Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Ok, nekem is előrendelve már.
-
Šolaire
veterán
Szeretem a Metro játékokat. Nálam instant vétel lesz.
-
Hegasus
senior tag
egy kis összefoglaló, ha valakinek nem világos hogy vannak egymás utána a könyvek és a játékok
-
melega
őstag
Nálam első napos vétel lesz, nagy kedvencem a Last Light. Azt is első nap vettem. Régóta várom a fojtatását.
-
Fitzgerald
veterán
Meg is jött a kedvem, tolom már a Reduxokat. Stalkernek is nekiálltam a múltkor, de sajnos az a progi nem öregedett túl jól...
-
Psychopeti
senior tag
Ha konzolon ilyen jól néz ki, akkor PC-én még szebb lesz!
Úgy tűnik itt lenne az ideje jövőre egy kis PC Upgrade-nek ha azt akarom hogy szépen fusson nálam is
-
ribizly
veterán
Kicsit túl sok volt az ilyen megrendezettnek tűnő elem benne, de eddig megvettek kilóra! A hangulat első rangú!
-
KaitouP
nagyúr
válasz
- = Zk = - #28 üzenetére
Jól emlékszem hogy az only PC lesz?
(#30) - = Zk = -
Fene, pedig az is nagyon ígértesnek tűnik.
Kiváncsi leszek, miféle erőmű kell majd hozzá.
-
-
.LnB
titán
demegijedtem!..
Amúgy szép game lesz ez is.
-
RyanGiggs
őstag
Eddig ez a legütősebb cím az E3-on!
Nagyon várós, ez lesz az Év játéka 2018-ban nálam.
Az előző részek is valami brutális hangulatúak voltak.The Evil Within 2 aminek még nagyon örülök!
-
VinoRosso
veterán
Imádom a játék művészi stílusát, de lehetne egy kicsit szabadabb. A második részben már voltak jó dolgok, pl lopakodás.
-
Jöhet, ütős trailert adtak ki hozzá.
-
prolad
addikt
Hoppá, erre nem is számítottam, jöhet
-
L3zl13
nagyúr
Nem játszottam a korábbiakkal. Elvileg elképzelhető, hogy a kábel volt a kitűzött objective, és mindenképpen oda kellett menned a közelébe, hogy a medvés szkript beindulhasson. De gondolom nem az ennyire szkriptelt jelenetek tették ki a játék nagy részét. Így a bemutatott rész alig több mintha egy átvezető animációt néznénk.
-
AllTheBest
őstag
Bár az ilyen játékok nekem nem tetszenek, de azt el kell ismerni, hogy a hangulata az nagyon ott van. Több idő lett rászánva a videó elején az alaugútban a kosz és szemét eljelyezsésére mint egy teljes cod story-ra
-
batman91
őstag
Alig várom már! Nagy kedvencem a széria.
-
A vonat megmentette az egészet. Egészen addig hiányérzetem volt.
Ha más játék lenne, akkor szavam nem lenne, mert nagyon hangulatos és végre nem azt a nyamvadt repülő kamerát próbálták meg utánozni ahogyan a legtöbb konzolos "gameplay". Ez így nagyon adja. Lesz PC-re is?oriic: Köszi! Megnyugtató.
-
lofagi
addikt
válasz
Fitzgerald #6 üzenetére
Miért ez mi volt most akkor?
-
- = Zk = -
félisten
akarom. MOST!!
-
Fitzgerald
veterán
Első gameplayre kíváncsi vagyok. Várós.
-
poncso6
tag
Kár hogy, megjelenési dátumot nem kapott. Remélem jó kis sztorija lesz.
-
Blindmouse
senior tag
válasz
J.Hetfield #2 üzenetére
Sőt, már a Metro Exodus redux is készül, kb fél évvel a megjelenés után kapható, kicsivel szebben fog benne csillogni a villogó.
-
rdt89
addikt
Nagyon ütős trailert adtak neki az már biztos.
-
UnSkilleD
senior tag
remélhetőleg open world lesz és a stalker méltó utódja
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával