Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz
Trailblazer #20 üzenetére
A második rész is jó lehetett volna, de több sebből vérzett. Anno elsőre el se indult, illetve bugzott rendesen. Aztán ment, de magában a játékban maradt néhány bukfenc, egyikbe sikerült is rögtön belefutnom: mivel kinyírtam korábban a mutáns harci szárnyast, nem tudtam a történetben tovább menni azon a ponton, mikor szükség lett volna rá.
Aztán azt is vártam volna, hogy nagyobb terek lesznek benne, mint az elsőben, ráadásul jobban kidolgozva. Erre éppen ellenkezőleg. A Havok is kezdeti állapotában volt még, az is okozott gondokat. Aztán a gépigény... Más engine kellett volna szerintem, jobb lehetett volna. Az a sok töltés a pályarészek között, brrr. A lebutításai sem okoztak örömet, mint egyféle töltény, sebzésrendszer, stb.
Az első viszont hihetetlen egy mestermű. A HR azt közelíti meg látótávolságra, de nem többre.
Szerintem én átpártolok a Hitman-ekre a jövőben. Elment a Deus Ex egy olyan irányba, ami nekem nem jön be annyira; sok szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- Path of Exile (ARPG)
- EAFC 25
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest