Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
De mit nem értesz amúgy? Megmondom, hogy gondolkozom: van egy konzol, ami visszafelé kompatibilis, szóval tudok játszani az előző gen kedvenceimmel. Meg se kell feltétlen vennem mind, elég bérelni.
Aztán itt vannak a jelen gen folytatások, Gears 4 nekem tetszett, kb 3-4 órát toltam, nem olyan ütős, mint a 2 volt pl, de jó játék, a Halo 5 szintén ez a kategória, a Wars 2 viszont kifejezetten király és akkor itt vannak a folytatások. Emellé hozzácsapod a Forzákat, még egy-két apróságot (Ryse, Ori, ilyesmikre gondolok), ennyiért már érdemes elgondolkoznom egy One S-en. De ez én vagyok nyilván.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch játékok & kiegészítők (kontroller,tok,micro sd) FOXPOST AZ ÁRBAN + OLCSÓBB MINDEN!
- ELKELT - Xbox Series S 512GB - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Lenovo Legion GO 512GB + 128GB microSD
- PS4 Slim
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest