Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.
félisten
Multira jó lesz ez, itt legalább a F2F lesz a hangsúly, mint a többi COD ban.BF1 jól néz ki , de nem COD a multija, nekem nem jön be. SP részben meg nagyon remélem , hogy nem egy néger sráccal kell már megint lennünk. Nem vagyok rasszista, de kezd egy kicsit sok lenni ebből a csajjal vagy hátrányos helyzetű emberkével toljuk a játékot dologból.
-
tixem
addikt
A futó emberek mozgása
Betojás van mennyire nem akarnak fejlődni. Na nembaj, a nácihenteldére majd ömlenek az eladások. Több sem kell a sikerhez.
-
NomadND1
senior tag
Jól néz ki, meg is fogott, de aztán jött a vége és PS4....
Ez is csak egy rosszul sikerült port lesz#2: Sajnos tényleg eljutottunk oda (és a gyártók is), hogy a grafika számít. Ahogy szokott lenni, a történet 0, stratégia 0, pályaméret 0, de legalább csilivili. Kíváncsian várom már az rgb-LED-el szerelt játék dobozokat, mert így igazi gémer.
Sajnos egyre több embernek elég a csilivili grafika és a gagyi játékmenet. Igénytelenség felsőfokon és ezt jól meg is lovagolták a játékkészítők. -
Nekem bejön, remélem a single része is kellően tartalmas és hosszú lesz.
-
KaitouP
nagyúr
Király lesz nagyon!
Viszont egy rendes multiplayer gameplay-nek örültem volna...
-
Fitzgerald
veterán
Szánalmas BF1 kopinak néz ki, elmaradott látvánnyal. Gondolom Bobby Kotick parancsba adta hogy a BF1-et kell majmolni, mert az Infinite Warfail-el ellentétben az kritikai és anyagi siker is lett tavaly.
-
Kr/\toS
senior tag
Szerintem a graf már vitathatatlanul jó, de a fegyverhangokat nem értem miért veszik "putypuruty" szintre.
-
voodoo98
addikt
Az tény, hogy össze sem hasonlítható a BF1-gyel, de 9 éve nem jött WW2-es cod. Illetve novemberre már több mint 1 éve kinn lesz a bf1. Én megnézem (megveszem) az biztos, de nem fogok közel sem annyit játszani, mint a BF1-gyel. Kicsit változatos lesz, hogy WW1-es fegyverek helyett WW2-esekkel toljuk.
-
.LnB
titán
Tudom már, hogy mi a gáz ezzel az ismét WW2-es CoD-dal. Az, hogy a BF1 mellett egyszerűen szánalmasan néz ki. Hiába az WW1-es. És ha a grafika nem, akkor mi számít egy CoD esetében? Annyira elmaradott már a látvány, főleg a mozgás animációk, hogy az 2017-ben vér ciki. Főleg, hogy megint mutattak pár csodát az idei E3 alkalmával.
-
törölt tag
Kell!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Xbox Ultimate előfizetések
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest