- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Hővezető paszták
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NiMH akkumulátor
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
front3r
őstag
Egy nagy baj lesz a játékkal, amit senki sem említ. Ezek után más játékkal játszani, hááát...
Ez miatt is remélem később jön, mert van mit kipörgetni mostanában! -
-
30z.Samu
titán
Én akárhány ND játékkal játszottam, a végén majdhogynem tapsoltam. Zseniálisak! Van egy sejtésem hogy még nagyon sok találgatás lesz Joel-al meg az egész játékkal kapcsolatban és van egy olyan sejtésem hogy ez a játék nagyobbat fog szólni, mint amekkorára a ND gondolt. Felültem a hype vonatra? Lehet, de nagyon várom már ezt a játékot. Legalább annyira, mint amennyire a God of War-t vártam.
-
30z.Samu
titán
Lehet, hogy itt már okosabbak lesznek.
Az elsőnél is volt már olyan, hogy tüzetesebben kerestek, pláne ott, ahol egyszer már észrevettek.
Szerk.: Fura, pedig jól likeltem be elvileg. Na még egyszer.
-
Az viszont úgy rendben van
Egyébként akkor már a második stúdió, illetve fejlesztő, aki ezt nyilatkozza. Az autó alatti jelentből bukott ki a dolog mikor el kezdte keresni, hopgy bebújt a kocsi alá, mert ugye az nem volt feltétlenül alap dolog, hogy oda bújik el a játékos. Vagy működik az AI ?
nekem nem nyitja meg a linket
-
hombre[EU]
veterán
Itt hagyom akit érdekel nézze végig
https://t.co/ECQQ7DeBeK
Tech analysis frame by frame -
Deskdiver
senior tag
Ez jogos. Viszont már az első részben is jó erős középkorúak tűnt. Kapott is annyit a sztoriban mint egy boxoló egy élet alatt. A másodikban meg 60-hoz közel kissé labilis egészségügyi rendszer mellett... Már nem úgy dolgoznak az ízületek.
Ha reálisak akarnak maradni akkor csak mellékszerphez jut majd szerintem.
-
Deskdiver
senior tag
Lehet hogy igazad lesz. Azért remélem egy ilyen karakternek nem Hollywood-i búcsút rendeznek. Mondjuk manuálisan élesít egy Tomahawk rakétát egy fertőzött fészekben és pont annyi “zombie-t” visz magával ,hogy a harmadik részre is maradjon. Vagy mittomén. Többet érdemelne ennél.
-
janeszgol
félisten
Persze, el is fogadom (az elsővel játszottam is, az nem volt ennyire, bár végig nem játszottam, csak néztem utána), de jelezhették volna a videóban. Túl nagy váltás volt. Egy érzelmes rész után egy kimondott kegyetlen.
Ha haver felajánlja, hogy játszak a PS4-en ezzel (mint az előddel az előző konzolgenen) visszautasítom.
Inkább majd meghallgatom a történetet, amit elmesél majd a játékból. -
janeszgol
félisten
válasz
hombre[EU] #56 üzenetére
Láttam, egy életre elég volt. Az volt a mérföldkő, azelőtt én is megnéztem bármit.
-
hombre[EU]
veterán
Az erōforrás alatt nem csak a pénzt értem,sōt inkább a "tudás" az amiben másik szintet képviselnek. Vegyük példának a Cell processzort. Mindenki utálta/nem tudta kihasználni a potenciált csak a ND. És mit csináltak? Egy 5+ éves potato hw-re kihozták az év (egyik) legszebb játékát. Nem beszélve a történetrōl és ahogy elmesélte...
-
front3r
őstag
válasz
hombre[EU] #57 üzenetére
Láttunk már kevesebb pénzből készülő játékot/filmet is jobban sikerülni. Itt is az agyakban dőlnek el a dolgok.
A TR kiadója is szerintem jobban tenné, ha megfelezné a kiadandó játékainak a számát és helyette inkább a minőségre koncentrálnának. Bár valószínű üzletileg ez jobb lesz számukra. -
-
gyuromoj
veterán
Pár friss infó:
- a tánc jelenet Jackson-ban játszódik
- az elején az “old man” valóban Joel és akkor él és virul
- és talán a legfontosabb, hogy megjelenési dátumot azért nem adtak, mert sokszor elkövették azt a hibát, hogy végül csúsztatták az adott játékot a múltban
- és végül ,megjelenési dátum akkor lesz, ha közel járnak a fejlesztés végéhezupdate:
-elvileg lesz benne multi is -
front3r
őstag
A TOMB RAIDER FEJLESZTŐJE BESZÓLT A THE LAST OF US 2-NEK
Na, úgy néz ki itt a méltó beismerése annak, hogy milyen szinten áll minőségben a Tomb Raider rebootolt szériája. Nem tudom hogy ez elég lesz-e ahhoz, hogy komoly változások történjenek a TR-el kapcsolatosan.
-
gyuromoj
veterán
Akkor én beteg vagyok, mert a belezos résznél inkább mosoly ült ki az arcomra.
Minden posztapokaliptikus filmben/játékban az ember a legkegyetlenebb.
Meleg téma meg a #metoo kampány miatt van jobban felkapva.
Szerintem meg a sötét középkorban sokkal durvább dolgok mentek, csak ugye azóta kicsit “el puhult” a társadalom. -
janeszgol
félisten
Nekem ez a brutalitás sok. Alapból nem szeretem nézni a durvaságot, de ez, amit levágtak az első jelenet után rögtön hatványozottan sok. Érdekes módon, ha jól értelmezem, itt a csajok csókján akadtak fenn sokan, de a nyakvágáson, mikor szenved és izzad a koma, az teljesen természetes. Furcsa, nálam pont fordítva van. (De csak csajoknál.) Remélem elfelejtem azt, amit láttam és jelezhették volna a videóban! (Oké rögtön lecsuktam ott, de akkor is.)
-
Scholes9
nagyúr
válasz
hombre[EU] #40 üzenetére
Az Uncharted 4-gyel is hatalmasat léptek előre. Meg kb minden játékuk egymást múlja felül. Itt is fogják ezt hozni szerintem
gyuromoj:
TR nekem tuti nem lesz első napos vétel, 1 héttel előtte jön a Pókember, inkább az
Következő hónapban meg nem kérdés, hogy RDR2, így Lara baba most várni fog
Legalábbis ez a terv
-
front3r
őstag
válasz
Hopkins95 #45 üzenetére
Nagyon szegényesek az új TR animációi, darabos. Csúszkál a karakter, áh...
Én ebbe már nem tudom beleélni magam. Az előző részben is a kraftolással, felfedezéssel meg a köztes ellenfelek lövöldözésével elment az idő. Amikor akció volt és majd szétesett a lábam alatt a talaj, akkor is majd elaludtam. Egyszerűen nem jött át.
Bezzeg az Uncharted-ban!Pedig a TR-t kétszer is megszereztem, de egyszer sem tudtam végig vinni, egyszerűen halál unalmas volt számomra.
-
Jó én értem ezt is, csak a játékmenet szempontjából engem frusztrál kicsit. A Tomb Raiderben annyi loot van, hogy nem kell emiatt aggódnom. De egyébként igazad van, ez így tényleg valósághűbb.
Talán majd megnézek róla egy streamet, elég lesz az nekem.
(#42) front3r Mi a baj az animációkkal? Szerintem az rendben van. Ami miatt én is aggódok a Tomb Raidernél, az inkább a történet. Mert az sajnos nem volt az erőssége, végigjátszva azt éreztem, az Uncharted nyert cselekmény szempontjából.
-
hombre[EU]
veterán
Ha ez real gameplay volt akkor a Naughty Dog nem felrakta,hanem katapulttal lövi fel azt a bizonyos lécet. Én nem tudom elhinni,hogy így összerakták a gameplayt. Az összes többi részén nem lepedōk meg,de ez most mintha az egész elōre scriptelt lenne,pedig nem.
-
Tomy Yayo
senior tag
Az biztos, hogy ő volt? Most nem tudom megnézni, de emlékeim szerint, háttal homályosan megjelent egy alak az ajtóban, mikor Ellie gitározott vagy bendzsózott vagy mi, és ennyi.
#35: mintha már nyilatkozták volna valahol, hogy él, és ugyanúgy főszereplő, mint az első részben. Persze lehet csak altatják az embert. De a trailer elején ha jól értettem, azt mondja a srác, hogy "your old man...". Ez nem Joel-ra utal? Épp ezért fura nekem, hogy még egy rendes snittet nem láttunk belőle, itt konkrétan tök egyedül akciózik Ellie. Pedig az első rész esszenciája az ő kapcsolatuk és közös dinamikájuk volt. Valami nagy dologra készülnek vele, és valamiért az az érzésem, hogy nem fogok neki örülni
-
Tomy Yayo
senior tag
Miért rejtegetik Joel-t? Vagy én maradtam le valamelyik előzetesről?
-
válasz
Jeanne d'Arc #16 üzenetére
Az erőltetése szánalmas, nem pedig maga a tény. Mexikói, afroamerikai, meleg és féllábú vak embernek kell lennie legalább egy két karakternek, mert ez így akkor menő. Az nem számít, hogy élve belezünk ki embereket mellette.
Nincs nekem bajom ezek közül semelyikkel, nem érdekel a bőrszín, se a vallási- etikai- etnikai- sexuális hova tartozás, de a mai generációt ezzel nem az elfogadásra nevelik, hanem az elhajlásra. Szerintem. Részemről nem akarok erről vitát folytatni senkivel, ez a véleményem 2 gyerek apjaként.A játék nagyon tetszik, first day vétel lesz nálam.
-
tibcsi0407
félisten
Lassan meg kell venni azt a PS4-et. Csak a God Of War és ez érdekel igazából.
-
Gery9112
őstag
válasz
Hopkins95 #24 üzenetére
Pont az a lényeg, hogy ez nem egy tucat Call of Duty. Több helyen el lehet menni az ellenség mellett, meg lehet oldani sunnyogva is. Valamint eléggé hülyén nézne ki, ha kb. végtelen lőszerrel rohangálnál egy olyan világban, ahol a társadalom már évek (évtizedek) óta darabjaira hullott és csak kevés túlélő van.
-
Drp81
aktív tag
Hát ez megint eléggé állkoppanós lesz úgy látom... Mint annak idején az első rész.
-
Logen88
aktív tag
A hivatalos oldalon van pár kép az új bemutatóból, meg egy kis kommentár, amiből elég sok részlet kiderül. Kötelező darab az összes PS4 tulajnak.
-
gyuromoj
veterán
SPOILER ON
SPOILER OFF -
Nem tudom, hogy inkább ez vagy az új Tomb Raider kell nekem.
Az első Last of Usban azért meggyűlt a bajom, mert folyamatosan kifogytam a lőszerből és pl. a zombis résznél nem is tudtam tovább menni, mert mindig rámugrott és game over volt. Unokatesóm túlment aztán azon a részen mikor kölcsönadtam neki, de azt mondta neki is rendesen meggyűlt a baja a játékkal.Remélem ebben nem lesznek azok a hülye zombik, akkor talán kipróbálom.
-
gyuromoj
veterán
Amikor a kocsi alatt fekszik és a lehajolo nőt arcon lovi.
Mintha csak a valóságban történt volna. Nem tátongott óriási lyuk rajta/nem robbant le a fele és ahogy ki buggyant a ver és osszecsuklott, az valami eszméletlen komolyra sikerült. -
Scholes9
nagyúr
Ez valami egészen elképesztően jó lett, uhh nagyon kell
-
Raysen623
addikt
Akárhány videót nézek erről a játékról, annál jobban bevonz és arra késztet hogy megvegyem... Előbb akkor is a Horizon-t tolom végig
-
Anaren91
senior tag
Hát így kora reggel megnéze a videót, keresem az állam az sbahnon. Valami eszméletlenül néz ki. Az meg, hogy brutális?... Egy baszott apokalipszis közepén vannak, ahol mindenki a saját életéért küzd. És az ember egy kegyetlen állat.
-
Hát nem tudom, nekem túlságosan brutálisnak tűnik ez a játék. Az új Tomb Raiderrel is ez a bajom kicsit.
Amúgy én sem tudom, minek kell erőltetni ezt a SWJ-s témát, de mondjuk ettől még játszanék vele.
(#12) XuChi
Az a jelenet scriptelve volt szerintem. -
darkrock
aktív tag
A mobilnetem bánta de megkellett nézem
. Nagyon várom a játékot, brutálisan jó lesz.
Megjelenés gondolom csak jövőre. -
-
NandorHUN
addikt
Nem tudom miért kell megint eröltetni ez a homokos propagandát. Elég szánalmas, hogy ettől lesz "2018"-as és "modern" egy játék.
-
keIdor
titán
válasz
- = Zk = - #10 üzenetére
Attól függ mennyire régen, ókorban meg boldog boldogtalan ezt csinálta, Görögország, Róma...
Nőknél szerintem mindenki nézte már "önként" is, aki azt mondja nem, az hazudik.
-
XuChi
addikt
Nem csalódtam. Ha valóban ennyire dinamikus lesz a terep, test, fegyver használat. Ha valóban enyire véletlenszerűen halnak majd meg az ellenfelek, akkor nagyon fogom szeretni. Ezt az aprólékosságot várom el egy játéktól.
A kibelezős felakasztós rész már kicsit meglepett engem is
Tudom, hogy az ember ilyen lenne egy apokalipszis idején (ember embernek farkasa), csak ennyire nyersen tálalva sokkoló kicsit
A "kivégzések" is brutálisak. Remélem ez a véletlenszerűség, nem csak előre megkomponált E3 dolog lesz, hanem a játék minden percében ez lesz!
Még egy játékban sem volt olyan, hogy az autó alá is be-be néztek az ellenfelek. Jó látni, hogy Ellie is sebezhető. Az hogy látszanak a sebei, és ahogy a nyilvessző is bennemarad. Látszik rajta, hogy az első rész "kislánya", felnőtt, és a helyzethez kellő erőszak költözött bele. Brutális kiscsaj lett
-
joey04
titán
válasz
callmeakos #9 üzenetére
az erőltetésen akad fenn az ember amit nyomatbak. a játékiparban, a filmekben, mindenhol...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
callmeakos #9 üzenetére
itt, ahol élek, nap mint nap látom.. TV-ben ( barátok közt szintű sorozatuk van, talk showk, stb... tv reklámokban etc...), utcán stb....
nem tudom megszokni... és nem is fogom...
mind1... kolegám anno megmondta. " régen verés járt érte, ma megtűrik, de figyeld meg, eljön az az idő, hogy kötelezővé teszik.."
akkor jót nevettem ezen... 5 évre rá, mikor szembesültem ezekkel nap mint nap, már nem annyira... mind1, de tényleg... lesz ez rosszabb is hál' Istennek...
ez a téma OFF részemről -
callmeakos
veterán
válasz
- = Zk = - #8 üzenetére
2018 van. Ne akadjunk fent ilyesmin már
-
- = Zk = -
félisten
első jelenetnél kicsit felakadtak a szemeim....
na mind1.. .attól függetlenül remek játék... jár a like érte -
Silεncε
őstag
válasz
callmeakos #3 üzenetére
Nem játszottam egyikkel sem (sosem volt PS-em), így ez számomra meglepő volt. Hát nem baj, ha hozzáad a sztorihoz és nem csak a szokásos, akkor teljesen oké, csak unalmas már ez a lemez állandóan
oriic: hát nekem az volt
Eddig csak messziről láttam a játékot
Azt esetleg nem tudja valaki, h kb milyen hosszú lesz a műsor? Jo lenne végignézni, de reggel kelni kell
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos #3 üzenetére
Hja ez annyira nem újdonság.
-
Silεncε
őstag
Megemelem a kalapom a játék előtt, brutális
az SJW ide is begyűrűzött -
callmeakos
veterán
ERRE VÁRTAM!
Ez az én Ellie-m.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest