- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldChore
tag
Pár éve valaki megcsinálta a GEFS szimulátort, ami a Google Earth API-t használta. Na az volt élethű grafika, hiszem az volt a valóság. Rengeteget repültem vele és bejártam egész USA-t Ráadásul közben minden érdekeset meg lehetett nézni a földön, amit érdekesnek találtam. Nyilván a szimulátorélmény nem volt jó, mert véges erőforrásai voltak aki csinálta ráadásul ingyenes.
Hatalmas ötlet csak hát nem érdekelt senkit, hogy így csinálja profira. 50-100 online gép volt csak.
Aztán a Google elvette az Earth API-t az internettő, és így rendgeteg program bedől, ez is.
Most is működik, de más térképadattal és az már egy vacak.
Offline módban ki a fene fogja megrajzolni az egész földgolyó minden épületét? És akkor sem lesz olyan, mint a valóság.
Rengeteget játszottam az MS Flight szimulátorokkal. Sőt mikor felkerült a Stemre, meg is vettem, mert azt hittem majd játszani fogok végre online. De annyira vacak volt a grafikája GEFS után, hogy inkább hagytam a fenébe az egészet.
Itt van a mostani verzió, ha valakit érdekel. Most látom, már lehet fizetni, hogy ne a butított terraint kapjuk. -
14 év, 14 kurva év
Valószínűleg kidobták a Bruce Artwick motort, és nulláról újraírták, mivel a professzionális változatot ugye eladták a Lockheednek, a játékra szánt változatot meg a Dovetailnek (akik csúnyán befürödtek vele), tehát muszáj újat írni.
-
Jó, hogy megnéztem, gyönyörű is, hangulatos is!
-
-
boeing
őstag
Uhhh ez nagyon szép és élethü,és ha tényleg ilyen lesz akkor nem kell sok GB kiegészitövel meg spékelni a játékott hogy szép legyen.Én szurkolok hogy ilyen legyen és hogy jó legyen optimalizálva.Természetesen város nagyon,és mi hamarab Pc re is.
-
GodGamer5
addikt
Besz@rtam!!!
Elképesztően jónak tűnik.
-
A grafika zseniális. Nem mondom, hogy tűkön ülve, de ezt is várom.
-
XuChi
addikt
Ez volt a legnagyobb meglepetés számomra. Nagyon várom
-
L3zl13
nagyúr
Nem játszok szimulátorokkal, de gondolom páran magukhoz nyúltak örömükben.
-
Bődületesen jól néz ki. Szerintem sokak várják. Én nem tartozom azok közé, akik tolják, de minden elismerésem az övék.
-
rdt89
addikt
A látvány félelmetesen jó volt. Nagyon szép majdnem letéptem a hajam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest