációd maradt ki ebből, nektek már volt tamagoccsi, meg sok "nagyképernyős" donkey kong játék , hozzáfértetek még az általánosban c64-hez.. (én elmúltam 14 mikor az első 1 kb-os spectrumot megtapogattam)
Hogy ontopic is legyek, tud nekem valaki abban segíteni, hogy ezek a mágneses micro usb kábeleknek mi a tüske kiosztása? mert mintha fordítva is rá lehetne cuppantani.. A mágnes csak a mechanikus kapcsolat miatt kell? vagy a tüskéken lehet mérni is ha nincs a micro usb rádugva? Azért van csak 5 tüske mert ez nem adatkábel, csak töltésre jó? (ha fordítva is rámegy, akkor kevés az 5 tüske sztem)
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
Nirvatti
tag
Tessék, a válasz, amire te is gyanakodtál.
"Persze, hogy nem érted, öreg vagy"
Friss cikk a jelenségről -
titán
Ugye milyen szar érzés, ha a képedbe mondják, háhogy neked már úgyis mindegy.
Egyébként tényleg pont annyi haszna és értelme van, mint anno a Matchboxnak, csak az jóval drágább volt, és konkrét márkanév alatt futott. Itt az a kérdés, hogy kié pörög jobban, akkor meg kié rugózott jobban, vagy ha egymásnak löktük őket, kié lökte félre a másikét (akié nehezebb volt, ugyebár).
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
bippeti
tag
Nem napi szintű felhasználásra szeretném, hanem pl. 2-3 órás (később akár több) kiruccanásra és nem azért, hogy nyomkodja, hanem, hogy nézhessenek rajta meséket.
Voltunk már kiránduláson úgy, hogy 1-2 éves gyerek volt a kocsiban és hát hosszú tud az út lenni, pláne amikor nyűgösek...
A biztonsággal kapcsolatban nem tudok vitatkozni, sőt...
Találtam még ilyet alin. Esetleg más hasonló, ami bevált valakinek? -
DeFranco
nagyúr
ez nevelés kérdése, nálunk még soha nem volt olyan, hogy ez mentette volna meg a helyzetet. egyrészt megtanult a gyerek viselkedni (megtanítottuk), és hamar rájött, hogy hisztivel nem sokra megy, másrészt meg be van készítve két halász judit album és ha tényleg mindennek vége van akkor azt rakjuk be.
én mindent értek és nem ellened szól, de nehogy már féljünk a gyerektől meg nettó önvédelemből csináljunk dubai 1st class airlines szórakoztató centrumot a hátsó ülésből. stewardesst nem kell nekik bérelni? le lehet és le is kell kötni a gyereket utazás közben de az utolsó a tablet lenne ami eszembe jut erre a célra.
-
DeFranco
nagyúr
ez inkább apás topic téma. szerintem megoldható, van 100 másik mód. ez egy, és én ezt a megoldások között eléggé az utolsók között tartom számon.
-
haten
tag
A legfőbb indok, amiért sokan kerestük az üdítő "kiengedőket", hogy ne menjen el a szénsav minden nyitáskor az üvegből. Például nem esik jól egy 2 literes kólából másnap meginni a benne maradt 2 kortyot, mert szinte semmi bubi nincs már benne, annyit volt nyitogatva. Az ilyen készülékekkel egyszer sem "pisszen" a palack, megtartja a szénsavat, jobb az üdítő. Más kérdés, hogy a hűtőben nagyobb helyet foglal. 2 éve 5 darabot vettem.
-
zeon.hu
nagyúr
Torlódás lehet a postákon és az elosztóban.
Hozzám mindig 12-3 között jár a postás (nyilván, mert csak akkor van időm aludni... )
Most 2 nap is reggel/délelőtt jött, ilyet csak akkor csinál, ha nincs ideje előző napokon kézbesíteni.
Egyébként 5 csomag érkezett a héten (ebből 4 egyszerre), amiket kb 20 nap eltéréssel rendeltem.#?*@&!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Asus Rog Strix Gaming i7-9750H , RTX 2070 8 GB , 16 GB DDR4 , 1 TB SSD és 500 GB SSD
- Gainward GeForce RTX 3050 Ghost 8GB+gari
- Csere-Beszámítás!Gamer PC! R9 5900X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest