- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat76
őstag
Ez a game mindent visz, Gears of war 5, a PS4 Pro mellé kell egy X, a többi amit eddig láttam ehhez képest hulladék!
-
szupermacs
veterán
Az első Gears után sokan nem gondolták volna, hogy a trilógia befejezéséhez érve egy olyan csúcsponton lesz a sorozat, hogy sokakat a 360 megvásárlására ösztönöz. Én ugyan ezt érzem a TC féle Gears játékoknál is. A negyedik rész nem volt nagy cucc, de élvezetes a multi. A lootboxoktól kivagyok, de ez van. Nem foglalkozom velük. A sztori folytatására viszont kíváncsi leszek, mert biztos izgalmas lesz.
Régóta vártam a bejelentést, tegnap megérte ébren maradni.
-
A.tessz
senior tag
Az 5. rész baromi jól néz ki!!!
-
Xaels
félisten
Szánalom amit ezzel a Gears szériával művelnek.
-
Bad Pritt
félisten
A legelső kérdésed a giffel. Ne mondd, hogy nem egy fikacunami előhírnöke volt.
De mivel leptelek meg? Anno beszéltük is, hogy van 360-am és szeretem a Halo-t nagyon, a Gears meg egy elég jó hentelős tps, PS-en pl ilyen nincs is nagyon, csak izometrikusban, Forza szintű autósjáték meg pláne.
Tudom, hogy hulladéknak tartod a One-t, de egy 60-ból összerakott PC még hulladékabb lenne.
-
Bad Pritt
félisten
De mit nem értesz amúgy? Megmondom, hogy gondolkozom: van egy konzol, ami visszafelé kompatibilis, szóval tudok játszani az előző gen kedvenceimmel. Meg se kell feltétlen vennem mind, elég bérelni.
Aztán itt vannak a jelen gen folytatások, Gears 4 nekem tetszett, kb 3-4 órát toltam, nem olyan ütős, mint a 2 volt pl, de jó játék, a Halo 5 szintén ez a kategória, a Wars 2 viszont kifejezetten király és akkor itt vannak a folytatások. Emellé hozzácsapod a Forzákat, még egy-két apróságot (Ryse, Ori, ilyesmikre gondolok), ennyiért már érdemes elgondolkoznom egy One S-en. De ez én vagyok nyilván. -
Bad Pritt
félisten
Érik a One vásárlás.
-
rdt89
addikt
De viccesen lett felvezetve az egész, de örülök az 5.résznek, pláne, hogy a 4et is nagyon éltem és premier napon is 9 ezerért be lehetett szerezni, hála a videokártya mellé csomagolás miatt és a cross any play végett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest