Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Fred23

nagyúr

válasz Trailblazer #20 üzenetére

A második rész is jó lehetett volna, de több sebből vérzett. Anno elsőre el se indult, illetve bugzott rendesen. Aztán ment, de magában a játékban maradt néhány bukfenc, egyikbe sikerült is rögtön belefutnom: mivel kinyírtam korábban a mutáns harci szárnyast, nem tudtam a történetben tovább menni azon a ponton, mikor szükség lett volna rá.

Aztán azt is vártam volna, hogy nagyobb terek lesznek benne, mint az elsőben, ráadásul jobban kidolgozva. Erre éppen ellenkezőleg. A Havok is kezdeti állapotában volt még, az is okozott gondokat. Aztán a gépigény... Más engine kellett volna szerintem, jobb lehetett volna. Az a sok töltés a pályarészek között, brrr. A lebutításai sem okoztak örömet, mint egyféle töltény, sebzésrendszer, stb.

Az első viszont hihetetlen egy mestermű. A HR azt közelíti meg látótávolságra, de nem többre.

Szerintem én átpártolok a Hitman-ekre a jövőben. Elment a Deus Ex egy olyan irányba, ami nekem nem jön be annyira; sok szempontból.

Új hozzászólás Aktív témák