Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat76
őstag
Ez a game mindent visz, Gears of war 5, a PS4 Pro mellé kell egy X, a többi amit eddig láttam ehhez képest hulladék!
-
szupermacs
veterán
Az első Gears után sokan nem gondolták volna, hogy a trilógia befejezéséhez érve egy olyan csúcsponton lesz a sorozat, hogy sokakat a 360 megvásárlására ösztönöz. Én ugyan ezt érzem a TC féle Gears játékoknál is. A negyedik rész nem volt nagy cucc, de élvezetes a multi. A lootboxoktól kivagyok, de ez van. Nem foglalkozom velük. A sztori folytatására viszont kíváncsi leszek, mert biztos izgalmas lesz.
Régóta vártam a bejelentést, tegnap megérte ébren maradni.
-
A.tessz
senior tag
Az 5. rész baromi jól néz ki!!!
-
Xaels
félisten
Szánalom amit ezzel a Gears szériával művelnek.
-
Bad Pritt
félisten
A legelső kérdésed a giffel. Ne mondd, hogy nem egy fikacunami előhírnöke volt.
De mivel leptelek meg? Anno beszéltük is, hogy van 360-am és szeretem a Halo-t nagyon, a Gears meg egy elég jó hentelős tps, PS-en pl ilyen nincs is nagyon, csak izometrikusban, Forza szintű autósjáték meg pláne.
Tudom, hogy hulladéknak tartod a One-t, de egy 60-ból összerakott PC még hulladékabb lenne.
-
Bad Pritt
félisten
De mit nem értesz amúgy? Megmondom, hogy gondolkozom: van egy konzol, ami visszafelé kompatibilis, szóval tudok játszani az előző gen kedvenceimmel. Meg se kell feltétlen vennem mind, elég bérelni.
Aztán itt vannak a jelen gen folytatások, Gears 4 nekem tetszett, kb 3-4 órát toltam, nem olyan ütős, mint a 2 volt pl, de jó játék, a Halo 5 szintén ez a kategória, a Wars 2 viszont kifejezetten király és akkor itt vannak a folytatások. Emellé hozzácsapod a Forzákat, még egy-két apróságot (Ryse, Ori, ilyesmikre gondolok), ennyiért már érdemes elgondolkoznom egy One S-en. De ez én vagyok nyilván. -
Bad Pritt
félisten
Érik a One vásárlás.
-
rdt89
addikt
De viccesen lett felvezetve az egész, de örülök az 5.résznek, pláne, hogy a 4et is nagyon éltem és premier napon is 9 ezerért be lehetett szerezni, hála a videokártya mellé csomagolás miatt és a cross any play végett
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PlayStation 5 teljes karbantartása, pasztázással folyékony fémmel 1 órán belül!!
- Nintendo Switch játékok & kiegészítők (kontroller,tok,micro sd) MOST MINDEN OLCSÓBBAN!
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS4 Slim
- Xbox Series S 512GB - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest