Hirdetés
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok. Tudnátok nekem ajánlani jó fajta személymérleget? Olyat, ami nem 8 féle értéket mér egymás után... Lehetőleg digitális legyen. Ötlet? Köszi!
-
Jarod1
veterán
válasz
Demokatona #73649 üzenetére
hát én szintén Lite ba Samut vettem, azért az Nívósabb( kivéve a Note7
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Olcsó, de használható mircast dongle van? Vagy csak Chromecast? -
csucsotke
aktív tag
válasz
Tibko8 #73687 üzenetére
Nekem van az a Sandisk is meg a Transcend790. A sandisknek fapadosabb a kialakítása, kisebb mint a képen, és rendesen forrósodik. Lehet hogy a 790-es is, mivel azt nem érezni a műanyagon keresztül. Szóval a sandisk még ha csak gépben van akkor is melegszik, de ha másolok rá akkor, hát meg lehet fogni, de elég fura. És amikor bedugom gyorsan másol rá, de mintha a melegedés függvényében lassulna(USB 2.0-án). Ettől függetlenül azért még elég gyors marad, de a transcendnél ilyet nem tapasztaltam. És amit legutoljára(transcend) küldtek, annak a vége világít, minden oldalról látni. Kicsit fent van az ára, én 2800ér vettem.
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
válasz
spidersoft #73683 üzenetére
-
haten
tag
válasz
szaboger #73689 üzenetére
Hát ha csak hobby célra kell, akkor jó a telefonra ingyenesen letölthető MetalDetector program is. Nekem arra jó, hogy gipszkarton falba megmondja hol van a tartóprofil, vagy elekrtomos kábel. Ha komolyabb kell, nem csak otthoni felhasználásra, akkor bizony pénzbe fog kerülni.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy a mágneses micro USB-s kábelek között van néhány "ajánlott" típus, viszont nem sok mindent találtam ugyanebben a témában Type C-s USB kábellel kapcsolatban. Van valakinek esetleg tapasztalata bármilyen típussal? Kicsit keresgéltem, de nem sok mindent találtam. Talán ez(Lephee) tűnik a legminőségibbnek közülük, de nem tudom, hogy be merjem-e vállalni. OnePlus 3T-vel használnám.
Rendeltem Choetech Type C kábelt is, az az olvasottak alapján rendben van.
Szeretnék venni én is egy ilyen (USB Doctor?) néven futó volt-és árammérőt. Ebből milyet érdemes 10$-ig? Van ajánlott típus?
Illetve műterhelésből melyiket érdemes?
-
Atomgeszi
nagyúr
Valaki rendelt már LED T10-es "izzó"-t a kocsijába belső világításnak? Melyik az ami már értékelhető fényt ad?
Olyat keresek ami közvetlen a hegyéből világít ( ! ), illetve olyat ami ilyen lapos és oldalra világít tehát így ( _ ) , de nem szofitát.
Voltam a helyi autósboltban, de ott senki nem értett semmihez..
-
Tibko8
senior tag
válasz
Saccco #73680 üzenetére
Néztem azt is de félek hogy túl hamar elveszne.
Egyébként ezt néztem még [link]
Erre rá kérdeztem a Milyen pendriveot vegyek? fórumban és eddig egy válasz alapján a Transcend JF790 mondták.
Még szerintem alszok rá egyet. Most per pillanat rendelni sem tudnék
Szokott egyébként nagyobb akciókat tartani? Nem mintha nem lenne most is jó áron de ha egy 7-800 Ft mínusz lejonn az már nem rossz. Pár száz forinton pedig már nem múlik. -
spiky03
veterán
válasz
gagyilovag #73645 üzenetére
Mennyire jók ezek a LED-ek?
Gondoltam rá, hogy nekem is vennem kéne párat, nah meg 10 perc sétára van az egyik boltjuk.Havert kérdeztem, de ő osramot használ, ezt nem ismeri.
Elég fénye van? Mert ha jó akkor szerintem lecserélem az égőket a lakásban, szerencsére nem kell sok, csak 5 db nagyobb meg egy 1 kicsi
-
spidersoft
senior tag
válasz
FingR86 #73608 üzenetére
Mennyire combos ez a hajvágó? Van egy ilyen Philipsem, ráírva 13V/400mA van (ami 5,2W, a Digoo 8W-ot ír -- fene tudja, hogy ezeknek mennyire lehet hinni...), de ez elég gyenge, belefullad a hajamba (effektíve állóra fékez a motor). Sanszos, hogy ez a Digoo erősebb/jobb a Philipstől?
Már egy ideje gondolkozok egy normális hajvágón, csak sajnálom érte azt a 20-25k körüli árát
Bé terv egy akciós *kutyaszőrnyíró*, ha a drótszőrűt eldarálja, akkor csak bír velem is.
-
Beni2360
félisten
Elvileg a sima vékony is megfelel, de ha sok a vezeték körülötte akkor a vastagabb 7 - 9 mm átmérő,jobban árnyékolt fajtából kell választani. Ilyenem van.
kicsee - igen itthon se drága.[ Szerkesztve ]
-
A kollégámnak meg toslink optikai kábel kellene. 1m körül. Valakinek kipróbált eladó vagy típus?
[ Szerkesztve ]
-
AndrewBlase
senior tag
Karácsony van! Ma jött 5 csomagom.
(dec. 27, 29.-i rendelések)
Na jó, nem jött, nekem kellett elmenni a postára érte, és nem ma jött (1 kivételével), csak ma tudtam befáradni a hivatalba.
Pluszba (mivel ma Győrben is jártam, és ott van Mixvill <-- nimfas ajánlására) megleptem magamat 2 db reflektorral.[ Szerkesztve ]
-
Demokatona
tag
Köszönöm a segítségeteket!
-
Minstrel
senior tag
válasz
Demokatona #73668 üzenetére
Visszaküldöd hongkongi jóembernek, paypal állja a postaköltséget, kb. 1500 Ft
-
Tibko8
senior tag
válasz
Feketelaszlo #73663 üzenetére
Tényleg
Az szem nagyon fáradt vagyok...
-
kcsa
veterán
válasz
Olcsóbb újat venni mint visszapostázni. Ez van.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Ez egy nagyon jo kerdes, az eladoval kapcsolatosan talan forumtarsak tudnak többet. Első évben szerintem hozza lehet fordulni.
-
Beni2360
félisten
A billentyű válaszokat köszönöm szépen. Igaz nekem halandónak semmit nem jelentenek az eltérések és biztos felejtős lesz a téma részemről. Csak amikor a laptopról átmegyek az asztali géphez keresem a hosszú í-betűt mert ott a legalsó sorba rakták. De még 1x köszi a felvilágosításokat.
-
anorche1
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Demokatona #73649 üzenetére
Lepd meg egy 32-es EVO plus-sal. [link]
-
dugesz77
őstag
válasz
choco01 #73659 üzenetére
Én 1x20db-vel kezdtem aztán jött még 1x50 és 2x100db de egyik sem volt egyforma minőség. Jött olyan szivacs a végén amit szinte használni sem lehetett. Mondanám,hogy sima szivacs volt de a takarításba ugyanúgy tönkrement mint a normális ellenben a koszt nem szedte le.
Nedvesen szoktam és nem hajlítva csak a tenyerem között kicsit kinyomni belőle a többlet vizet. Ez a fajta amit linkeltem az drágább de annyival tartósabb és jobb vele dolgozni.
A régi simából megszoktam hogy 1db/fürdőkád és elporladt ezt vagy 6-8 alkalommal simán lehet használni. -
1,5 m USB3 hosszabbító kábelből van ajánlott? Valakinek tapasztalata?
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
Tibko8 #73643 üzenetére
De hát most linkelted be.
A courtesytrading is a sinceritytrading-hez tartozó felhasználói fiók. Ugyanúgy Hong Kongból jön Calvin Choi névről címezve. -
joy_k
tag
Sziasztok! Magnetic kábelből mit érdemes venni és honnan? Köszi
-
choco01
addikt
válasz
dugesz77 #73591 üzenetére
Édesanyámnak mindig azt rendelem amit először kidob az ebay és a legolcsóbb, és nagyon szereti mindent azzal takarít, néha én is kipróbálom és tényleg nagyon jó..
Igen az a baj hogy egy nagy takarítás alatt 10-20db elmegy mert gyorsan szétporlad, ezt amit küldtél nedvesen használod vagy szárazon?
-
attiati
veterán
tud valaki shopot, ahol lehet fizetni a Webmoney / WMZ -vel ?
Vagy megbízható oldalt, ahol át lehet konvertálni Paypalra?van pár beragadt dollárom
-
zsiz
őstag
válasz
anorche1 #73647 üzenetére
Valóban szívás.. Nekem a laptopba kellett rendelnem másik billentyűzetet, de sehol nem volt hozzá olyan amin 2 soros az enter. Még nem tudtam megszokni, igaz jóval kevesebbet is használom, mint az asztalit, de szinte kivétel nélkül melléütök az enternek
(#73623) ktommy91: a csipesz valóban nem hátrány, de pl az én jackly készletemben kb használhatatlan, könnyen meghajlik. A készlet többi részével nincs gondom, szerintem jó arra amire való.
-
spiky03
veterán
Ali-ról mennyi idő után indítják útra a rendeléseket?
Mert szombaton vettem 3 dolgot, abból csak az egyikről jött, hogy feladták, a többiről még semmi sem...Mikor kezdjek aggódni?
-
Beni2360
félisten
válasz
anorche1 #73647 üzenetére
Mivel nem vagyok gamer típus vagyis egyáltalán nem játszok billentyűvel, megkérdezném, hogy mit jelent : hogy 1 soros enterrel küldték. Mit kell látnom a képen és te mi hiányzik a tieden? A jó pap holtig tanul alapon szeretném tudni.
--------------
OK - De azóta már lerajzolták mások.Szerintem marad a sz.... rája.
[ Szerkesztve ]
-
Demokatona
tag
Sziasztok.16 GB-os micro sd kártyából melyiket érdemes venni mobilba(Huawei P9 Lite) Samsung vagy Transcend?
-
anorche1
őstag
Megjött a DBPOWER Backlit Gaming Keyboard LED 3 Color BackLight USB Wired Game Controller Teclado Gamer with Similar Mechanical Feel billentyűzetem. Minden ok, kivéve hogy 1 soros enterrel küldték.
Vissza nem szeretném küldeni, nem ér nekem annyit az egész hogy postával meg paypal-lel szenvedjek, inkább átszokom rá. Viszont ha jelzem hogy én nem ezt rendeltem, akkor valami kuponnal vagy akár pénzel kárpótolhat? (nem fillér b@szogatás, de tényleg szíves ez az egysoros enter).A bill egyébként tetszik, igaz, mechnaikus billentyűzetet még soha sem próbáltam
De jó rajta írni, a billentyűk könnyen mozognak.[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
Ma megérkezett a CHOETECH 12W Universal USB Charger
Első ránézésre rendben van, egyelőre nem tudtam mivel meghajtani igazán. 1 ampert mértem mikor samu telofont és tabletet töltöttem. Elég izmos cuccnak tűnik, jelentősen nagyobb mint egy samsung gyári töltő.
Nekem 880ft-ba fájt akkor. -
Tibko8
senior tag
válasz
Feketelaszlo #73631 üzenetére
Első sorban csak tesztelés célból vennék. Van itthon két kis gép (egyik NAS ezt talán befognám munkára ha jól müxik)
A másik gépen pedig ismerkedni szeretnék a Linux rejtelmeivel. (Mind2 ajándék volt a régi tulajdonosuk a szemét telepre akarta volna már vinni ezért gondoltam adok nekik újabb esélyt)Erre gondoltatok?
Viszont ilyen nincs nála vagyis nem találtam Transcend márkájú pendriveot. SanDisk pendriveok láttok inkább nála többségben. -
szacsee
nagyúr
Benéztem én is.
Szabályzat:
"Claiming your gift:
Use your coins to claim New Year Gifts. You can only claim gifts during the two rounds below.
First Round: Jan 16th 0:00-24:00 (UTC+8)
Second Round: Jan 23rd 0:00-24:00 (UTC+8)"Visszaszámláló az első round lezárásáig számol nem a kezdetéig, így a következőhöz a kuponokat 1 nappal lejárat előtt kell beváltani.
-
Skillet
addikt
van bármi különbség a két hangszóró között? érdemes valamiért az s10-est venni?
ED10 vs S10
elvileg tudnak fm rádiót is... igaz, baromi körülményesengyanítom, emiatt sosem lesz használva (a rádió funkciója).
én legutoljára már inkább EZZEL a xiaomi-val szemeztem, de asszonynak kellene a micro sd nyílás.
pedig a 22 eurós határon belül is lenne -
Beni2360
félisten
válasz
DJGABI #73632 üzenetére
Én ezt nem értem igaz a gugli fordította de mégis.
Hogyan kell játszani:
1. Login & kattints a csengő, hogy játék érméket. Érmék véletlenszerűen jelennek meg.
2. Újonnan regisztrált ügyfelek kap 200 érmét azonnal.
3. Megosztjuk játék linket szociális média felár 20 érmét és 2 játszik esélye (csak egy részvény naponta).Igénylése a ajándék:
Használd az érmék igényelni újévi ajándékok. Csak akkor állítják ajándék során két fordulóban alább.
Első forduló: január 16. 0: 00-24: 00 (UTC + 8)
Második forduló: január 23. 0: 00-24: 00 (UTC + 8)Értesítés:
1. Az Ajándék színe kerül kiszállításra véletlenszerűen.
2. Kupon kell használni, mielőtt február 15 (UTC + 8) .
3. Minden ügyfél igényelhet 2 ajándék körönként.
4. Ha azt állítják, ajándék, ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot e-mailben 48 órán belül gondoskodjon szállítás.
Banggood fenntartja magának a jogot a 2017 New Year eseményt.[ Szerkesztve ]
-
joe-ker
senior tag
Ebből rendelt valaki?
Nekem még mindig függőben van,nem adták még fel. Hol lehet refundot kérni nem találom sehol. -
válasz
Tibko8 #73628 üzenetére
Transcend Jetflash 790, ha az ár is fontos. Ha nem, és csak a sebesség számít, akkor Sandisk Extreme.
Más:
Beesett a november 23.-án rendelt (!!!) edény fedő fogantyú (akkor még 11 centtel olcsóbb volt). ötöt rendeltem, árához képest rendben van.
Jött DC csatlakozó is (5.5x2.1mm), 10 pár. Az apa oldalon a pozitív csati forrasztási pontja igen vékony, ezt mindenképp figyelembe kell venni, nekem megfelel, pár amper simán átfolyik rajta.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tibko8
senior tag
Sziasztok. Sinceritytől rendelnék (fórumon az ő nevét láttam sokszor) egy 32 GB-os USB 3.0-ás pendriveot. Szerintetek melyiket lenne érdemes venni ha Linux futtatására akarnám néha használni? De nagy részt filmeket masolnékra meg filmet.
-
RaiDani
tag
Sziasztok!
Erről mit gondoltok? Gondolom én is, hogy kamu, de azért érdekesen hangzik 10k-ért Xbox One S 1TB.
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz
AcCEsS #73587 üzenetére
Nekem uez pepitában, csak még rosszabb.
Az enyém már 12.21én ért az országba, 28án belföldi feldolgozásra továbbítva, azóta a magyar posta oldalán semmi, a hollandon és a kínaiakon (trackitonline, 17track...) 01.05 sikertelen kézbesítési kísérlet szerepel; a valóságban nem történt persze ilyen. KATT
Azaz ha a héten nem kapom meg, ott tartunk, hogy egy hónap alatt nem tudták a budaörsi központból az 5-10km-re lévő címemre kihozni.
Múlt kedden voltam bent, személyesen azt mondták, Bp. XI. ker nem bírja a terhelést, a csomagot átadták a IX. kerületnek, MAXIMUM 1-2 nap és megkapom. Azóta a mai a hatodik nap. Csak hogy tudd, az sem feltétlenül old meg mindent, ha bemész a postára. -
DeFranco
nagyúr
válasz
andrisbandi #73614 üzenetére
minden hatékony tisztítószer ilyen, a régi superdol is ilyen volt, a cifben is apró szemcsék vannak, hiába folyékony, az csak a vivőanyag.
ezeket viszont a csodaszivaccsal ellentétben nem lélegzed be
de mattítani mattít, karcolni karcol, még az alapvetően kíméletes cif is kikezdi a kádzománcot is pár év alatt ha elég kitartó vagy. fényes-krómozott felületekhez elég pár hónap.
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
1. Sztereó hangszóró (NE bluetoothos, csak sima)
Monitorhoz keresek apró, esztétikus, hangot szépen átvivő sztereó hangszórót. Laptop PC-ként üzemel, viszont jó lenne, ha szemből (monitor felől) jönne egy kis hang, ha éppen arra van szükség. Már kerestem, de mindenhol csak azt a 2-3 típust találom.2. Olcsó ledes asztali lámpa
Sajnos csak +5-8ezer Ft felett találtam lámpát. Esetleg valakinek ötlet? -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Tervezem lézeres távolságmérő vásárlását, és úgy vettem észre, hogy Kínából rendelve jóval olcsóbbak ezek, mint márkásabb társaik. Valaki vett már ilyet?
-
FingR86
őstag
Digoo BB-T1 hajvágó 14.69$
általában 20$ körül szokott mozogni.[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz
dugesz77 #73602 üzenetére
Még annyival talán érdemes kiegészíteni,hogy a csodaszivacs nyitott szerkezetű melamine, míg ez a szürkés valószínűleg carbid tartalmú csiszolóporos bevonattal ellátott sima szivacs. Tehát míg egy melamin-os végig használható míg el nem fogy addig a szürkéről ha lekopik a csiszoló réteg akkor már nem használható tovább. Csiszoló szakkörért bocs mindenkitől.
-
dugesz77
őstag
Igazándiból a fehér szivacs (csodaszivacs néven) is karcol csak annak 5000 körüli a szemcsemérete nem látod a mikrókarcot ,szemre inkább mattul tőle a fényes felület .Ezek a szürkék 40-től talán 400 ig mennek. Durvább tehát több anyagot szed le egyszerre de ezért nagyobb karcokat is okoz.
Én nem látok különbséget az alis meg mondjuk ebben a hirdetésben mutatott között.
Ettől még lehet tévedek.[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
32 részes Jackly készlet 3.17$ [link]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- 13,3" Apple MacBook Air Retina 2019 eladó! Intel Core i5 / 8GB RAM / 128GB SSD!
- GoPro HERO 13 - 12 - 11 - 10 - 9 akciókamerákhoz való ND 4/8/16/32 szűrő készlet (Neewer)
- Precision 5540 15.6" FHD IPS Xeon E-2276M T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- MSI Mag B365m / I7 8700k / NZXT Kraken x52
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 4900H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Macbook Air - 13" - 2015 - i5 - 8 GB RAM - 128 GB SSD + 128 GB SD-kártya - kiváló állapot
- AMD Ryzen 7 7700X + GIGABYTE B650 EAGLE + 32GB Corsair VENGEANCE DDR5 6000MHz
- Xilence M403 Pro XC029 !!CSAK INTEL 6-7-8-9 GENhez!! LGA1151!!
- Macbook Air - 13" - 2022 - M2 (8C CPU/10C GPU) - 8 GB RAM - 512 GB SSD - kitűnő állapot
- Nzxt H7 Flow 2024